5 helppoja tapoja säästää rahaa loma tai loma

Olet päättänyt haluat matkustaa jonnekin lomalle tai loma, mutta sinulla on edessään tavallista ongelma - rahan puute. No, minulla on hyviä uutisia sinulle - voit opetella säästää rahaa loma tai loma. Seuraa näitä 5 helppoa vaihetta.

5 helppoja tapoja säästää rahaa loma tai loma

1.. Keskity tavoite ja älä anna periksi

Haluatko säästää rahaa kaunis kesäloma tai jouluaattona ulkomailla, sinun täytyy keskittyä teidän tavoite. Tulosta muutamia kuvia että kaunis ranta ja ripustaa niitä ympäri taloa, tai tehdä niistä työpöydän taustakuvan tai näytönsäästäjän. Lähtökohtana on jatkuvasti muistutetaan mitä säästää niin, että et ole houkutusta käyttää rahaa jotain muuta.

Jokainen ylimääräinen penni laitat että säästöpossu, tunnet niin paljon paremmin, koska tiedät, että olet askeleen lähempänä todella on tuolla rannalla, joka on oman näytönsäästäjän.

2. Ensimmäisen minuutin ja viime hetken hintoja

Jos olet valinnut kahden, haluan ehdottomasti ehdottaa ensimmäisen minuutin hintaa, koska voit itse menettää paikalle viime hetkellä hintaa. Joten, jos haluat mennä vaccation heinäkuussa, käydä matkatoimisto alussa vuoden ja kerätä kaikki tiedot lomaa. Heti kun voit maksaa tallettaa rahaa, tehdä. Voit itse säästää paljon rahaa ensimmäisen minuutin hintoja. Tämä on yleinen käytäntö matkatoimistojen kanssa houkutella asiakkaita, ja ne yleensä antaa iso alennus. Jos et välitä niin paljon siitä, missä olet menossa, mutta vain halua mennä minnekään, voit aina ostaa viime hetken kuljetusmaksu missä on saatavilla ja jälleen säästää rahaa.

3. Matkustaa ryhmässä

Olit sitten suunnitella loma itse tai mennä matkatoimiston kautta, yritä matkustaa ryhmässä. Jos aiot kautta matkatoimisto, voit pyytää suuri joukko alennuksia ja sitten vakuuttaa joku ystäväsi liittymään lomallasi. Sinulla on hauskaa ja säästää rahaa. Toisaalta, jos päätät matkustaa omalla autolla, voit jakaa kaasu rahaa ja kustannuksia lomasta. Kutsu ystäväsi - enemmän sitä parempi.

4. Ostaa kaiken mitä tarvitset ennen lähtöäsi

Nyt kun olet jo kerännyt tarpeeksi rahaa ja olet onnistunut maksamaan loma, sinun täytyy valmistautua. Älä osta uimapukua teidän lomapaikka. Hinnat paikoissa, jotka ovat suosittuja matkailukohteita ovat yleensä suuremmat kuin niiden pitäisi olla. Kun olet siellä, vain ostaa tavaraa todella on. Tuo kaikki muu kanssasi, kuten aurinko voidetta, hattu ja aurinkolasit.

5. Vuokraa mökki tai bungalow

Tämä on erityisen hyvä idea, jos olet matkoilla paljon ystäviä. Sen sijaan oleskelevat hotellissa, vuokrata mökki tai bungalow. Tulet jakaa kustannukset välillä enemmän ihmisiä ja sinulla on keittiö siellä, joten voit laittaa itse ruokaa ja säästää paljon rahaa ei syö ravintoloissa. Tämä voi myös olla hauskaa sekä säästää rahaa, koska sinun ei tarvitse mennä ulos iltaisin olla yhdessä ystäviesi kanssa. Voit heittää omia juhlia ja on hauskaa.

Tutustu näihin