21 tapaa pilata oman talouden

Raha ei ole kaikki kaikessa, mutta nyky-yhteiskunnan keskellä tarvitsemme joitakin voitava tulla toimeen. Me kaikki voimme tehdä taloudellisia virheitä, mutta mietitään meidän oman talouden ei tarvitse olla raketti tiedettä, suurimmaksi osaksi, se on alas tavallinen vanha maalaisjärkeä.

21 tapaa pilata oman talouden

Joskus taloudellinen tilanne voi johtua ulkopuolisista tekijöistä meidän hallinnassamme, kuten sosiaalis talouspolitiikkaa. Silti, on olemassa tapoja, joilla voimme vähentää riskiä ruuvaamalla taloutemme ja kuin itsestään taloudellisesti. Seuraavassa luettelossa näyttää mitä ei saa tehdä.

1.. Ottaa toiselta ja antaa toiselle

"Siirtyminen resursseja" on tehokas tapa hallita rahaa. Hyvä esimerkki tästä voisi olla ottaa lainan maksaa laskun, mikä luo toisen velkaa. Yksityisasiakkaiden myyjien viittaavat tähän "rakenneuudistukseksi oman talouden", ja miksi ei. Suurin osa pankeista teki tämän, kun he pakannut velkaa ja myydä sen, ja näiden järjestöjen tehokkaasti ajaa maita ja työllistää fiksu ekonomistit. Niin se on järkevä strategia.

2. Live osamaksujärjestelma

Totta puhuen, olemme kaikki pois helvettiin käsikärryjä joten yhtä hyvin elää nyt. Ja tarkoitan todella nyt. Vain kuluttaa, kuluttaa, kuluttaa ja sitten lainata, lainata, lainata. Anna velat keräät, mahdollisuudet ovat sinun ei tarvitse maksaa niitä joka tapauksessa, koska maailma loppuu ennen laskuja tullut, ja jos olet lopulta haastetaan oikeuteen, vain vedota köyhyyden ja konkurssiin itse. Aina tulee olemaan joku viulut.

3. Älä tallenna

Kuten kohdan 2 edellä, ei ole mitään järkeä säästää pahan päivän varalle. Mahdollisuudet ovat, kun tai jos se sateinen päivä tulee pitkin, voit pyytää joku muu lainata sinulle rahaa. Loppujen lopuksi, mitä ystävien ja perheen jos ei auttaa sinua ulos teidän kovat ajat, kun olet palanut kaikki rahasi "asuu nyt"? Joten koskaan pelastaa, ei todellakaan ole mitään järkeä.

4. Ota valtava asuntolaina

Jokainen tarvitsee katon päänsä päälle ja et ole erilainen. Miksi ei ole talon unelmiesi ja saada asuntolaina voit tuskin on varaa. Mahdollisuudet ovat asuntojen hinnat kasvaa ja päädyt kanssa tappaja voittoa.

5. Luottaa täysin yksi tulonlähde

Sinulla on vain yksi tulonlähde, niin miten voit luottaa toiseen? Kuitenkin, jos sinulla on mahdollisuus hyötyä toinen tulonlähde niin älä ota sitä, se on yleensä enemmän ongelmia kuin se kannattaa ja nykyään se on parempi olla kaikkia munia samaan koriin.

Älä koskaan monipuolistaa koska maailma ei muutu ja eikä sinun pitäisi.

6. Lankeavat rikastua nopeasti järjestelmiä

Katsokaapa joitakin rikkaita ihmisiä ympärillä, he saivat rahaa jotenkin ei he, ja kaikki eivät työskennelleet kovasti sen. Joten jos olet törmännyt rahaa tehdä järjestelmä, joka näyttää olevan liian hyvää ollakseen totta, mene siitä kaikki sinulla. Kyse riskinottoa. Täydet pisteet, jos voit myös hyödyntää muita jollakin tavalla saada ystävien ja perheen ilmoittautua.

