3 paras taistelulajien naisille

Haluatko pysyä kunnossa, mutta peruskunto on aivan liian tylsää sinulle? Treenata kuntosalilla ei oikeastaan ​​kehittää mitään taitoja, eikö olekin? Haluat tuntea turvallisempaa ja suojattu palatessaan suuri illanviettoon noin 4 am? Jos näin on, olemme täällä esitellä 3 paras taistelulajien naisille, jotka voivat auttaa sinua kehittää sekä fyysistä ja henkistä voimaa. Opi suojautua taas polttaa paljon ja paljon kaloreita!

3 paras taistelulajien naisille

1.. Kick boxing

Kehitetty Karate, tämä kamppailulaji sinut kaikki hikinen päästä varpaisiin, kun lävistys potkut! On olemassa muutamia erilaisia ​​potkunyrkkeily - Pohjois-Euroopan, Japanin, Indonesian, Euroopan - selville, sopii sinulle parhaiten ja saada nuo raajojen toimintaa he ansaitsevat! Se on nopea, jännittävä ja koko kehon harjoitus!

Lisätä joustavuutta ja kestävyyttä samalla opitaan itsepuolustusta tekniikoita. Se on kovaa ja uuvuttavaa, mutta kun näet kuinka niitä ylimääräisiä puntaa palavat pois, et koskaan palata tavallinen aerobic taas! Turvallisuus kärki - muista käyttää pehmusteet ja suojaava clouts.

2. Aikido

Antiikin kamppailulaji perustuu siihen, että kun hyökkääjä iskee, hän lähtee muut ruumiinosat avoin ja haavoittuva. Koko idea on käyttää vastustajan omaa voimaa ja ohjata se eduksesi. On erityisen hyödyllistä naisia, koska se ei vaadi paljon kehon voimaa.

Jos haluat oppia puolustamaan itseäsi heittää tekniikoita ja yhteinen lukitus, ilman väkivaltaa - Aikido on kamppailulaji sinulle.

3. Tae Kwon Do

Kirjaimellinen käännös olisi "taidetta potkiminen ja lävistys" joten jos olet joitakin vakavia asskicking, sinun kannattaa kokeilla tätä Olympic kamppailulaji. Se on yleisesti ottaen suotuisa naisille, koska useimmat hyökkäykset tulevat alemmista ruumiinosia, ja se on hyvin tiedossa, että miehillä on aseita enemmän kehittynyt, joten tämä on vain mitä tarvitset voittaa vastaan ​​mies hyökkääjä. Sinun tulee varustettu joitakin vakavasti tuhoisa potkuja, joten jos päätät Tae Kwon Do, käytä valtaa vastuullisesti.

Kumman valitset, muista, että olet oppimisen taitoja, jotka voivat johtaa sinut tahaton toisten vahingoittaminen tai loukkaantuu itse, joten pehmusteet ja sopiva asu on must! Adrenaliini räjähdys on taattu, polttaa kaloreita ei koskaan tulla hauskempaa paketti ja siellä on todelliset mahdollisuudet oman sensei on yhteensä kimpale! Mitä odotat? Attack!

Tutustu näihin