9 käyttötarkoituksia kookosöljy

Jos olet kiinnostunut terveys ja kauneus, olet ehkä kuullut paljon kookosöljyä. Se on yksi eniten monipuolisia tuotteita, ja on monia terveydellisiä etuja, kun sekä kulutetaan ja käytetään ulkoisesti. Tässä on luettelo käyttötarkoituksia kookosöljyä, että et ehkä ole kuullut vielä.

9 käyttötarkoituksia kookosöljy

1.. Ruoanlaitossa

Vaihda tyypillinen rypsi-tai kasviöljyä kookosöljy. Kun se on vielä runsaasti kaloreita ja rasvaa, kookosöljy sisältää terveempiä tyyppi rasvaa kuin edellä mainitut öljyt. Vain olla varovainen, jotta kookosöljy, kun ruoanlaitto erittäin korkeassa lämpötilassa-kukaan ei pidä polttaa öljyä!

2. Koska hiukset peittävät

Hiukset kiitos tästä yksi. Scoop hieman kookosöljyä suoraan purkista ja slather sen yli kuivat hiukset. Jätä se hiuksiin vähintään viisi minuuttia (enemmän, jos hiukset on hyvin kuiva tai kihara). Shampoo normaalisti. Vihje: Jos hiuksesi ei ole liian kuivaa voit käyttää tätä hoitoa viikonloppuna, koska se voi jättää hiukset hieman rasvainen syötön jälkeen ja pestä. Se kannattaa yhden rasvainen tukka päivä, vaikka, hiukset hetkessä näyttävät elvytettävä!

3. Kuten Kynsinauhaöljy

Onko kuiva kynsinauhat olet hämmentynyt? Kookosöljy sopii käytettäväksi Kynsinauhaöljy, koska se on kiinteä huoneen lämpötilassa ja sulaa kun se lämpenee, mikä tarkoittaa helposti, ei sotkua sovellus! Se heti jätä kynnenalustojen tunne kosteutettu olematta kuitenkaan liian rasvainen. Hakeminen ennen nukkumaanmenoa voi olla erityisen hyödyllistä, koska iho korjaukset itse unen aikana.

4. Koska voin korvike

Vaikka rasvapitoisuus kookosöljy on hieman samanlainen voita, se on täysin ilmainen kolesterolia ja natriumia. Kaksi valtava plussia kaikille, jotka haluavat parantaa ravintoarvo aterioita ja välipaloja. Sen sijaan tihkusade voita yli puolenyön popcorn harkita kookosöljy vaihtoehtona sijaan! Valitsemalla kasvipohjaisia ​​elintarvikkeita yli eläintuotteita voi johtaa parempaan yleistä terveyttä.

5. Ekseema

Ihottuma on jokseenkin yleinen ihosairaus, joka aiheuttaa kuiva, punainen, kutiseva iholla. Se on helposti ärsytti tuoksu ja synteettiset kuidut. Kookosöljy on hyvä kosteusvoide ekseema, koska se sisältää vain yhden ainesosan ja on luonnollisesti miellyttävä tuoksu, että useimmat hajustamattomien voiteet ja voiteet puuttuu.

6. Voit lisätä rasvaa vauva ja taapero elintarvikkeet

Sai nirso syöjä kädet? Kookosöljy on täydellinen ainesosa lisätä haluamansa määrän ruokalajeja lisätä lapsen rasvan saanti. Rasva on tärkeä ravintoaine muutaman ensimmäisen elinvuoden aikana ja lastaus taapero kanssa kookosöljy on paljon terveellisempää kuin täyttämällä niiden rasva tarpeisiin, voita, juustoa ja muita vähemmän kuin terveellistä ruokaa. Kookosöljy toimii hyvin puuroa, pannukakkuja, ja smoothiet, ja kaikki muut lautasen voit loihtia!

7. Huulirasva

Kookosöljy on tärkeä ainesosa monissa huulivoiteet. Miksi ei käytä sitä suoraan? Unohda kaikki vahaa ja muita valmistusaineita, huulet ei tarvitse parantaa itse itsensä. Suora kookosöljy korjaa jopa kuivin huulet. Lue viesti: Miten saada pehmeä huulet 7 helppoa vaihetta Jos etsit paranna kuivat huulet.

8. Sheer huulikiilto

Jos sekoitetaan pieni määrä kookosöljy kanssa häivääkään huuli kiinni sinulla on silkkaa, luonnollisen näköinen upotettuna huulet ei ole aikaa. Vihje: Jos teet näin säännöllisesti se tekee myös huuli tikkuja pidempään!

9. Koska jalka kerma

Kuiva talvi muutakin jalkahoitoja. Voit tehdä sen, että välillä viime viikolla lohimatkoja, ehkä ottaa asiat omiin käsiin silloin tällöin. Levitä kookosöljy avokätisesti jalat ennen nukkumaanmenoa ja kerros sukat päälle. Jalat on sileä ja kosteutettu, ja sinun ei tarvitse paljain kuiva iho kun seuraavan Salon vierailun.

Tutustu näihin