3 helppo DIY sisustus hankkeita

Olet "Google-hakuja" for "tee se itse" kodin sisustus ideoita, mutta toistaiseksi useimmat niistä näyttävät liian monimutkainen?! Älä anna periksi ihan vielä. Täällä on 3 helppoa DIY kodin sisustus hankkeita Olen käyttänyt piristyä minun tasainen. Lue lisää. Jos voisin tehdä sen niin voitte.

3 helppo DIY sisustus hankkeita

1.. Sinun yksilöllinen sohvapöytä

Maalaa sohvapöytä. Se ei ole niin monimutkainen kuin miltä se näyttää. Ostaa puuta maali ja harja. Jos pöydän pinta on vaurioitunut, hiekka se ensin ja sitten maalata useita kerroksia veden todiste maali. Valita mitä väriä haluat, ja töihin. Antaa sille persoonallisuutta, vetää raidat eri värejä tai maalata taulukon esim. musta ja kuin piirtää valkoisen kahvikupit ja lautaset. Annatte huoneen persoonallisuutta, sekä saada ainutlaatuinen huonekalu.

2. Vanha purkit - uusi maljakot

Sinun ei tarvitse heittää tyhjän purkin. Käytä sitä tehdä oman maljakkoa. Paint se punainen, vihreä tai valkoinen, piirtää kukka tai vain muutaman rivin päälle ja sinulla on oma maljakko. Jos et halua maalata, laita hieman hiekkaa tai pieniä kiviä alareunassa se, jotta se olisi mielenkiintoinen. Vanhat purkit voi olla hyödyllinen kylpyhuone liikaa. Täytä ne pienet saippuat eri värejä tai kerroksittain värillisiä merisuolaa ja niitä näytteille on kylpyhuone hyllylle.

3. Monogrammed lautasliinat

Eikö olisi hauskaa ja tyylikäs on puuvilla lautasliinat nimikirjaimet niitä? Käytä niitä sinulla on jo tai ostaa niitä halvemmalla supermarket, yhden dollarin kaupoissa tai verkossa. Valitse väri ja ommella nimikirjaimia pohjaan jokaisen niistä. Lisätä vielä enemmän eleganssia juhlat, tee oma lautasliina renkaat. Kääri muovi nauha ympärille rullattu lautasliinan, sidot nauha osaksi solmu ja tehdä päät nauha kierre asettamalla nauha yhden terä sakset ja peukalolla ja vetämällä sakset pois solmu ja itseesi. Vieraasi vaikuttunut.

Onneksi olkoon! Ensimmäinen DIY kodin sisustus hanke lopetetaan. Palkitse itsesi, tehdä kupillisen kahvia, on iso kulho jäätelöä ja nauttia omassa teoksessaan kaksi kättä.

Tutustu näihin