8 terveellisiä kulutustottumukset

Haluatko viettää rahaa älykkäin mahdollisella tavalla, ja aina on tarpeeksi jäljellä? On mahdollista - vain omaksua nämä 8 terveellisiä kulutustottumukset.

8 terveellisiä kulutustottumukset

Se voi tuntua vaikealta voit seurata näitä sääntöjä, mutta se ei ole. Toki sinulla on esitellä joitakin muutoksia oman elämäntavan, ja ehkä luopumaan pari asiaa, mutta se on hyvä syy. Omaksua nämä 7 tottumukset ja pian sinulla ei ole enemmän rahaa ongelmia.

1.. Menojen log

Ensimmäinen ja tärkein, terve menoja tapa on aloittaa menojen loki. Se voi olla paperilla, tietokoneella, tai jopa älypuhelimella, mutta se ehdottomasti on olemassa.

Jokainen dollari, että vietät syytä huomata oman menoja loki. Ole hyvä tarkastella sitä, lopussa kuukauden, ja älä ihmettele nähdä, että voisit viettää vähemmän tapa vähemmän hieman vaivaa. Pitää kirjaa menoista on suuri tavaksi lompakot terveyden.

Ongelma? Useimmat ihmiset tekevät sen muutaman päivän ja sitten unohtaa sen. Jos olet yksi heistä - et koskaan tee sitä taloudellisesti. Pysyviä aineita on keskeinen menestystekijä elämässä, ja säästää rahaa. Laiskuus on yksi tärkeimmistä syistä ihmiset ovat menoja ongelmia. Älä ole yksi heistä.

Seuraa menoja vähintään kuukauden. Aseta tavoite ja sen saavuttamiseksi.

Sinun ei tarvitse fancy työkaluja, yksinkertainen muistikirja ja kynä on tarpeeksi. Jos luulet tekniikka helpottaa sinua järjestämään menoja - tutustu Mint.com - se voi olla erittäin hyödyllistä sinulle.

Hyvä asia ottaa menoja loki on, että sinusta tulee tajuissaan shopper. Sinulta tietoisia siitä, mitä tapahtuu rahaa ja miksi.

2. Tuotot arviointi

Nyt sinulla on menoja loki edessäsi, katsomaan seuraava palkka. Lisää määrän rahaa vuokraan käytettävää, laskut ja ruokaa viime kuussa, ja vähentää sen kokonaismäärä oman palkkani.

Rahaa olet jäänyt on rahaa, voit käyttää, asioita haluat. Yritä säästää niin paljon kuin voit. Miten? Kunhan et osta sitä! Mitä "se" on. Ohita kaikki suunnittelemattomia kuluja. Lopeta impulssi osto.

Erillinen tarpeet haluaa. "Onko minun todella tarvitsevat?" On kysymys sinun pitäisi kysyä itseltäsi aina ennen ulos lompakon. Mielenkiintoinen lainaus, joka voi auttaa sinua säästämään enemmän rahaa: rikkain mies ei ole se, joka on eniten, mutta joka tarvitsee vähiten.

Enemmän säästät enemmän sinulla on, kun oikea investointi tai liiketoimintamahdollisuus tulee pitkin.

3. Maksaa käteisellä

Terveellisin menojen tapa on peruuttaa luottokortit, unohtaa tarkastukset ja maksaa vain käteisellä. Tämä on paras tapa hallita kuluja, koska näet rahaa antaa. Kun maksat luottokortilla ja käteisellä, se on kuin olet lainaat rahaa jollekin toiselle - ja lainat aina maksaa paljon.

4. Älä ostoksia tavarataloja

Kuinka monta kertaa luulet "No, se on vain tämän kerran" ja osti jotain lähikauppa? Saatat ajatella, että se ei ole niin paha, mutta olet todella heittää rahaa pois.

Ruokakauppoja, hyvin - kätevä, mutta ne ovat myös paljon kalliimpia. Esimerkiksi gallona maitoa lähikaupassa maksaa noin 5€ 0,70, kun taas ruokakauppaan se maksaa noin 5€ 0,00.

Voisi sanoa, että 5€ 0,70 ero ei ole kovin suuri, mutta kun Yhteenvetona kaikki ylös - olet todella maksaa paljon enemmän, kun olet ostamassa ja lähikauppa. Pudota tämä tapa.

