3 hyviä vinkkejä miten saada järjestetty kotona

Jokainen nainen tässä maailmassa on kokenut tämän. Välillä työsi, talosi, miehesi ja lapsesi, ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi aikaa tehdä kaikkea teidän pitäisi tehdä. Joskus tuntuu et täytyy päivä kestää vähintään 26 tuntia, jotta saada kaikki tehtyä. Mutta se ei ole kaikki, että tumma ja kova. Jos haluat tietää, miten saada järjestetty kotona - jatka lukemista.

3 hyviä vinkkejä miten saada järjestetty kotona

1.. Valtuuttaa

Tämä on tärkein asia, kun se tulee näkyä kotitalouksien, ja useimmat naiset eivät koskaan tee tätä. Sinun ei tarvitse tehdä kaikkea itse, huolimatta siitä, mitä äitisi ehkä ajatellut sinua. Edustajan!

Jakaa askareita joukossa talon jäseniä. Hanki miehesi auttaa sinua puhdistaa. Se on nopeampi, tehokkaampi ja sinulla on enemmän aikaa toisilleen, ja lapsesi. Saada lapset auttaa myös. He voivat tehdä pieniä askareita, kuten ottamalla pienempiä pusseja roskakoriin ja ehkä auttaa sinua ruoanlaittoon.

Lapset yleensä löytää se todella mielenkiintoista auttaa keittiössä, joten käytä sitä. Jos lapsesi ovat nuoria, heidän pitäisi ainakin siivota omat huoneet. Monet nuoret samaa mieltä, vain koska he yleensä haluavat sinut ulos omissa huoneissaan, joten he mieluummin puhdistaa itsensä kuin voit tuumaa

2. Moniajo

Yksi tärkeä uusi taitoja oppia on moniajo. Tämä erityisesti toimii keittiössä. Esimerkiksi jos teet lounasaikaan liha on paistamiseen, voit pilkkoa salaattia, kun keitto on ruoanlaitto, voit tehdä ruokia.

Siellä on paljon pieniä askareita voit suorittaa samanaikaisesti. Ne eivät välttämättä tunnu paljon kun nähdään erikseen, mutta kun tarkastelee isompi kuva, huomaat, että olet onnistunut säästää ehkä koko ylimääräinen tunti tai jopa pari tuntia joka päivä tekemällä niitä samanaikaisesti.

3. Rentoutua

Maailma ei tule loppua, jos et pöly joka päivä. Aseta painopisteet - perheesi tarvitsee syödä joka päivä, joten sinun täytyy kokki joka päivä, mutta et todellakaan tarvitse imuroida tai puhdistaa pihalla päivittäin.

Älä tuo lisää työtä itsellesi kuin sinulla jo on. Se vain korostaa sinut ulos. Se myös antaa sinulle äkäinen nainen, joka menettää otteensa aina lapset vuoto jotain ja hän on puhdistaa sitä.

Rentoudu vähän. Tilaa ruokaa silloin tällöin. Kaikki on edelleen ok lasten kanssa, jos he ovat pizza päivälliselle kerran viikossa sijaan terveellisen illallisen. Käyttää sitä ylimääräistä aikaa rentoutua perheen kanssa, tai tehdä jotain itse, kuten lukeminen pari sivua suosikki kirjan tai katsella suosikki näyttää.

Voit myös perustaa yhden päivän viikossa, kun miehesi kypsyy. Tämä voisi olla viikonloppuna esimerkiksi, varsinkin jos miehesi toimii viikolla. Voit kutsua sitä päivän koe - tai "Katsotaan, jos isä voi kokata" päivä. Lapsesi pidä siitä, ja sinulla on vähän enemmän aikaa tehdä jotain muuta. Ja kaikki sinulla on hauskaa.

Se ei ole niin vaikea saada järjestetty kotona, mutta täytyy muistaa, että et ole Super nainen ja että tarvitset apua silloin tällöin. Ja mikä tärkeintä, pyydä apua, kun sitä tarvitaan. Älä odota perheenjäseniä nähdä, että se on sinulle vaikeaa, koska he eivät voi tietää, että jos sanot jotain.

Miten saada järjestetty kotona?

Tutustu näihin