6 asioita tietää ennen tulla raskaaksi

Päättää olla lapsi on suurin päätös voit koskaan tehdä. On suuri ilo ja suuri vastuu myös. Paremmin suunnitella raskautta, helpompaa menet läpi. Tässä on 6 asioita sinun tulisi tietää ennen tulla raskaaksi.

6 asioita tietää ennen tulla raskaaksi

1.. Aikataulu käynti gynekologin

Heti kun päätät alkaa työstää ottaa vauva, sinun pitäisi ajoittaa käynti gynekologin. Vaikka et ehkä ole mitään ongelmia tai syytä mennä, pitävät tätä jotain täytyy tehdä.

Kerro gynekologi, että aiot hankkia lapsen ja kysyä neuvoa. Lääkäri kertoo sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää ja kaikki mahdolliset testit sinun pitäisi tehdä. Voit myös neuvoa ottamaan synnytystä vitamiineja. Tämä voi olla valtava apua tulla raskaaksi.

2. Lopeta juominen, tupakointi ja huumeiden

Jos haluat tulla raskaaksi ja saada terve vauva, sinun pitäisi leikata käyttämällä alkoholia, savukkeita ja lääkkeitä. Jos et voi tehdä tätä yksin, hae apua. Muista, että päihteiden voi olla erittäin haitallista vauvalle, joten tee parasta lopettaa.

Älä kuuntele ihmisiä, jotka väittävät tietävänsä paljon äitejä, jotka joivat ja savustettu aikana raskauksia ja vielä synnytti täysin terveitä vauvoja. Vaikka tämä voi tapahtua, en työnnä onneani. Parempi katsoa kuin katua. Jos olet alle tiukkoja lääketieteellistä hoitoa, kysy neuvoa lääkäriltä.

3. Aloita terveellinen ruokavalio

Jotta lisätä mahdollisuuksia tulla raskaaksi ja jotta on helpompi raskaus, tehdä joitakin muutoksia ruokavalioosi. Tyhjennä jääkaappi mitään liian rasvaista, liian mausteinen ja liian sokerinen. Täytä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia ja runsaasti maitoa.

Tarvitset enemmän vitamiineja raskauden aikana, joten sinun tulisi lisätä päivittäisen saannin. Yritä saada vitamiineja tuoreiden hedelmien ja vihannesten pikemminkin kuin vitamiini pillereitä. Lisätä maitotuotteiden kulutusta, koska vauva tarvitsee yhtä paljon kalsiumia kuin mahdollista kehittää terveen luuston. Lisätä määrää B-vitamiinia, seleeniä ja foolihapon happoja. Sinun tulee ottaa foolihappoa pillereitä. Kysy neuvoa lääkäriltä tätä.

4. Vähennä kofeiinin

Jos et voi luopua kahvia kokonaan, ainakin yrittää leikata sitä, koska kofeiinin kulutusta voi lisätä mahdollisuuksia ottaa keskenmenon. Et vain täytyy katsoa, ​​kuinka paljon kahvia juot, mutta sinulla on myös kiinnitettävä huomiota siihen, kuinka paljon teetä, sooda, energiajuomat ja jopa joitakin kipulääkkeitä.

Vihreä ja musta tee sisältää suuren määrän kofeiinia, joten se olisi parempi idea juoda yrttiteetä ennen raskautta sekä aikana. Ehdotan, että olet täysin unohtaa kaikenlaista energiajuomia, koska ne eivät ainoastaan ​​sisällä kofeiinia, mutta myös paljon muita huonoja juttuja. Aloita lukeminen tarrat lääkitystä ja yrittää välttää kaikki ne, jotka sisältävät kofeiinia.

5. Vähennä stressiä

Stressi voi olla pahin vihollinen, kun yrittää tulla raskaaksi sekä raskauden aikana. Tee parasta vähentää stressiä mahdollisimman alhaisena.

Yritä välttää ihmisiä ja tilanteita, jotka ärsyttävät sinua. Tietenkin, et voi todella saada pois kaikki, mutta voit tehdä jotain vähemmän hermostunut. Aloita jooga luokan tai oppia meditoimaan. Varaa rentouttavasta hieronnasta tai tehdä pitkiä kävelyretkiä luonnossa. Etsi jotain, joka rentouttaa ja tehdä se.

6. Saalis nukkumaan

Se on yleensä erittäin tärkeää olla hyvin levänneenä. Se on vieläkin tärkeämpää, kun yrität tulla raskaaksi. Unen puute voi olla yksi tekijöistä, kun joilla on ongelmia käsitys. Yritä nukkua 8 tuntia joka päivä ja yrittää levätä mahdollisimman paljon.

Tietenkin, et voi vain makuulle ja olla tekemättä mitään, että ei olisi hyväksi sinulle joka tapauksessa. Silti yritä kiirehtiä. Sekä oman ajan paremmin, opetella tekemään, että on kätevää, kun vauva saapuu, koska löydät itsesi ottaa ole aikaa mitään, mutta vauva. Opetella järjestää ennen kuin vauva tulee ja lisätä mahdollisuuksia on vähemmän stressaantunut, kun se tekee.

Tutustu näihin