Älä ole laiska suunnitella ostoja tai ajaa / kävellä hieman edelleen halvempaa myymälä. En sano, sinun pitäisi olla halpa, vain saada älykkäämpiä rahaa. Being säästäväinen maksaa pois pitkällä aikavälillä.

5. Helppo ostoskeskukset

Kyllä, tytöt rakastan ostoskeskuksissa, mutta se on yksi todella huono taloudellinen tapa. Lähellä on suunniteltu ottamaan rahaa, jotta haluat viettää. Tiedän, että voitte olla vahvempi ja vastustaa kiusausta.

Sinun ei todellakaan tarvitse "sitä." Luulet vain teet. Tarpeet ovat suhteellisen asia. Toki, jos sinulla on ylimääräistä rahaa ja jos haluat hemmotella itseäsi kallista läsnä - mennä tekemään se. Mutta älä tee vierailevat ostoskeskus tapana.

Ajatelkaa nyt - on olemassa joukko kauppoja ja ne ovat kaikki houkuttelevat sinut tulossa, ja menojen kovalla työllä ansaitut rahat. Ja sitten kun saat väsynyt istut alas kahvia, juoman tai aterian. Ja viettää vielä enemmän rahaa. Pysy kaukana ostoskeskuksista! He pakottavat omistajat rikas, et sinä. On parempia tapoja tappaa aikaa.

6. Ostoksia ostoslista

Sinulla on kuullut tämän neuvon sadannen kerran. Syynä on, koska se on todella paljon neuvoja, ja hyvä terve menojen tapana. Aina tehdä ostoslistan mukaasi.

On sanomattakin selvää, että luettelo olisi koostuu vain mitä todella tarvitset, ja että sinun pitäisi pysyä sen kokonaan. Ole hyvä tyttö, ja eivät kuluta enemmän kuin oikeasti on. Kehittäminen "ostoslistan tapa" yksin voi säästää tuhansia dollareita pitkällä aikavälillä. (Aina ajatella pitkällä aikavälillä).

Voit myös tuntea tunteen suoritus joka kerta jätät tallentaa ja tietää, että olet vain ostanut mitä olet suunnitellut ostaa. Se on hieno tunne, koska se auttaa sinua oppimaan, että voit ohjata menoja, tämä tekee sinulle enemmän itseluottamusta. On myös tärkeää, että muutat asennetta menoja.

Useimmat ihmiset, jotka ovat epäterveellisiä kulutustottumukset jatkuvasti muistuttaa itseään siitä "olen huono rahaa", "En voi auttaa itseäni" jne. Nämä ovat kaikki negatiivisia lauseita, jotka vain lisäävät polttoaineen tuleen.

Sinun täytyy uskoa, että olet pystyvät saavuttamaan taloudelliset tavoitteet. Asenne on mitä auttaa muodostamaan rauta kun se tulee rahaa asioita, joita et tarvitse.

7. Säästää

Tulossa viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, olen aina neuvoa ketään säästää rahaa. Ei ole väliä kuinka vähän luulet ansaitset, voit aina asettaa joitakin syrjään, ja tallenna se. Ja kun olet säästää, ei määrä on pieni - jokainen dollari laskee. Yksi jyvä ei täytä kori - mutta se auttaa.

Jos se on helpompaa sinulle - lukuun ottamatta tiettyjä asioita. Tallenna loma, tai lahja miehesi. Ympäröidä itsesi asioita, jotka muistuttavat miksi olet säästää. Tämä antaa sinulle lisävoimaa sinun täytyy mennä, eikä anna periksi

Aseta säästää tavoite, X määrä dollareita viikossa tai kuukaudessa, että voit säästää.

8. Se viivästyy

Toinen hyvä strategia on lykätä ostaa. Vain viivyttää sitä niin kauan kuin voit. Jos haluat ostaa jotain - odota päivä - katso jos haluat vielä se päivä, viikko tai kuukausi myöhemmin (lisää kalliita ostoksia).

Tämä strategia yksin voi säästää nippu rahaa pitkällä aikavälillä, varsinkin jos suurin ulosvirtaus on peräisin heräteostoksia (selvittää seuraamalla kulut).

Joten, miten sinusta tuntuu vaihdat kulutustottumukset osaksi terveempiä? Minusta se kannattaa kokeilla, koska palkinto on suuri. Joten pääset alkuun, pikemmin aloitat paremmin! Ja ennemmin sinua jäähdytys rannalla.

Jakaa ajatuksia ja ideoita kommentti osiosta.

Tutustu näihin