7 halpaa koristelu ideoita asuntoja

Kevät on täällä ja auringon säteet tulevat huoneeseen huomaat, että se tuntuu vähän nuhjuinen. Et uskalla alkaa miettiä redecorating; budjetti on liian alhainen. Älä masennu. On halpaa koristelu ideoita asuntoja, jotka tuovat raikkaan tuulahduksen omaan tasainen poistumatta taskut tyhjä. Seuraa näitä 7 askelta ja pian voit nauttia parempaa elintilaa.

7 halpaa koristelu ideoita asuntoja

Vaihe ole. 1

Puhdistus mukaan Feng Shui harjoittajat (sekä äitini), de täyttämättä asunto on perusta koristelu. Puhdistamalla tarkoitan PUHDISTUS kaiken peset ikkunat, piilossa paikoissa taakse ja alle huonekalut, päästä eroon tarpeettomia asioita, vaatteita, kenkiä, vanhat laitteet koskaan käytä jne. Tyhjennä ulos kaapista, laittaa liinat et käytä laatikoihin ja antaa ne hyväntekeväisyyteen, kierrättää leivänpaahdin olet unohtanut kaapissa ja niin edelleen. Ei vain voit saada uusia, hyödyllisiä tilaa, mutta sinun yhteisöllisyyttä.

Vaihe ole. 2

Maalaa seinät - halvat koristelu idea, joka voi tehdä ihmeitä jokaisessa huoneistossa. Kaikki mitä tarvitset on hyvä tahto, hieman maali ja harja. Sinun ei tarvitse maalata koko huoneistoon, vain seinä olet edessään kuin kirjoitat huoneeseen ja luotte täysin erilainen vaikutelma koko tasainen. Jos asunto on liian pieni, valitse pastellivärit luovat illuusion isompi ja laajempi tilaa.

Vaihe ole. 3

Muuta valaistusta järjestämällä lamput. Laita ne eri puolilla tilaa luoda lämmin ja miellyttävä ilmapiiri. Voit myös ostaa halpa kiinalainen tai intialainen lyhdyt sijoittaa huoneen keskelle ja levittää valoa. Toinen tapa luoda erilaisia ​​valaistus on asettamalla kynttilöitä ympäri huonetta, voit valita erilaisia ​​kynttilöitä, jotka vastaavat kalusteet huoneeseen ja sytyttää erityisissä tilaisuuksissa.

Vaihe ole. 4

Järjestellä huonekalut. Vaihda asema sohvalla ja TV olohuoneessa, siirrä tietokone pöydästä toiseen nurkkaan ja saat aivan uuden näkökulman asunnon kuluttamatta penniäkään.

Vaihe ole. 5

Piristyä sohvalla muuttamalla tyynyissä ja lisäämällä tyynyjä eri paikoissa. Tämä käytännössä ei tarvitse maksaa penniäkään, tee se itse käyttää vanhoja levyt, nuhjuinen t-paitoja tai housut et käytä tehdä mielenkiintoisia tyynyliinat.

Vaihe ole. 6

Hanki uusi suihku verhot ja sovittaa ne pyyhkeet ja matot. Voit myös lisätä matching hammasharja ja saippua haltija. Tutustu tarjontaamme supermarketit ja toisen käden kauppoja, paljon näitä kohteita ovat usein myynnissä.

Vaihe ole. 7

Hanki joitakin mukavia, yhteensovitus laatikoita, jotka voidaan ostaa yhden dollarin kauppoja ja täyttää ne mitä et käytä usein, talvivaatteita, CD-s, lehtiä jne. huone näyttää siisti ja sinulla on kaikki at käsin.

Olkoon nämä 7 halpaa koristelu ideoita asuntoja innostaa voit luoda lämmin ja kaunis elintilaa voit viettää aikaa sisään Kuten näette, paljon voidaan tehdä vain vähän rahaa.

Tutustu näihin