8 riikinkukon sulka tatuointi merkityksiä

On höyhen tatuointeja, ja sitten on hämmästyttävä höyhen tatuointeja. Peacock sulka on ehdottomasti yksi hämmästyttävä niistä. Jos haluat olla riikinkukon sulka tatuoitu, tässä mitä sinun tarvitsee tietää sen merkityksen.

8 riikinkukon sulka tatuointi merkityksiä

Peacock sulka tatuointi muotoilu sisältää kaksi merkitystä - yleisestä merkityksestä höyhen tatuointeja, ja merkitys riikinkukko tatuointeja. Tiedä mitä tatuointi merkitsee ennen kuin saat sen - et halua päätyä jotain, joka kuljettaa symboliikka et halua.

1.. Höyhenenkevyt

Höyhenet ovat yleensä erittäin kaunis ja lempeä naisellinen tatuointi malleja. Paljon tyttöjä valitsemaan riikinkukon sulka yksinkertaisesti koska se on kauniimpi kuin muut höyhenet, ja vain pieni määrä osakkuusyritysten sulka merkitys riikinkukko tatuointeja.

Höyhenet symboloivat luovuutta, hengellinen arviointi ja uudestisyntyminen. Yleisimpiä paikkoja riikinkukko sulka ovat kylkiluut, lapaluiden tai puoli alaselän. Peacock sulka olisi kaikin keinoin tehdä värillisiä - se on värejä, jotka tekevät siitä niin kaunis.

2. Ylpeitä riikinkukko

Tämä on ilmaus, joka käytti ensimmäisenä vuonna 14-luvulla, ja se on edelleen melko yleistä nykyään. Se on myös tarkoitettu riikinkukon sulka tatuointi suunnittelu.

Peacock sulka tatuointi voisi osoittaa hyvin ylpeä henkilö. Se voisi olla ymmärretty kahdella tavalla - henkilö päällään se voi joko olla hyvin ylpeä itsestään hyvästä syystä, tai yksinkertaisesti erittäin ylimielinen. Jos et halua pidettäisiin ylimielinen henkilö, olin sinun kannattaa valita pienempi tatuointi, eikä yksi, joka menee poikki koko selän, esimerkiksi.

3. Kaikki näkevä silmä

Riikinkukko tunnetaan lintu 100 silmät, viitaten kuvio sen pyrstöä. Nämä silmät pidetään kaikkien nähdä, samoin kuin on "paha silmät."

Silmällä riikinkukko sulka tatuointi voi tarkoittaa, että olet avoin ennakkoluuloton henkilö - joka tarkastelee maailmaa silmät auki, joka ei pelkää haasteita. Toisaalta, Egyptin, Rooman ja Kreikan mytologiassa, silmä riikinkukko sulka pidetään "paha silmä". Tämä ei ole aina huono asia - "paha silmä" symbolit antavat paha silmä, sekä, suojaa, joka kantaa ne.

4. Peacock sulka Intian mytologiassa

Riikinkukko on erittäin tärkeä lintu ihmisiä Intiassa. Se on vielä tilaa palvoivat lintu, lähinnä koska se surmaa käärmeitä. Koska uskotaan, että riikinkukot ovat immuuneja käärme puree, heidän verensä on tarkoitus pystyä ajaa pois pahat henget. Peacock sulka tatuointi voi olla symboli suojaa näitä henkiä, tai yksinkertaisesti ihmisiä, jotka haluaisivat satuttaa sinua.

5. Kristinusko ja riikinkukko sulka

Alkuvuodesta Christian kertaa, riikinkukko lihaa uskottiin olevan niin laadukasta, että se ei voi mennä huonosti. Riikinkukon sulat, jossa kaikki näkevät silmät, toi riikinkukko tilan pyhä tunnuksen.

Peacock sulka on puhdas sielu, joka ei voi väärentää. Se kertoo kuolemattomuuden ja ylösnousemuksesta.

6. Raskaus

Ystäväni sai itsensä riikinkukon sulka tatuointi vuosien jälkeen yrität tulla raskaaksi. Kun kysyin häneltä, miksi hän valitsi, että hän selitti, että on ikivanha kiinalainen uskomus, että jos riikinkukko katsoo naista, jolla on ongelmia tulla raskaaksi, hän voi tulla raskaaksi.

Puikot sanoa, että tämä on vain taikauskoa ja että tatuointi riikinkukko sulka luultavasti ei auta sinua raskaaksi. Mutta se on varmasti kaunis tatuointi suunnittelu, ja se on valinta odottaville äideille, koska uskotaan, että riikinkukon sulka tuo helppo työ ja onni vastasyntynyt vauva.

7. Muotialan

Takaisin 18-luvulla riikinkukko oli symboli räätälit. Riikinkukko sulka tatuointi, tästä syystä, katsotaan olevan merkitystä ihmisille, jotka ovat tekemisissä kankaat ovat hienoja yhtä riikinkukon sulka on. Älä ihmettele nähdä riikinkukko sulka tatuointi joku, joka on muotialalla.

8. Yksinkertainen kauneus

Riikinkukon sulat ovat yksinkertaisesti kauniita, ja paljon tyttöjä tatuointi heille mitään erityistä merkitystä. Kuitenkin, ulompi kauneus riikinkukon sulka osoittaa sisäistä kauneutta henkilön päällä kuin tatuointi. Ihmiset riikinkukko sulka tatuoinnit uskotaan olevan hyvä, rehellinen, ystävällinen, kärsivällinen ja aina optimistinen elämästä.

Kerrohan - mitä mieltä olet näistä selityksistä? Haluaisin kuulla, mitä merkitystä riikinkukon sulka tatuointi on sinulle. Joten, jos sinulla on jo riikinkukko sulka tatuointi, tai jos aiot saada yksi, vapaasti jakaa ajatuksiasi.

Tutustu näihin