Käärme tatuointi merkitys

Snake tatuoinnit on lukuisia symbolisia merkityksiä. Kautta historian, käärmeitä nähtiin sekä symboli hyvää sekä pahaa, ja he edustivat sekä hedelmällisyyden ja kuoleman. Mutta Otetaanpa tarkemmin joitakin tärkeitä ja mielenkiintoisia käärme tatuointi merkityksiä.

Käärme tatuointi merkitys

Temptation - synti - paha

Kristinuskossa, käärme on aina edustanut saatanan ja pahan. Käärme on kiusaus Eevan syömään hedelmiä ja se on siten myös pidetty symboli kiusausta ja syntiä.

Kiinan eläinradan merkki

Käärme on yksi 12 eläimet Kiinan Zodiac liittyvät seuraavina vuosina: 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 ja 2013. Mukaan Kiinan, se ei edusta pahaa ja vaaraa, vaan se symboloi gracefulness, viisautta, huomiokykyä, lempeys ja rauhallisuus.

Myrkky

Eri käärmeitä voi aiheuttaa kuoleman muutamassa minuutissa, ja vain yksi tappava lakko. Tästä syystä ne ovat myös aina olleet symboli myrkkyä, sekä vihan, kuoleman ja vaaran.

Healing

Tämä on yksi käärme positiivinen symboleja. Parantava jumala Asklepios on aina wielded tanko yhdellä käärme kiedottu sen, ja siitä lähtien tämä sauva on tullut symboli lääketieteen ja paranemista.

Kuitenkin monissa muissa kulttuureissa ympäri maailmaa myös liittää käärmeitä parantavia voimia.

Rebirth ja uusiminen

Snakes on kyky karistanut pois vanha iho ja uusiutumaan uusi ja kiiltävä, jopa muutaman kerran vuodessa. Tämä teko irtoaminen ja uudistaa edustaa muutosta, uudestisyntyminen, uudistaminen sekä uuden alku.

Suojaus

Protection (via frybros.com)

Käärmeet katsotaan myös suojelijoita alamaailmaan kreikkalais-roomalaisen ideologian sekä suojelijoita pyhää tietoa lukuisten papittaret ja papit. Symboleina suojan, ne olivat myös kiedottu aurinko-levy, että jotkut Egyptin jumalia ja jumalattaria kantoi.

Hedelmällisyys

Koska sen fallos muoto, käärme on pitkään pidetty hedelmällisyyden vertauskuvan. Tämä johtuu myös siitä, että monet käärmeet mate suuria palloja toisiinsa yksilöiden ja näiden jalostukseen pallot yksi nainen voi olla jopa 100 urosta hänen ympärilleen!

Elämä ja kuolema

Symboli elämän ja kuoleman liittyy myrkkyä. Käärmeet edustavat usein, että hetkeksi elämän ja kuoleman välillä, koska niiden kyky ottaa pois jonkun elämän muutamassa sekunnissa. Kun teemme sen, he katsovat suoraan silmiin, tai laittaa se paremmin, sieluusi. Näin ne ovat myös valtaa.

Käärmeen myrkky ja käärmeen purema ovat siis symboleja elämän ja kuoleman monia myyttejä ja legendoja eri puolilla maailmaa.

Circle of life - sykliä maailmankaikkeuden - ikuisuus

Snake on usein kuvattu kiertynyt ympyrän tai vanne, syödessään häntäänsä. Tämä on elämän kiertokulkua sekä ikuisuuden symboli. Toisin sanoen, se osoittaa syklisyys Universe, joka muuttuu jatkuvasti ja virtaa.

Viisaus

Monet muinaiset sivilisaatiot yhdistävät käärmeitä viisautta, mikä todennäköisesti johtuu niiden uskomaton kyky pohtia teoistaan ​​ja liikkeitä, kun he valmistautuvat hyökkäämään.

Irtoaminen ihonsa osoittaa niiden voima muuttaa itseään, ja tämä osoittaa viisautta heillä.

Jos sinulla on jo, tai haluaisi saada, käärme tatuointi, ota jakaa ajatuksia ja ideoita kanssamme kommentit alla. Haluaisimme oppia lisää käärme tatuoinnit!

Tutustu näihin