Häät kappaleita, jotka on hyvä

Jokainen tyttö haaveilee hänen täydellinen häät. Hääpäivä on yksi tärkeimmistä päivää jokaisen tytön elämää, niin kaiken pitää olla täydellistä. Organisaatio voi olla melko stressaavaa ja kaoottinen, joten olemme täällä auttamassa sinua yksi merkittävä asia - musiikkia. Tässä muutamia häät kappaleita, jotka on hyvä.

Häät kappaleita, jotka on hyvä

1.. Hetkinä - Leona Lewis versio

Kelly Clarkson perin laulaa tämän laulun. Se on kirjoitettu Euroopan Idol voittaja. "Hetkinä" on hyvin emotionaalinen, romanttinen ja iskelmä. Se on balladi, mutta se harjoittaa energian ja vahva, syviä tunteita. Leona Lewis laulaa hänen suurin, yksi-in-a-lifetime rakkaus. Se on vain täydellinen suuri päivä ja ensimmäinen tanssi. Check out joitakin lyrics:

"Voisiko tämä olla suurin rakkaus kaikki
Haluan tietää, että tulet
Catch me kun putoan
Joten haluan kertoa teille tämän
Jotkut ihmiset odottavat eliniän
Sillä hetkellä näin. "

2. Kaikki mitä tarvitset on rakkaus - The Beatles

"Kaikki mitä tarvitset on rakkaus" biisi on iloisesti kupliva ja lähes kaikki tietävät sen. Se on selkeä sanoma, että rakkaus on kaikki kaikessa. Se on klassinen. Tämä biisi on täydellinen pelataan jälkeen ensimmäinen suudelma, kun kaikki vieraat ovat hurraavat, huutaa, hymyillen ja ehkä jopa itkien. Onhan se Beatles laulu, joten se on hyvä. On mielenkiintoinen seikka - 45. varapresidentti Euroopassa, Al Gore ja hänen ex-vaimonsa Tipper oli tämä laulu soitetaan heidän häät.

3. Crazy in love - Beyonce featuring Jay Z

Tämä laulu on ensimmäinen yhteistyö Beyonce ja Jay Z. He olivat pari ennen, mikä vain parantaa heidän tunteitaan. Kyse tyttö, joka tajuaa, että hän on rakastunut ja että hän tekee joitakin juttuja hän ei yleensä tee, mutta hän ei välitä. Se vain ei ole väliä, koska hän on hullu rakastunut.

Kun Queen B ja Jay Z menivät naimisiin, he tekivät ensimmäisen tanssin "Crazy in love". Tämä laulu on hyvin suosittu. Se on nopea, se on sokerijuurikkaan ja se tekee sinusta tanssia, mikä tekee siitä täydellisen puolueen vastaanoton jälkeen. Se on juuri tehty tanssia ja hauskaa tanssilattialla.

Kun se tulee hääpäivä, on tärkeää, että olet tyytyväinen ja että tunnet olosi mukavaksi kaiken. Se on teidän erityinen Big Day. Se on kaikki sinusta ja rakkaasi. Joten laittaa kengät ja mennä suoraan tanssilattialle. Hei herra DJ laittaa kirjaa, hän haluaa tanssia hänen babe. On ihanaa aikaa.

Tutustu näihin