3 luonnon antibiootteja lapsille

On tunnettua, että antibiootit ovat huonoja lapsille, sekä aikuisille. Ne voivat hävittää monet ystävälliset bakteerit, jotka auttavat lapsia taistelemaan infektioita luonnollisesti ja vahingoittaa niiden immuunijärjestelmä. Jos haluat auttaa lapsesi kasvaa terveitä ja vahvoja, katsomaan seuraavat ehdotukset ja löytää 3 hämmästyttävä ja täysin luonnollista antibiootteja lapsille.

3 luonnon antibiootteja lapsille

1.. Propolis on hyödyllistä ja välttämätöntä lasten

Propolis on yksi parhaista luonnon antibiootteja lapsille. Sitä kutsutaan "Luonnon premier ennaltaehkäisevä", kun taas Venäjällä se on jopa saanut lempinimen "Venäjän penisilliini", koska sen laaja käyttö tässä maassa.

Propolis on hartsiseoksella että mehiläisille ymmärtänyt puun kuori, mahla kukkia ja lehtiä. He sekoita hartsi mettä saada vahamainen aine sinetöidä viheralueiden niiden pesien sekä steriloida itsensä, kun he menevät takaisin sisään

Monet lääkärit ehdottavat, että propolis on erittäin hyödyllistä ja välttämätön keino auttaa lapsia parantaa tulehduksia ja sairauksia ja parantaa immuunijärjestelmää. Se on poikkeuksellinen antibiootti, antibakteerinen ja antimikrobinen vaikutus ja tehokkaasti toimii haitallisia bakteereja, tuhoamatta hyviä kuin jokainen määrätty antibiootti ei. Puolet aikuisten annoksesta propolis on suositeltu ja oikea annostus lapsille.

Propolis ei ole sivuvaikutuksia ja saa aikaan erittäin myönteinen vaikutus organismin yleensä. Se on tehokas hoidettaessa vilustuminen, kurkkukipu, sivuonteloiden kuume, suoliston viruksia, keuhkoputkentulehdus, korvatulehduksia, päänsärkyä, sekä leikkaukset, avoimia haavoja ja palovammoja. Se myös stimuloi immuunijärjestelmää ja auttaa imeytymistä tiettyjen ravintoaineiden.

Tämä upea luonnollinen antibiootti on rikas vitamiini B-monimutkainen ja sisältää myös vitamiineja C, E ja provitamiini A. On korkea aminohappoja, rasvoja, sekä monia hivenaineita. Se sisältää myös monia erilaisia ​​flavonoideja, jotka ovat pääasiassa vastuussa sen antibakteerisia ominaisuuksia.

2. Oliivilehtiuutetta auttaa tappaa bakteereja ja taistella sairauksia lapsille

Oliivipuun lehti tärkein yhdiste on phytochemical nimeltään oleuropeiini. Kun nautitaan, tämä elementti hajoaa ja muuntuu elenolic happo, kemikaali, joka on erittäin voimakas antibakteerisia ominaisuuksia. Tämä tekee of oliivilehtiuutetta erittäin tehokas luonnollinen antibiootti, joka pystyy erittäin hyötyä sekä aikuisille ja lapsille.

Olive Leafin lääkkeiden valtuuksia käytetään laajasti auttaa lapsia parantua eri bakteeri-infektioita ja taistella sairauksia, sekä estää virusten lisääntymistä ja leviämistä elimistössä. Se voi hoitaa vilustuminen, flunssa ja edistää ja kannustaa immuunijärjestelmää taistelemaan ja voittamaan sairauksia.

Oliivilehtiuutetta toimii myös supistava ja on hyödyllinen hoidettaessa naarmuilta, palovammoja ja ihottumia. Se on tehokas antibakteerinen aine, joka kovettuu liidellä ja vaurioitunut iho ja uusinnat terveen ihon kudoksia.

Mukaan True Vanhemmuus, pinkeye, yhteinen lapsuuden bakteerien aiheuttama ja virukset, voivat tehokkaasti hoitaa oliivilehtiuutetta.

Yhteenvetona kaikki ylös, oliivilehtiuutetta voi tappaa eri taudinaiheuttajien sekä torjua antibiooteille vastustuskykyisiä bakteereita.

Oliivilehtiuutetta olemassa eri muodoissa, joita voidaan käyttää sekä suun kautta ja paikallisesti. Sitä on saatavana kapseleina, nestemäinen uute ja teetä.

3. Hunajaa ja kanelia

Hunajaa ja kanelia yhdessä tekevät voimakas luonnollinen antibiootti lapsille, ilman sivuvaikutuksia. Ne vahvistavat immuunijärjestelmää ja parantaa lasten vastustuskykyä viruksia ja infektioita, taistelevat monenlaisia ​​bakteereja, flunssa bakteereita ja muita sairauksia.

Hunaja

Raaka hunaja on luonnollinen antibiootti, jota on käytetty vuosisatojen ajan tappaa bakteerit ja loiset ja hengitystiesairauksien hoitoon, yskä, kurkkukipu sekä ihotulehduksia. Se sisältää tärkeää mehiläisten entsyymi glukoosioksidaasi. Kun yhdistetään vettä tai nesteitä vapautuu vaurioituneen kudoksen soluja (haavat), tämä entsyymi muodostaa vetyperoksidia, desinfiointiaine yleisesti myydään apteekeissa. Siksi hunaja on erittäin tehokas parantavan haavat ja tehdä teetä vahvempaa ja tehokkaampaa.

Käytä aina raaka, pastöroimaton hunajaa, koska pastörointi tappaa useimmat aktiivisia ainesosia ja luonnon antibiootteja, jotka hunaja sisältää

Kaneli

Kaneli on vahva antibakteerisia ominaisuuksia ja toimii luonnon antibiootti ja antiseptistä parantua infektioita ja erilaisia ​​sairauksia. Sisältämä öljy sen kuori on runsaasti komponentteja, jotka ovat voimakkaita mikrobilääkkeiden ja sieni vaikutus.

Kaneli on hyödyllinen hoidettaessa lukuisia sairaudet, kuten ripuli, suoliston loisista, vilustuminen, flunssa, hengitysvaikeudet, hiiva-infektiot ja ihotulehduksia. Se on erityisen tehokas lievittämään ruoansulatuskanavan häiriöt ja virtsarakon tulehdukset.

Se on myös kyky lisätä aivojen toimintaa ja sitä pidetään yhtenä sen suuren liittolaisia.

Miten käyttää hunajaa ja kanelia

Tee luonnollinen maukas antibiootti juoma lapsesi - laimenna 1 tl kanelia 1 kupillinen kiehuvaa vettä. 5 minuutin kuluttua, lisää 1 tl raaka hunajaa.

Voit myös yksinkertaisesti sekoittaa kolmasosa tl kanelia yksi teelusikallinen hunajaa. Se maistuu järvi karkkia ja on erittäin hyödyllistä!

Kokeile 3 korjaustoimenpiteitä edellä ja sinun on yllättynyt siitä, kuinka paljon lapsesi hyötyvät niistä. Jos tiedät muita hyviä luonnon antibiootteja lapsille, jakaa niitä niille, jotka ovat etsimässä terve tapa hoitaa lapsensa. Jätä kommentti.

Tutustu näihin