3 vinkkejä paremman päätöksenteon

Tiedämme, miten kova ja stressaavaa päätöksentekoprosessi voi olla. Täällä on 3 vinkkejä, jotka auttavat sinua tekemään päätöksen et tule katumaan.

3 vinkkejä paremman päätöksenteon

Ottaa päättää välillä muutamia vaihtoehtoja - Kuulostaako tutulta? No, se tapahtuu joka päivä. Joskus se on vain yksinkertainen, arkitodellisuuteen sinun täytyy ratkaista, mutta ajoittain siellä todella iso elämää muuttava päätös on kysymys, ja sinun pitäisi olla valmis. Meidän vihjeet voivat auttaa sinua tekemään valinnan et tule katumaan.

1.. Tee päätöksiä terveellinen ympäristö

Se olisi varmasti vaikea tehdä hyvä päätös epäterveellistä ympäristössä. On selvää, koko päätöksentekoprosessi voi saada hyvin stressaavaa, mutta älä anna stressiä saada paras sinulle. Varmista, että käytät kaikki vaihtoehdot huomioon ja että olet laskemisesta asiat oikeisiin mittasuhteisiin.

Joskus on hyödyllistä ympärilleen ystävien ja perheen kanssa, joka voisi auttaa sinua sen läpi. Ne voivat antaa sinulle Hanko eri näkökulmista ja varmista, että olet tietoinen kaikista mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista. Kuulla heidän mielipiteensä, mutta älä unohda, että lopussa päivä - se on sinun.

2. Älä pelkää ottaa riskejä

"Sinun täytyy ottaa riski saada keksi." Joskus sinun täytyy jättää your comfort zone, jotta palkitaan. Jos päätös koskee siis todella iso askel elämässäsi, älä pelkää tehdä sitä. Muutos on aina vaikeaa, mutta usein erittäin hyvä. Arvioi riski ja päättää, jos voisit hallita sitä pahimmillaan. Jos vastaus on kyllä, tehkää se!

3. Ota aikaa

Jokainen päätös vie aikaa. Älä tee suuria päätöksiä hetken mielijohteesta, vie aikaa. Älä kiirehdi mihinkään tai mahdollisuudet ovat sinun katumaan sitä. Se on paljon parempi antaa sille aikaa ja ottaa kaikki vaihtoehdot huomioon. Kun lopulta tekemään jopa mieltäsi, nukkua se. Jos heräät mieltäsi ennallaan, niin varmista, että olet tehnyt oikean valinnan ja pysyä siinä.

Et voi päättää noudattaa sääntöjä ja pysyä turvallisella puolella tai valita olla riskinottoon aina - aiot tehdä virheitä. Tärkeintä ei ole antaa näitä huonoja päätöksiä vaikuttaa sinuun niin paljon. Käytä niitä! Oppia virheistä ja koskaan itke kaatunutta maitoa. Kun teet päätöksen, aina pitää mielessä, että olet menossa täytyy elää sen kanssa. Sillä ei ole väliä onko sinulla päättää, mitä on lounaaksi tai pohtineet yli työtarjouksen, päätös teet vaikuttaa elämääsi. Ole viisas!

Tutustu näihin