4 vinkkejä tehdä suuri käyntikortti

Yritysten maailmassa, käyntikortin voi sanoa enemmän sinusta kuin mitään muuta. Sinut tuomitaan ulkonäön tämä pieni pala ohutta pahvia ja se tarvitsee edustamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Tutustu 4 vinkkejä tehdä suuri käyntikortti.

4 vinkkejä tehdä suuri käyntikortti

1.. Tiedot

Tiedot oman käyntikortin on ydin kortin itse. Sen pitäisi olla selkeä, tiivis ja koostui yrityksesi tiedot vain. Käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja ei ole sijaa oman käyntikortin.

Hyvä käyntikortti tulisi sisältää selkeitä tietoja sinusta. Nimesi, ammattinimike ja yrityksesi otsikko on alku. Niiden jälkeen olisi puhelinnumerosi, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos sinulla on muuta asiaa ammatillista tietoa luulet pitäisi jakaa, voit lisätä sen.

2. Business vs. Personal

Monet ihmiset haluaisivat puristaa joitakin henkilökohtaisia ​​tietoja niiden käyntikortteja. Tämä on oikeastaan ​​väärä tapa toimia, koska yritysten maailma ei todellakaan halua tietää oma elämä. Tiedän, että tämä saattaa kuulostaa kovalta, mutta se on niin.

Kuitenkin, jos todella haluat olla kortti henkilökohtaisia ​​tai kotiin puhelinnumero tai muita henkilökohtaisia ​​tietoja, on olemassa tapa. Yksinkertaisesti kaksi korttia - sinulla on yksi kortti yrityksesi tiedot siitä ja yksi henkilötietojasi. Toinen ratkaisu olisi tehdä yksi läppä yli kortti, mutta kaksi erillistä kortit ovat vielä parempi idea.

3. Ulkonäkö


Älä valitse liian monia värejä tai fontteja, joita on vaikea lukea. Sinun pitäisi sisällyttää yhtiön logo kortin ja tehdä kaikki tiedot kirkas ja helppolukuinen.

Toisaalta, se on todistettu, että punainen väri käyntikortteja saaliit ihmisten huomion. Voit halutessasi lisätä pieni punainen yksityiskohta kortilla tai on punainen väri taustalla. Silti välttää punaisia ​​kirjaimia, koska ne ovat vaikeampi ruokoa kuin musta.

4. Tyyli

Käytä mielikuvitustasi päättäessään tyyliä käyntikortin. Se kaikki riippuu yrityksen olet töissä ja sen yleinen tyyli, mutta jos voit valita pari asiaa itse, tässä on muutamia vinkkejä.

Voit lisätä kuvan käyntikortti, kuten Avatar. Näin ihmiset helposti liittävät nimen kanssa kasvot. Voit tehdä tuntoon yksityiskohta, joka tekee kortin erottuvat. Voit myös muuttaa muotoa, joka sanoo, että kortin on oltava suorakulmainen. Kuitenkin pitää se standardi kokoa niin, että ihmiset voivat kantaa sitä lompakko. Muuten, olet riskeeraa nippu niitä menettää kortin.

Lisäksi, jos et halua muuttaa muotoa ja tyyliä liikaa, mutta haluat silti käyntikortin olla erilainen, käännä se pystyasentoon. Myös siinä tapauksessa työsi vaatii sinua matkustaa ulkomaille ja työskennellä ihmisiä muista maista, se on hyvä idea tehdä käyntikortin kaksikielinen.

Mitä haluat, muista, että käyntikortin voi esitellä sinulle paras ja pahin tapoja. Valitse rohkea muotoilu vain, jos olet varma siitä. Saat hyödyllistä tietoa siitä, miten tehdä hyvä käyntikortti vierailu Business osaavat. Jos päätät rohkea ja ainutlaatuinen tyyli, voit löytää luovia käyntikortteja kokoelma täällä.

Tutustu näihin