4 tapoja suojata hampaita

Kaikki haluavat kaunis, häikäisevä hymy. Valitettavasti se ei ole aina niin helppo saavuttaa. Toisaalta, se ei ole niin vaikea myöskään. On joitakin asioita, sinun täytyy oppia ja joitakin sääntöjä täytyy noudattaa ja voit olla kaunis hampaat liikaa. Tutustu 4 tapoja suojata hampaita.

4 tapoja suojata hampaita

1.. Älä overbrush

Monet ihmiset ajattelevat, että jos he harjata hampaat jokaisen aterian jälkeen, että ne estävät kaikki mahdolliset ongelmat niiden hampaat. Minun on kerrottava teille, että se ei ole totta ollenkaan. Itse asiassa, harjata hampaita liian usein voi todella vahingoittaa niitä.

Kun olin lapsi, meillä opetettiin harjata hampaat kaksi kertaa päivässä - aamulla ja illalla. Koska kuluivat, olen alkanut kuulla enemmän ja enemmän ihmiset kertovat minulle, miten se on tarpeen harjata hampaitaan jokaisen aterian jälkeen. Luonnollisesti voit alkaa ihmetellä kuka helvetti on oikea. Joten, olen sukeltanut asiaa syvällisesti ja tässä mitä sain selville.

Hampaiden harjaaminen jokaisen aterian jälkeen tuo enemmän haittaa kuin hyötyä. Siinä kaikki. Kyllä, voit mahdollisesti päästä eroon kaikista ruuantähteet, jotka voivat aiheuttaa reikiintymistä, mutta harjaus itsessään on liian vahingollista hampaille. Hampaita on suojattu luonnon emali, joka ei ole helppo vahinkoa, mutta ei todellakaan voi sietää juuri mitään. Hammasharja ja joitakin ainesosia hammastahnaa vaurioita kiillettä.

Johtopäätös on, että sinun ei pitäisi harjata hampaat liian voimakkaasti tai liian usein. Kahdesti päivässä pärjää. Tietenkin, jos et tunne epämukavaksi, koska jotain söi, voit harjata hampaat aterian jälkeen, eivät vain tee tätä säännöllinen asia. Hengenvetoon minttu tai ikenet pärjää ja he eivät vahingoita hampaita niin paljon.

2. Pysy kaukana liian kuuma tai liian kylmä

Olet varmaan kuullut tämän äitisi - sinun ei pitäisi koskaan juoda kylmä juoma syömisen jälkeen kuumaa keittoa. Sinun tulisi myös koskaan altista hampaita mitään liian kuuma tai liian kylmä, vaikka et aio sekoittaa kaksi yhdessä.

Hampaat ovat hauraita ja altistaa heidät minkäänlaista äärimmäisiä lämpötiloja voi todella vahingoittaa niitä. Äärimmäiset lämpötilat voivat aiheuttaa pieniä halkeamia hampaita. Hampaat saavat heikompia ja ovat alttiimpia reikiintymistä ja jarrut. Tämä ei tietenkään tarkoita, että sinun ei pitäisi koskaan syödä jäätelöä uudelleen, mutta se ei tarkoita, että pureskella jäällä on huono idea.

Et voi tuntea mitään kipua kun teet tämän nyt, mutta muista, että kun ikää kertyy koko kehon heikkenee, samoin hampaita. Suojella niitä nyt, jotta voi pitää niitä enää.

3. Laske määrä hapan ruoka

Acid vahingoista hampaita, me kaikki tiedämme sen. Mitään hapan on jonkinlainen happoa se, joten vältä hapan elintarvikkeita, jos haluat suojata hampaita.

Tiesitkö, että neljä juusto pasta on parempi hampaita kuin tomaattikastike pasta? Se ei ole parempi painosi vaikka niin älä aloita tilaus joka kerta. Happo tomaatti on haitallista hampaita, kun taas laktoosi ja, tietenkin, kalsiumin juusto on erittäin hyödyllistä niille.

Sinun ei tarvitse lopettaa syömisen hapan ruoka kokonaan, mutta kun teet, ainakin juoda lasi vettä jälkeenpäin, huuhdella hampaat. Se on hyvä idea on lasillinen maitoa, kun olet syönyt jotain hapan, koska voit suojata hampaita niin.

4. Valitse hammastahnaa viisaasti

Ihmiset yleensä ostavat hammastahnaa joko koska he ovat kuulleet yritys, joka tekee sitä tai koska he pitävät maku. Älä hampaita hyväksi ja seuraavan kerran lukea pakkauksesta.

Monet hammastahnat sisältävät peroksidia, varsinkin ne, jotka on tarkoitus olla valkaisuun. Vaikka peroksidia todella tekee valkaista hampaita, se myös vahingoittaa sekä hampaita ja ikeniä. Tämä ei tapahdu yleensä, jotkut ihmiset ovat herkempiä peroksidia kuin toiset, mutta en silti ole, että käytät sitä. On parasta kysyä hammaslääkärin neuvoja ja valita hammastahna, joka sopii sinulle parhaiten.

Tutustu näihin