10 asiaa, kaikki naiset täytyy tehdä elämässään

On joitakin asioita, jotka vetoavat naisen mielen, kehon ja hengen! Nämä ovat asioita, joskus kavahda, tuntuu peloissaan siitä tai välttää jostain syystä, mutta ei pitäisi.

10 asiaa, kaikki naiset täytyy tehdä elämässään

Se voi olla jotain merkityksetöntä, mutta hauska ja jännittävä tai jotain valtuuttamisesta ja eeppinen, mutta siellä on aina jotain haluat mahdollisuuden tehdä ja kokeilla! Kuitenkin suurin osa näistä haluja ja ideoita yksinkertaisesti mennä ilman sinua koskaan toimisi heille. Ne pysyvät haudattu jonnekin alla paalut ja paalut tai työ papereita tai pyykkiä tai lapset tai rakkautta kysymyksiä tai mikä on rasittavat elämääsi.

Jos olet joskus miettinyt, miltä tuntuisi, jos harrastanut näitä kokemuksia ja pyrkii sen sijaan aina pakota heitä tiehensä, lue meidän pikku lista!

1.. Hanki valtuudet!

Ennen on jotain tarvitsee saada valtuudet. Sinun täytyy päästä tähän pisteeseen, jossa voit ajatella itseäsi luottavainen, toimivaltainen, kaunis nainen. Ei kaikki nainen tuntuu näin, ja niiden pitäisi. Ei ole väliä mitä taustalla on, mistä tulit, mitä lukion kokemus oli kuin - sinun täytyy alkaa uskoa itseesi ja kykyjä. Ja sinun täytyy tuntea voittamaton, joten voit nousta aina kompastuu ja kaatuu, ja elämä on taipumus palvella sinua jopa pari kuoppia matkan varrella.

2. Ota tytöt vain hauska matka!

Kerää tytöt ja mennä jonnekin eksoottisia! Se ei edes tarvitse olla eksoottinen, se vain on hauskaa matkan paras tytöt! Tee se aina kun voit, jos on tahtoa olemassa tapa! Tulet varmasti löytää tapa tehdä se ikimuistoinen, milloin ja miten se tapahtuu.

3. Löydä sisäinen diiva!

Jokaisen naisen pitäisi olla oma henkilökohtainen tyyli! Ota aika investoida oman tyylin ja selvittää, mitä tunnet mukavin kanssa. Ehkä olet ajatellut sinulla ei ole varoja tai luku pukeutua miten haluat, mutta ne ovat vain huonoja tekosyitä. Kyse ei ole paljon rahaa olet käyttänyt tai numero, joka näkyy, kun astut mittakaavassa! Nämä asiat eivät selvittää miten pukeutua ja katsoa itse! Kyse ryhtyy toimiin on paras mahdollinen versio itsestäsi. Ja huomattuaan, että sisäinen diiva ja ottaen hyvää huolta hänen on saada askeleen lähemmäksi tätä versiota!

4. Löydä perimmäinen syyllinen ilo ja hemmotella itseäsi!

Se voidaan katsella tosi-tv, tumma suklaa, ottaen porealtaineen, kenkä ostoksia... Mitä rentouttaa ja saa sinut hymyilemään! Selvitä, mitä nämä asiat ovat ja anna itsesi nauttia niistä, ainakin silloin tällöin.

5. Opi rakastamaan ja arvostamaan itseäsi!

Self-rakkaus, tiedän, on todella tärkeää. Jos et rakasta itseäsi, miten joku muu? Huomaamaan, että rakkautta ja kunnioitusta itse, ennen kuin odottaa sitä muilta. Se on ainoa varma tapa saada todellista rakkautta ja kunnioitusta! Me kaikki haluamme, että - niin, tutustua ja saada rakastaa itseäsi, ja sitten saat etsiä joku, joka voi tehdä saman! Ja tämä johtaa meidät...

6. Etsi rakkautta, joka tekee sinut täydellinen!

Ehkä "löytää" ei oikeastaan ​​ole oikea sana tässä. Sen pitäisi olla enemmän kuin "anna sen tulla luoksesi"! Koska se, jos vain annat sen. Ja se on hienoa. Ja näette, miksi se on yksi asia, joka voi tehdä kaiken oikein.

7. Etsi aikaa itsellesi!

Urasi ja henkilökohtaiset ja perhe-elämän alkaa kehittää helposti uppoutumaan ja lopeta huolta itsestäsi. Tulee aikoja, jolloin sinulla on miljoona asioita, määräajat, lapset, avio-ongelmia jne. Mutta kestää vain pienen tauon aika ajoin! Lue kirja! Mene saada kasvojen! Ottaa torkut! Mitä ikinä huvittaa siinä vaiheessa kun olet juuri osumassa katkeamispisteeseen laskemisesta kaiken muun yläpuolella tarpeisiin. Se okei olla hieman seisokkeja, älä unohda sitä!

8. Hanki lemmikki!

Rakkaus lemmikkisi on ehdoton! Itse asiassa se on jopa paranemista sielun. Ottaa pikkukaveri odottaa sinua kotona on korvaamaton.

9. Ota paljon kuvia!

Mahdollisuus snap kuvan puhelimen ja tallenna se tietokoneellesi on yksi eduista tässä iässä elämme Ehkä et ole osaksi ottamalla valokuvia ja pidä vetäytyä kameran / puhelimen snap kuvia koko ajan, mutta uskokaa minua - olet menossa halua muistaa niin paljon kuin voit. Viiden vuoden kuluttua, minkä tahansa kuvan voit saada käsiinsä aiheuttaa voit muistella ja laittaa hymyn huulille - jopa ne otettu tavallinen päivä!

10. Etsi lahjakkuutta!

Kaikilla on jotain, mitä he ovat hyviä. Se voi olla ruoanlaitto, laulaminen, piirtäminen, tai ehkä nyrkkeily! Joten tutkia kykyjä ja luovuutta ja selvittää, jos on jotain olet todella hyvä ja todella tekee. Tämä voi tulla pistorasiaan, paeta! Ja siellä varmaan olla aikoja, jolloin sinun yksi!

Tutustu näihin