[Lue: 7 tottumukset erittäin onnistunut naisten ]

7. Luotetaan pankin äiti ja isä

Jos he eivät halua maksaa sinulle läpi koko elämän niin he eivät olisi saaneet sinut ensiksi, ette pyytäneet saada syntyä. Vanhempasi on ehdoton velvollisuus varmistaa, että olet hoitanut omalla kustannuksellaan, ja koskaan anna heidän unohtaa. Jos sinulla on lapsia niin he joutuvat nekin (antamalla sinulle vieläkin enemmän rahaa).

8. Lainata rahaa emotionaalinen blackmailers

Erityisesti henkilö, joka aina alkaa keskustelun "En yleensä kysyä, mutta..." Millainen ihminen olisit, jos et lainata rahaa muille, varsinkin ihmisiä välität, sen vain rahaa lopussa päivän.

Ja älä odota saada se takaisin, vaikka olet rikki, niiden tarve on suurempi kuin sinun, älä niin ilkeä.

[Lue: Miten ympäröidä itsesi kanssa hyviä ihmisiä ]

9. Älä suunnitella eläkkeelle

Miksi olet huolissasi tuloja tulevaisuudessa, kun voi vain luottaa, että valtio järjestää sinulle, kun et enää voi? Eläkejärjestelmät ovat kaikki huijauksia joten ei ole mitään järkeä edistää, ja miksi sinun täytyy lajitella itseäsi? Maailma on velkaa sinulle elävä kun kaikki.

10. Ei ole minkäänlaista vakuutusta (erityisesti terveys jne.)

Paska ei tapahdu. Ei oikeastaan. Ei todellisessa maailmassa, ja maksaa vakuutus, mitä voi tapahtua on vain rahan haaskausta. Et tarvitse minkäänlaista sairausvakuutus kuin olet tällä hetkellä terve ja jos jotain menee pahasti pieleen; rakkaansa auttaisi ulos.

11. Osallistu vähittäiskaupan hoito

Ei ole mitään kuin ostaa jotain uutta ja kallista tehdä itsesi tuntea paremmin. Okei, joten jännitystä ei ole ikuista, mutta niinhän se on kyse, välitöntä tyydytystä. Hienoa vähittäiskaupan hoito on, että et voi koskaan saada tarpeeksi, on aina toinen fix on ollut. Nämä uudet kengät eivät ole uusia ikuisesti, niin ennemmin tai myöhemmin sinun täytyy saada toinen uusi pari.

12. Elää yli teidän tarkoittaa

Se oli Tom Wilson, joka oli sanoneen "Nykyään tulot on jotain et voi elää ilman, tai sisällä." Ja hän ei ollut väärässä. Koska tämä on kiistämätön laki, joka ei voi olla rikki, pitäisi vain elää sen mukaan. Täydet pisteet, jos voit silti hallita haaskata rahaa ylellisyys ja ei-välttämättömyyksiä, kun olet hajosi.

13. Koskaan talousarvio

Et ole kirjanpitäjä (ja vaikka et se on epäterveellistä tuoda työtä kotiin), joten älä vaivaudu kaiken tylsää kirjanpito malarkey. Sinulla on ehkä rahaa tai et, ja vaikka et voi aina lainata. Joten laittaa iso tyttö pikkuhousut ja lakata murehtimasta budjetoinnin tai seuranta menoja, se vain ei ole seksikäs.

14. Maksamaan enemmän asioita kuin ne todellisuudessa ovat

Joku jossain, luultavasti joutui tekemään osto haluat; huono asia. Joten se on aina parasta maksaa enemmän jotain kuin se kannattaa. Näin voitto menee suoraan niille alaikäisten lasten hikeä ostoksia kaukana maa et ole koskaan kuullut. Sama koskee palveluja, aina yrittää maksaa enemmän niin, että taataan parempi sopimus. Tai ainakin joku on jossain ruodussa. Jakaa rakkautta.

