5 helppoja tapoja säästää rahaa ympäri taloa

Jos käytät kodin tiedät kuinka paljon se voi maksaa. Mutta älä huoli, se ei ole kaikki synkkyyden ja rangaistus, voit säästää rahaa ympäri taloa. Tarkista nämä 5 helppoja tapoja.

5 helppoja tapoja säästää rahaa ympäri taloa

1.. Osta irtotavarana

Jokainen nainen tietää, että ostaa joitakin asioita irtotavarana voi olla erittäin myönteinen vaikutus talouteen. Tietenkin, et voi ostaa kaikkea irtotavarana, mutta voit, ja sinun pitäisi ostaa mitä tarvitsevat ja käyttävät joka päivä, WC-paperi, suihku geelit, shampoot, saippuat ja muuta vastaavaa. Olet varmasti tarvitsevat ja käyttävät niitä niin ehkä myös säästää rahaa ostaa niitä. Varo laatu kuitenkin, koska joitakin asioita irtotavarana eivät todella maksaa pois, jos laatu on todella huono.

2. Osta myynnin

Tämä on hyvä tapa säästää rahaa ympäri taloa, varsinkin jos voit seurata myyntiä. Tutustu pari isoa myymälää luetteloita ja nähdä, mitkä kohteet ovat myynnissä, missä ja miten kaukana tietty myymälä on teidän talo. Et ole tehnyt mitään, jos viettää 15 $ enemmän kaasua säästää 3 $ kinkkuun.

Ole varovainen, kun ostaa ruokaa myyntiin, koska joskus tallentaa myyntiin ruokaa, joka on hyvin lähellä sen päättymispäivää. Tarkista aina viimeinen. Et halua ostaa jotain myöhemmin heittää pois, koska se on vanhentunut. Ei ole väliä kuinka paljon vähemmän olet maksanut sen, se on vain hukkaan heitettyä rahaa, jos et käytä sitä. Toinen erittäin tärkeä asia on, ei ostaa jotain vain koska se on myynnissä, osta vain, jos todella tarvitset sitä.

3. Kokki

Yksi suurimmista tapoja säästää rahaa talon ympärillä on kokata ruokaa eikä järjestystä tai syödä ravintolassa. Lukea artikkeleita siitä, miten säästää rahaa ruokaan ja noin paljon rahaa säästävä reseptejä. Ruoanlaitto ei vain säästää rahaa, mutta se tarjoaa myös mukava, terve, kotitekoinen ateria oman family.You ei tarvitse huolehtia siitä, mitä se on, että syöt, koska tiedät tarkalleen mitä ainesosia ovat lautasen.

4. Etsi apua

Jotta säästää rahaa ympäri taloa, sinun täytyy oppia pyytämään apua, kun sitä tarvitaan. Enkä tarkoita vuokraus apua, tarkoitan sitä pyytävät. Älä palkata lastenhoitajaa. Jos vanhemmat tai kodissa asuvat lähellä talosi; pyytää heitä vahtia lapsia sijaan. He mielellään viettää aikaa lastenlasten kanssa ja säästät rahaa olisi käytetty lapsenvahti.

Kauppa suosii naapurit; lapsenvahtina lapsensa ja ne babysit omasi, tai pyytää heitä korjaamaan jotain ympäri taloa vastineeksi. Vain varoa niitä ihmisiä, jotka luulevat voivansa korjata jotain, mutta päätyä tekemään isompi sotku. Saatat päätyä palkata ammattitaitoinen ja maksaa enemmän kuin kustannukset alkuperäinen vahinko.

5. Tee uusia asioita vanhojen

Tämä erityisesti koskee vaatteita ja huonekaluja. Tietenkin joskus, somethings ovat vain korjauskelvottomaksi, mutta joskus voi korjata asioita sijaan ostaa uusia. Jos sinulla on paita, joka on melko uusi, mutta se ei ole "in" enää, yritä ommella mielenkiintoisia yksityiskohtia ja tehdä se kauniimpi. Re verhoilla vanha sohva sijaan ostaa uuden. Se maksaa paljon vähemmän ja sohvalla näyttää uusia.

On olemassa monia tapoja säästää rahaa ympäri taloa. Sinun tarvitsee vain laittaa ajatellut sitä ja anna mielikuvituksen lentää. Lyön vetoa, voit keksiä hienoja ideoita.

Voit vapaasti jakaa niitä.

Tutustu näihin