Holiday syöminen selviytymisopas

Älä lomastasi pyörivät runsasrasvainen, huono-for-you-mutta-maistuu-niin-hyvää ruokaa? Onko pelkkä ajatus kaikkien namia kotitekoisia aterioita ja jälkiruoat saat kymmenen kiloa?

Holiday syöminen selviytymisopas

Lomat ovat kovat, jos olet katsomassa teidän paino useita syitä. Ilmeisin on, että ruoka on runsaammin. Jokainen kerääminen näyttää ajoittuvan noin aterian. Sinun täytyy olla tässä talossa lounaalle ja syödä illallista. Ja ei ole vain se ateria ruokaa, joka on runsaasti, mutta välipala ruokaa myös.

Paitsi että enemmän ruokaa, mutta yleensä se on ruokaa, jota ei yleensä saa. Joten, sinä katsot sitä "herkkua", joka helpottaa perustella syö sitä tai syödä enemmän, koska tiedät, että se tulee olemaan koko vuoden ennen kuin voi olla, että tietyn annoksen uudelleen.

Lopuksi, jos olet stressi syöjä, mikä on enemmän stressiä kuin loma? Sinulla on taloudellista stressiä, jos sinulla on paljon lahjoja ostaa tai osapuolia osallistumaan. Sinulla on perhe stressiä, koska sinun täytyy käsitellä sukulaisten, jotka ovat tarpeeksi kestävä ottamaan omasta, vaan laittaa ne kaikki yhteen ja WHAMO! Jos joskus oli aika halajavat comfort food, tämä on se.

Kyllä, loma voi olla vaikea vyötärölinja. Mutta niiden ei tarvitse olla. Totuus on, että voit selvitä lomat vyöhön samalla lovi ennen kuin ne alkoivat. Miten?

Lopeta kertoa itse et voi

Jos toistuvasti kertoa itse, että et voi tehdä hyviä valintoja tai et voi ohittaa jälkiruoka pöytään tarttumalla suosikki makea, niin olet oikeassa. Et voi. Kuitenkin, jos kerrot itsestäsi, että voit, niin voit olla juuri silloin liikaa.

Voit tehdä mitä kerrot itsestäsi, voit tehdä. Anna itsellesi luottoa. Olette selvisi kovaakin olosuhteissa elämässä, eikö? Joten, miksi ei myönnä, että olet tarpeeksi vahva kävellä ohi pala juustokakkua tai kiertelyä? Olet. Sinun täytyy vain uskoa ja sitoutua siihen.

Älä anna itsesi liian nälkäinen

Kuinka monta kertaa olet syönyt koko päivänä, koska tiedät aiot kerääminen, joka tulee olemaan tonnia suosikki elintarvikkeita? Ja mitä tapahtuu, kun pääset sinne? Syöt kaiken näköpiirissä, eikö?

Vaikka se voi tuntua olet parempi vain syö yksi valtava ateria, totuus on, että olet todennäköisesti kuluttaa enemmän kaloreita kuin olisit, jos olisit syönyt järkevästi koko päivän ja ei näkynyt voimakas. Ja ei vain syöt enemmän, teet unhealthier valintoja. Olet niin nälkäinen, että haluat ruokaa ja haluat sen nyt niin syöt mitä on edessä.

Joten, älä anna itsesi liian nälkäinen ennen matkalle lähtöä. Tämä tarkoittaa kahta asiaa. Varmista ensin, että syöt päivän aikana. Ehkä haluat syödä kevyempiä, koska tiedät, että sinun kuluttaa enemmän kaloreita kuin normaalia, että yöllä, ja se on okei. Mutta älä jätä syö kokonaan.

Toiseksi, syödä jotain ravitsevaa juuri ennen lähtöä. Kupin liemi pohjainen keitto tai napata omena ja siivu juustoa. Jos et ole liian nälkäinen kun pääset sinne, sinun on vähemmän taipuvaisia ​​huivi alas joukko alkupaloja, että realistisesti luultavasti eivät maistu, että hyvä silti.

Olla valikoiva

Vain koska se on loma ei tarkoita, sinun täytyy syödä liikaa kaikkea. Kuinka monta kertaa olet aloittanut linja ruokaa, laittaa vähän tätä ja vähän joka lautasella vain on se kasaamista kun saat jotain todella haluat? Tutustu koko elintarvikeketjun valinta ennen kuin edes anna ruokaa linja. Poimimalla mitä haluat etuajassa, voit välttää tämän vanhan loma harrastus.

On typerää odottaa itse käydä läpi lomien ja anna itsesi mitään herkkuja. Sitä paitsi, mitä tapahtuu, kun kerrot itsestäsi et voi olla mitään isoäidin kotitekoisia omenapiirakkaa tai täti Mollyn kuuluisa sokeria evästeet? Syöt kaksinkertainen, eikö?

Anna itsellesi pelivaraa. Salli itsellesi pari herkkuja. Valitse elintarvikkeita, jotka voit saada tähän aikaan vuodesta. Se on helppo kävellä pois jotain tiedät voi olla tahansa, niin tee se. Mennä elintarvikkeita, jotka ovat erityisiä ja syödä niitä rakkaudella.

Varo alkoholin nauttiminen

Vaikka se on okei olla lasi tai kaksi kupliva olla varovainen, että et liioittele. On vaikea katsoa, ​​mitä ja kuinka paljon syöt kun olet näkeminen.

Ei vain sinulla on tapana tehdä huonoja ruokavalintoja, kun juot joka johtaa ylimääräisiä kaloreita, alkoholi on kaloreita liikaa. Jopa vaalea olut on kaikkialla 96-110 kaloria per 12 unssi tarjoilua. On muutamia niistä ja olet yli päivittäistä kalori rajan.

Ja jos päätät juoda joitakin loma cheer, yritä tehdä se tyhjään vatsaan. Alkoholi saavuttaa veren nopeammin ja iskee kovemmin. Joten, rajoittaa itse alkoholiton juomia ennen kuin syöt, jos haluat pysyä hallinnassasi ruokavalintoihin.

Lisätä toiminnan tasolla

Ei vain voit korjata joitakin loma vahinkoa katsomassa mitä syöt, mutta voit myös lisätä liikunnan määrä saat. Jos tiedät aiot kuluttaa ylimääräistä kaloria, sitten polttaa ylimääräistä kaloria.

Lisätä pituutta liikuntaa. Laita enemmän aikaa juoksumatolla tai elliptinen. Ottaa ylimääräinen luokka vastapainoksi lomasi aterioita. Tai lisätä intensiteettiä ja treenata hieman vaikeampaa.

Ei vain aiotte polttaa ylimääräisiä kaloreita, mutta se on myös likelier että et tee huonoja valintoja, jos pidät liikuntaa ylös. Miksi? Koska kun treenaat, sinulla on taipumus halua kumota kaikki kova työ.

Lomat ovat vain vahingollista ruokavalioon annat heidän olla. Ota ohjaus ja laita se minne se kuuluu, teille. Sinulta onnellisempi siitä.

Tutustu näihin