5 hyvää syytä, miksi sinun pitäisi tehdä vatsatanssia

Jos et ole koskaan kokeillut vatsatanssia, sinun täytyy kokeilla sitä! Vatsatanssia on erinomainen tapa kiinteyttää lihaksia, pitää kehon kunnossa, vähentää stressiä, ja oppia tuntemaan mukava itsestäsi.

5 hyvää syytä, miksi sinun pitäisi tehdä vatsatanssia

1.. Vatsatanssia liittyy eristetty liikkeet kaikki suuria lihasryhmiä

Vatsatanssia on hyvä tapa parantaa yleistä fyysistä kuntoa, koska se hellästi ja yritykset kaikki suuria lihasryhmiä, ja erityisesti vatsa, käsivarret, yläselän, lantion ja reisien. Siihen liittyy kiemurteleva pään, kaulan ja käsivarren liikkeitä, sekä vatsan aaltoilun ja hip sulkeminen, kiertoja ja shimmies.

Mutta suurin asia tässä upea tanssi on, että se opettaa sinulle tasapainottaa kehon, sekä eristää eri lihasryhmiä, jotta saavutetaan enemmän pyöriviä liikkeitä.

Vatsatanssia koostuu liikkuvat tiettyjä osia kehosta, pitäen toiset ja yritys. Siihen liittyy myös eristää suuria lihasryhmiä, kuten lonkat, ja työ ne oppositiossa käärme liikehdintää aseiden, ylävartalon, niskan, hartioiden ja pään. Se on itse asiassa koko kehon tanssi!

2. Vatsatanssia rakentaa your abs!

Läpi aaltoilevaa, pyöreä, ja tärisevä liikkeet mahan ja lantion, vatsatanssia sävyjä ja yritysten poikittainen vatsan, joka on syvin, sisin kerros vatsan lihaksia! Vielä tekemässä tylsää sit-ups?

Lisäksi vahvistaa poikittainen vatsan, vatsatanssia sävyt myös kaikki muut vatsalihakset, kuten sisäinen ja ulkoinen obliques sekä Rectus abdominus, joka auttaa sinua rakentamaan täydellinen kuusi pack!

3. Vatsatanssia myös käyttää muita tärkeitä lihaksia

Vatsatanssia vahvistaa quadriceps, takareisien, pakaroiden, käsivarsien, ja selkälihaksia.

Vahvistamalla selkälihaksia, se edistää hyvää ryhtiä ja estää takaisin vammoja.

Vuoden vatsatanssi, paino on jatkuvasti siirtynyt yksi jalka toiseen. Tällä tavalla vaikutusta polvet, nilkat, ja nivelet on minimaalinen, koska ne vahvistuvat turvallisesti.

4. Vatsatanssia voi auttaa laihtumaan

Lisäksi kiinteyttää lihaksia, vatsatanssia on lempeä muoto aerobista liikuntaa, jonka avulla voit polttaa jopa 300 kaloria tunnissa!

5. Vatsatanssia vähentää stressiä ja auttaa sinua rakentamaan itseluottamusta

Innoittamana aaltoilevaa Lähi-idän melodioita, vatsatanssi koostuu huojuvat, pyöreä, neste ja toistuvia liikkeitä, jotka voivat aiheuttaa tilan henkistä rentoutumista ja vähentää kertyminen päivittäistä stressiä.

Sikäli kuin itseluottamus on huolissaan, vatsatanssia auttaa arvostamaan ja rakastamaan kehoasi ja entistä mukavalta. Jos sinulla on uhkea käyrät ja muutama kilo, vatsatanssia opettaa sinua rakastan heitä hyvin aistillinen kehon!

Valmiina lähtöön vatsatanssia? Olen lämpimästi suositella sitä kaikille, ja olen todella sitä mieltä, että sinun pitäisi antaa sille mahdollisuuden. Kerro meille kommentti osiossa alla.

Tutustu näihin