6 ideoita sisustaa huoneisto budjetin

Olet vihdoin muutti uuteen asuntoon ja nyt olet edessään haaste - Miten sisustaa se on tiukka budjetti. Tässä on 6 hyödyllisiä ajatuksia:

6 ideoita sisustaa huoneisto budjetin

Ennen kuin aloitat, tee lista mitä haluat ostaa tai vaihtaa. Tämä auttaa sinua asettaa painopisteet ja pitää sinua ostamasta turhia asioita vain koska ne ovat halpoja. Toinen etu, että lista on, että voit aina palata siihen muutaman päivän jälkeen ja uudelleen sen kohteita.

1.. Huonekalut

Jos sinulla on ostaa huonekaluja: sohva, sänky, pöydät, komerot, jne, tarkista aina autotalli ja telakan myynti, toisen käden ja säästäväisyys kauppoja, E-Bay tai vapaa online-ilmoitukset. Sieltä löytyy erinomainen, hyvin säilynyt huonekaluja edulliseen hintaan.

Jotkut ihmiset välttää ostamalla käytettyjä tavaroita (kertoa totuus, olin kerran joukossa), mutta kun olet pienituloisille, ajatus saada uusi ja trendikäs tavaraa on harkittava uudelleen. Mitä voit tehdä päivittää kirpputorilla? Pese ne desinfiointiaineella (tietenkin mennä joka voidaan turvallisesti käyttää puuta ja kangasta) jätä ne sun kuiva ja he ovat niin hyvä ja puhdas kuin uusi.

2. Vanhat huonekalut

Tarkista ystävien ja perheen kanssa, jos heillä on joitakin paloja vanhoja huonekaluja he eivät käytä. Useimmat niistä on todennäköisesti iloinen antaa teille jotain, että sillä ole muuta tarkoitusta kuin kerätä pölyä ullakolle tai kellariin.

3. Maalaa seinät

Maalaa seinät, jos sinulla on vuokranantajan hyväksyntää ja tulet hämmästymään, kuinka eri paikka näyttää. Maali itsessään ei ole kallista ja harjaa voi lainata. Valitse värit, jotka tuovat valoa sisään huoneistoon (valkoinen, kirkkaan keltainen, jne.).

Jos et saa maalata, voit laittaa taustakuvia tai ripustaa maalauksia, julisteita tai kehystetty kuvia muokata kotiin.

4. Saada verhot

Hanging mukavaa verhot olisi erinomainen tapa sisustaa asunto. Niitä voi ostaa halvemmalla Wal-Mart tai Ikea ja voit valita laaja valikoima kokoja ja malleja vastaamaan ne loput kalusteet kotona. Pick verhot, jotka ovat helppohoitoisia, konepestäviä ja eivät tarvitse silitys.

5. Paikka matot

Sijoitus mattoja on ja erinomainen idea, kun koristelu huoneisto talousarvioon. He eivät voi vain tehdä tasainen kauniimpi, mutta voi myös olla hyödyllistä kattaa mahdolliset reikiä tai minkäänlaista vahinkoa kerroksessa. Edullinen mattoja voi ostaa yhden dollarin, Kiinan ja Intian kauppoja.

6. Kukkia

Iso, vihreitä ja terveitä huonekasveja tuo eloa jokaisessa huoneistossa. Jos olet kukka henkilö voi ottaa askeleen pidemmälle ja järjestää mukava vihreä nurkkaan olohuoneessa lisäämällä muutamia kiviä ja pieni suihkulähde. Valitse kaktus tai onnekas bambu, jos sinulla ei ole aikaa hoitaa kasveja, ne eivät vaadi.

Muista, kun koristelu huoneisto budjetin kiinni "vähemmän on enemmän"-sääntöä. Ensin saada perus kalusteet ja sitten valita tiedot tarkasti. Aikanaan voit luoda paikka, että voit olla tyytyväinen.

Tutustu näihin