6 feng shui värit liiketoiminnan

Sinulla on oltava kuullut Feng Shui. Siitä on niin ärsyttävän suosittu viime vuosina, että sinun ehdottomasti ei ole ohi. Ei ole väliä kuinka harmitti saatat olla koko juttu, Feng Shui voi parantaa liiketoiminnan yksinkertaisesti lisäämällä oikeat värit.

6 feng shui värit liiketoiminnan

Jokaisella värillä on merkitys ja lähettää tietyn viestin. Tämä viesti esittelee sinulle kuusi sateenkaaren väreissä, ja niiden Feng Shui merkitys. Käytä niitä tuoda lisää menestystä yrityksellesi.

1.. Violetti

Tummin väri sateenkaaren on väri kuninkaalliset Feng Shui. Sen periaate on Yin, ja se on väri, joka parantaa fyysistä ja henkistä paranemista. Se on rauhoittava väri, ja väri kyky alentaa jännitteitä.

Violetti on myös väri vaurautta ja hyvinvointia. Se on enimmäkseen käyttävät yritykset, jotka kohdistuvat naisten tai lasten. Miehet eivät ole kovin ihastunut violetti. Se on väri, joka merkitsee valtaa, ja suuri älykkyys.

Näet violetti toimitusjohtajia, sekä sairaanhoitajia ja lastentarhanopettajat. Se on hyvä väri kylpylöissä ja wellness-keskuksia, sekä makeisia liike - Muistan kääri Cadbury suklaata? Purple on värin valinta, jos olet johtava stressaavaa liiketoimintaa samoin, koska se rauhoittaa ihmisiä alas. Violetti on myös suuri tahansa antiikki liike, koska se on nostalginen väri.

2. Sininen

Toinen rauhoittava ja rentouttava väri, sininen on väri meri ja taivas, ja siksi merkitsee seikkailua ja vapaa henki. Sininen on kaikkein universaali väri liiketoimintaa. Se vetoaa luottamus, uskollisuus, luotettavuutta ja vastuullisuutta, ja se on kulunut monia ihmisiä. On kuitenkin myös pidetty ennustettavissa ja konservatiivinen.

Ole varovainen, kun käytät sininen liiketoimintaa. Liian paljon se voi aiheuttaa ikävystyminen, eikä valittamalla nuorempaa yleisöä. Sininen on yleensä värin valinta pankit, vakuutusyhtiöt, terveydenhuolto yritykset ja muut yritykset, joissa luottamus ja luotettavuus ovat tärkeitä asioita. Jos et halua yrityksesi mielletään kuin tylsä ​​ja konservatiivinen yksi, valitse kirkkaampi sinisiä sävyjä, eikä laivasto ja indigo.

3. Vihreä

Vihreä on väri luonnon, tuoreus, tasapainoa ja harmoniaa. Riippumatta liiketoiminnan saatat olla käynnissä, on suositeltavaa sisällyttää joitakin vihreitä.

Tummempia sävyjä vihreä liittyy rahaa, arvovaltaa ja vaurautta, kun taas kevyempiä sävyjä edustavat tuoreus, kasvun, ystävällisyyttä ja myötätuntoa. Vältä todella kirkas, silmiinpistävää vihreä, koska ne koetaan nuorten.

Green on täydellinen valinta pohjimmiltaan liiketoimintaa, mutta se on ehdottoman välttämätön tahansa ympäristöön, orgaaninen, terveys-ja elintarvikealan. Green stimuloi ruokahalua, joten se on hyvä idea on se, jos käytät ravintolassa tai ravintola-alalla.

4. Keltainen

Kirkkain väri sateenkaaren ehkä ole paras valinta liiketoimintaa. Vaikka mukaan Feng Shui, keltainen on liitetty viestintä-, terveys-ja ystävällisyys, jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että enää altistuminen keltainen saattaa aiheuttaa ahdistusta.

Keltainen stimuloi loogista puolella aivoja, ja mielen selkeyttä. Se parantaa analyyttista ajattelua ja parempaa tietoaan. Miehet eivät ole kovin houkutteleva sitä kohti, mutta lapset ehdottomasti rakastan sitä.

Kaikkea liike, jossa käsitellään lasten pitäisi olla keltainen - lasten leluja, päiväkodit, lasten kosmeettiset tuotteet jne. Kosmeettiset tuotteet naisille myös valita keltainen, koska se on hyvin osuva väri ja ihmiset heti nähdä sen. Se on hyvä idea, kun täytyy tehdä tuotteita erottumaan joukosta. Kaikkien muiden yritysten, se on parasta käyttää keltaista vain kohokohtia, eikä hallitseva väri.

5. Oranssi

Orange on Feng Shui väri organisaatio. Sen periaate on Yang, ja se parantaa keskittymistä, sekä luovuutta. Se on lämmin ja eloisat värit - energia yhdistettynä hauskaa, ja se liittyy useimmiten ihmiset, jotka ovat avoimia, optimistinen ja seikkailunhaluinen.

Orange on useimmiten nähty ravintoloissa, matkatoimistoissa ja kahviloita. Se sopii minkä tahansa liiketoimintaa käsitellään lasten kanssa, koska he yleensä rakastavat oranssi - kirkkaampi paremmin. Kuitenkin, se ei ole paras väri liikemaailmassa, koska liian paljon, voisi päätellä halpuuden, mutta myös epävarmuutta ja ylimielisyyttä.

Ole varovainen, kun käytät oranssi. On parasta olla tekemättä sitä hallitseva väri, vaan on joitakin oranssit yksityiskohdat.

6. Punainen

Viimeinen väri sateenkaaren on, Feng Shui, väri onni, luottamus, onnea ja rahaa. On kuitenkin myös väri raivoa ja vihaa, joten se ei ehkä ole paras idea käyttää liian paljon.

Punainen on hyvä väri tahansa liittyvän liiketoiminnan rakkautta ja seksiä. Se on myös väri maskuliininen voima, joten se sopii miesten vaatteiden linjat, esimerkiksi. Red käyttävät ravintolat ja ostoskeskukset - kaiken, mitä myynnissä on punainen tarra.

Punainen osoittaa energiaa ja positiivista ajattelua, mutta se liittyy myös verta, sotaa ja väkivaltaa. Liian paljon punaista syitä ahdistusta ja vihaa, joten on parasta käyttää sitä maltillisesti.

Katsos, meidän ei tarvitse pukeutua mustiin ja ehdottomasti ammattilainen. Lisäämällä joitakin värejä voisi olla erittäin hyvä idea yrityksesi - kokeile!

Kumpi on suosikkisi liiketoiminnan väri?

Tutustu näihin