5 viileä häät yllätyksiä teidän uusi aviomies

Hääpäivä on suurin päivä jokaisessa tytön elämää. Kuitenkin meillä on tapana unohtaa yksi pieni seikka - se on tärkein päivä miehen elämää liikaa. Hän ansaitsee myös jotain erikoista, eikö?

5 viileä häät yllätyksiä teidän uusi aviomies

No, sinulla on kaikki huomio, kaunis mekko ja täydellinen hiukset. Todennäköisesti, voit valita, kuinka kaikki näyttää, samoin. Antaa jotain vastineeksi - valmistella pari viileä häät yllätyksiä teidän uusi aviomies. Minä annan sinulle minun top 5.

1.. Embrace perinne

Vaikka perinteiset asiat ovat yleensä jotain paljon ihmiset haluaisivat välttää (minulle on ensimmäinen, älä käsitä väärin), on vielä joitakin asioita, jotka ovat vaivan arvoista huomiota. Yksi niistä liittyy läheisesti teidän hääpäivä.

Te tiedätte, miten he sanovat, että se on huonoa onnea miehesi nähdä ennen häitä? No, olen sellainen usko, että tämä on todella siistiä, ei väliä, jos olet taikauskoinen vai ei. Älä anna uusi aviomies nähdä sinua hääpuku ennen vihkimistä. Kyllä, saatat ajatella, että se on typerää - En tarkoita, että hän on luultavasti nähnyt sinua ilman kaikenlaisia ​​vaatteita, mutta luottaa minuun - siellä on jotain se.

Hetkestä, kun hän näkee hänen unelmiensa tyttö, kävelee käytävällä ja valmis sanomaan "I do" loppuelämänsä on todella erityinen hetki. Se on vielä enemmän, jos se on ensimmäinen kerta, kun hän näkee sinut päällään hääpuku. Keeping hieman mysteeri, kunnes aivan lopussa, on aina tervetullut.

2. Yllätys seremonian aikana

Tämä on tullut yksi suosikkini häät tarinoita. Ystäväni nousi seisomaan hänen häät, otti mikrofonin ja lauloi laulun omistettu hänen uusi miehensä. Kaveri oli enemmän kuin vain yllättynyt.

Joten, miksi et tee sama asia teidän hääpäivä? Voisit ehkä jopa ilmoittaa ensimmäinen tanssi laulaen "sinun" laulu mies. Sinun täytyy olla hieman rohkea, ja kyllä ​​- sinun täytyy olla hyvä ääni. Noloa itse silti yllätys, mutta ei kovin miellyttävä. Älä huolestu, jos et voi laulaa - on jotain muuta voit tehdä.

Valitsemalla runo ja lausuen se teidän hääpäivä voisi olla todella cool. Kuitenkin, jos et ole tähän, kirjoittaa oman vannoo tepsiä. Älä yritä tehdä niistä kuulostaa mahtipontinen, vain kirjoittaa kaikki nämä vähän asioita rakastat miehesi. Puhu todella ja sydämestäsi ja varmista, että kaveri kuulee lupauksia ensimmäistä kertaa teidän hääpäivä.

Toinen jäähtyä yllätys yrittää luistaa miehesi kanssa huomata sanonta "tavata minut takahuoneeseen." Ei, en ymmärtää, että sinun pitäisi harrastaa seksiä seremonia (vaikka en sano se kielletty), vain ajaa pois kaikki väkijoukkoon ja omistaa kymmenen minuutin toisiinsa. Kaksi lasillista samppanjaa ja ehkä ruokaa valmistetaan vain teille kahdelle.

3. Plan jotain mukavaa

Yksi hienoimmista häät yllätyksiä teidän uusi aviomies olisi suunnitella jotain todella mukavaa hänelle. Suunnittelet kuherruskuukauden täydellinen yllätys on tietysti ensimmäinen asia, joka tulee mieleesi, eikö?

Mitä mieltä olet kuin perinteisen häämatka? Jos olet niin seikkailunhaluinen, voit esimerkiksi kirja kuumailmapallo lennon tai benjihyppy pareittain. Saat todella iso yllätys, mukana miehesi pelissä hänen suosikki joukkue kuin häälahjaksi. Hän rakastaa sitä!

4. Amazing hääyö

Kaikki ei ole naimisissa sanoa, että ei ole mitään erikoista hääyön. Kaikki avioparit sanoa, että on.

Hääyö on useimmissa tapauksissa ole sitä mitä se on. Todella pieni määrä meistä seksiä ensimmäistä kertaa heidän häät yö. Mutta mitä on pysynyt samana, ja mitä ei koskaan muutu on, että sinulla on ensimmäistä seksiä kuin mies ja vaimo.

Se ei kuulosta niin erityistä, se, mutta näyttää siltä, ​​että on jotain todella iso siitä. Ja jos laitat vähän vaivaa, voit tehdä sen vielä paremmin. Ostaa uusia alusvaatteita teidän häät yö on hiljaista, väri ja tyyli ovat sinun. Ja koska me puhumme yllätyksiä - tehdä jotain yllättää uusi aviomies. Se voi olla mitä tahansa - yksinkertaisista samppanjaa ja mansikoita tuhma Seksilelut. Mikä on teidän kupin teetä. Tee se ilta muistaa!

5. Mitä jos olet väsynyt?

Ok, lähdetään vakavasti täällä. Seremonia, joka kesti koko päivä on oikeastaan ​​jäljellä paljon voimaa elimistössä. Jos et vieläkään voi olla mielessä puhaltavat seksiä, hyvin - hyvä sinulle, mutta useimmat parit olisi todennäköisesti liian väsynyt siihen. Tämä ei tarkoita teidän häät yö voi olla hämmästyttävä.

Tämä on miehen haluat viettää loppuelämäsi, joka seisoo edessäsi. Joten, tee hänestä cocktail tai kaada hänelle lasillisen samppanjaa ja kertoa hänelle, että. Kerro hänelle, että haluat joka päivä elämäsi yhdessä olla yhtä onnellinen kuin että päivä oli. Kova halailemaan ja suudella voisi olla jopa parempaa kuin seksi, joten harjoittaa sitä. Itse asiassa, harjoittaa mitä tuntuu - on se sukupuoli, suudella, puhua tai jopa yksinkertaisesti nukkuu. Se on teidän häät yö - se on ihana muutenkin.

Kun katsot nämä viisi asiaa voisi sanoa, että ei ole oikeastaan ​​mitään erikoista niistä. Mutta tiedätkö mitä? Yllätykset ovat joskus parhaita. Ei kaikki meistä on varaa ostaa urheiluauto kuin häälahjaksi meidän aviomies, mutta me kaikki voimme tehdä nämä viisi asiaa. Ja he tekevät joka päivä vielä enemmän. Vain anna mielikuvituksen lentää ja olen varma, että sinun keksiä suuri häät yllätys uusi aviomies.

Jos päätät kokeilla niitä, niin kertokaa kokemuksia kommentteja. Mielelläni kuulla, miten miehesi piti siitä.

Tutustu näihin