5 suuri selkähieronta vinkkejä

Jokainen tyttö rakastaa hieronta, eikö? Mikään ei voi olla niin rauhoittava ja rentouttava hieronta ja vielä, et todellakaan ole aikaa mennä säännöllisesti hierontaa. Näiden 5 Hyviä vinkkejä ja apua poikaystäväsi tai miehesi, voit nyt täydellinen hieronnasta mukavasti omassa kotona.

5 suuri selkähieronta vinkkejä

1.. Kuuma suihku ennen

Se on ihanteellinen ottaa kuuma suihku ennen kuin saat hieronta. Lämpö vesi rauhoittaa, rentouttaa ja valmistautua täydellistä rentoutumista hoitoa.

Käytä rentouttava suihkugeeli, jotain ylang-ylang. Varmista, että vesi ei ole liian kuumaa. Älä käytä kuorinta tuotteita, koska ylimääräistä kitkaa hieronta voi aiheuttaa punoitusta ja vaurioita paisutettu ihoa.

2. Perustaa rentouttava tunnelma

Voit luoda tunnelmaa hieronnassa kotona. Sinun tarvitsee vain pari asiaa, kuten tuoksukynttilöitä ja rauhoittavaa musiikkia.

Syttyä pari Tuoksukynttilät tai suitsuke. Varmista, että tuoksu ei ole liian voimakas tai ärsyttäviä, sinun täytyy olla rento ole vihainen. Laita rentouttavaa musiikkia ja lämmittää huoneen. Sinut alasti hieronnan aikana ja rentoutumista aiheuttaa voit menettää joitakin kehon lämpöä.

3. Vinkkejä hieroja

Saatat ajatella, että rentouttava hieronta on kyse hidas ja rentouttava liikkuu. Se ei ole täysin totta. Hitaan ja kevyt ja nopea ja vahva liikkuu on avain suuri hieronta.

Jokainen selkähieronta pitäisi alkaa kaulan ja hitaasti asteittain ja alaselän. Paina kevyesti ja tehdä liikkeitä pitkä ja hidas. Lisätä painetta kun edetä hartiaseudun koska siellä keräämme kaikki jännitys. Käytä peukaloilla.

Jatka hieronta liikkuu hitaasti alas selkärangan; tunkeutua niille lihasjännitys yhdistelmä pitkä lempeä aivohalvauksia ja vahva korkeapaine liikkeitä.

Pitkäiskuinen korkea paine ovat erityisen hyödyllisiä. Viimeistele valon päähieronta Täydellistä rentoutumista varten.

4. Puoli tuntia muualla

Sinun tulee ottaa puolen tunnin lepo jokaisen hieronta. Pysy asennossa olit, Hengitä syvään, tyhjentää mielen ja rentoutua.

Tämä on todella tärkeää kaikille hieronta ottamaan vaikutus. Jos nouset ylös ja lähdettävä heti hieronta, saatat olla yhtä hyvin ei otettu yksi ensiksi. Plus, voit lisätä riskiä vetämällä lihasten ja vahingoittaa itseäsi, koska lihakset on hyvin rento. Getting ylös nopeasti voi satuttaa sinua.

Yritä tehdä mitään vaativia jälkeen hieronta kuten, puhdistus, tiskata tai jotain vastaavaa. Se on parasta, jos voit saada hieronta illalla ja vain mennä nukkumaan sen jälkeen.

5. Lyhyt hieronta edessä TV

Se ei ole oikeastaan ​​kuin sinulla on varaa pitkä ja rauhoittava hieronta joka päivä. Toisaalta, sinun ehdottomasti varaa lyhyt hieronta, kanssa vaatteet päällä, edessä TV.

Vuorotellen poikaystäväsi tai aviomies ja antaa toisilleen lyhyt hieronta. Istua sohvalla ja anna miehesi antaa sinulle takaisin hieronta. Hän voi helposti peittää niska ja hartiat ja, jos taivuttaa hieman pidemmälle, jopa alaselässä.

Tietenkään tämä ei ole läheskään yhtä hyödyllistä kuin koko selän hieronta, mutta se on silti rentouttava ja auttaa sinua tuntemaan paremmin. Jo lyhyt hieronta on parempi kuin ei hieronta ollenkaan.

Nyt sinulla on vinkkejä on selkähieronta, älä unohda, että olet puhunut miehesi osaksi Näin lupaamalla vuorotella. Et voi vain ottaa eikä anna. Luodaan viikoittainen rutiini, joka on erittäin hyödyllistä molemmille.

Tutustu näihin