15. Usko hype

Voit ostaa osaksi elämäntapaa ja olla onnellinen, itse asiassa sinun pitäisi haluavat olla kuten ihmiset näet ilmoitusta. Tuotteet näet mainostetaan tehdä kaikki asiat lupasi ja enemmän; miksi muuten markkinointiin kuluttaa niin paljon rahaa myynti kopio, jos he eivät? Vertaa itseäsi muihin, se on ainoa oikea tapa olla onnellinen.

16. Vähätellä itsesi ja palvelut

Jos annat minkä tahansa palvelun sitten leikata hintoja tai vähentää maksuja. Asiakkaat arvostavat sinua enemmän, jos he näkevät, että et ole vain töissä kustannuksia, mutta ovat voimassa maksamalla heille käyttämään palveluja. Sama koskee palkkatyön, ottaa vapaaehtoisesti maksaa leikata, tämä näyttää pomosi, että olet sitoutunut yritys.

[Lue: Miten markkinoida itseäsi kuin ammattilainen ja saada lisää työtarjouksia ]

17. Gamble elämääsi pois

On sanomattakin selvää, että voittoa voit tehdä rahapelit ovat valtavat. Mutta todella hit big aikaa sinulla on pelata jatkuvasti ja isoja panoksia, hän, joka uskaltaa voittaa. Pelaaminen voi olla erittäin koukuttava, joten jos löydät itsesi uudelleen rahapelit mitään voittoa tai onnistut pelata pois talon / auto / mies / lapsi, niin hyvin tehty sinulle. Olet mestari.

18. Älä investoida itse

Raha on siellä ostaa tavaraa ja lomiin ja autoja ja ruokaa, ei investoida typerä kursseja tai koulutusta uuden taidon. Olet kunnossa juuri sellaisena kuin olet niin miksi sinun täytyy oppia jotain uutta tai parantaa taito sinulla jo on? Se olisi ajanhukkaa ja rahaa.

[Lue: 21 tapaa pilata työsi ]

19. Lainata rahaa lainan hait

Tämä on nopea tapa saada käsiinsä joitakin käteistä, ei lomakkeita, ei kysymyksiin. Kaikki tämä tapahtuu, on joitakin konstikas näköinen kaveri tulee kotiovellesi ja sauvat nippu käteinen käteen. Mikä voisi olla helpompaa? Älä usko tarinoita kotiovellesi pudotti ja arvotavarat (ja ei-arvoesineet) otetaan pois, kun et pysty maksamaan rahat takaisin ajoissa. Se on vain mitä tapahtuu elokuvissa.

20. Mene kallis loma

Kallis lomat ovat parempia kuin mikään muu loma. Lisäksi, jos päätät mennä deluxe ulkomailla kiertue saat nähdä maailma niin kuin se on, ja jos olet onnekas sinun ei tarvitse katsoa köyhiä (jos maksat alkuun dollari vastaa luontomatkailun kiertue, ja sitten se on vain takaa jeeppi). Älä ole huolissasi yli varojen, kun lomalla joko ulkomaisia ​​rahaa ei ole oikeaa rahaa, ja se on täysin normaalia palata kotiin rikki.

21. Hyödynnä korkean riskin rahoitusvälineiden

Tiedätkö mitä he sanovat, mitään vaaraa ei palkita. Joten jos haluat tehdä todellista rahaa kannattaa sijoittaa vain suurin riski järjestelmiä löytyy. Ne, jotka maksavat eniten provisiota myyjä jolta olet tuotteen ensimmäinen paikka ovat yleensä parhaita. Mutta älä vain olla pieni tällä laajentaa tätä ajattelua kaiken, mitä tehdä, ottaa suurten lainojen ja varmista, että kaikki luottokortit on korkea huhtikuu Seuraa tätä taktiikkaa ja runsaasti virtaa... jonnekin.

Siinäpä se: teidän välttämätön opas ruuvaamalla jopa oman talouden. Älä jätä kotiin (tai surffata internetissä) ilman sitä.

Tutustu näihin