Kiinalainen akupunktio edut

On olemassa monia etuja kiinalainen akupunktio. Tämä on menetelmä, jossa on paljon historiaa. Haluamme näyttää sinulle joitakin etuja ja historia Akupunktio. Lue lisää siitä ja antaa sille yrittää. Se voi vain pelastaa henkesi!

Kiinalainen akupunktio edut

Kiinalainen akupunktio on tullut yksi suosituimmista lääketieteen hoitoja viime aikoina ja on laajalti hyväksytty Euroopassa ja Euroopassa. Vuonna 1979 se oli tunnustettu yhtä haara lääketieteen Maailman terveysjärjestö. Akupunktio on osa perinteisen kiinalaisen lääketieteen (TCM) sekä vyöhyketerapia, fytoterapia thaiji quen, että on harjoitettu Kiinassa yli 2000 vuotta.

Tiesitkö, että muinaisessa Kiinassa jokaisessa suuressa estate oli oma lääkäri?

Lääkäri maksettiin huolehtia perheen, kun he ovat terveitä, hänen tärkein työ oli sairauksien ehkäisy.

Jotta selittää hyödyt kiinalainen akupunktio meidän on ensin sanoa jotain koko TCM käsite.

Kiinalainen filosofia ja elämäntapa perustuu yang ja yin konsepti-kaksi vastakkaista periaatetta, joka loi ja hallita maailmankaikkeutta.

Yang-mies periaate edustaa energiaa, lämpöä, palo-, Sun, taivas, ulkoinen, kaikki mikä on kirkas, kun Yin-nainen periaate tarkoittaa sisäistä, kylmä, maa, Kuu, vesi, kaikki mikä on tumma. Ihmiskeho edustaa mikrokosmos ja siten jokainen elin on luokiteltu sen Yin ja Yang ominaisuus.

Toinen käsite on myös tärkeää ymmärtää kiinalainen akupunktio-se käsite Qi-elintärkeää, elämän energiaa. Qi kulkee ihmisen kehon kautta verkon kanavien nimeltä "meridiaanit" ja tuo tuoretta energiaa sisäelimistä. Kun henkilö on terve Yin, Yang ja Qi ovat tasapainossa.

Acupuncturist pitää tätä tasapainoa asettamalla neuloja erityisiä pisteitä kehomme.

Tekemällä näin, hän stimuloi energia keskuksia ja parantaa virtaus Qi.

Kuitenkin, koska elämäntapa, ruokavalio ja muut tekijät, usein käy niin, että Qi ei virtaa vapaasti, se tukkeutuu ja sairaus ilmenee. Toisin kuin Länsi-lääke, joka kovettuu oireita, kiinalainen akupunktio keskitytään poistamaan syy sairauden. Tämän lisäksi mitään lääkkeitä käytetään hoidon aikana. Miten?

Päätehtävänä acupuncturist on vapautettaisiin Qi. Koska jokainen elin on yhdistetty toiseen, hän kovettuu koko kehon paitsi sairas elin. Qi voi juuttua yhteen paikkaan, mutta aiheuttaa kipua toisessa kehon osassa. Usein käy niin, kun hoitoon yhden elimen, vahinkoa toinen on nostettu.

Tämän vuoksi kokonaisvaltainen lähestymistapa paranemista, hyödyt kiinalainen akupunktio on osoittautunut, kun se tulee sairas ehtoja, kuten: sinuiitti, päänsärkyä, migreeniä, ummetus, keuhkoputkentulehdus, asthmas, unettomuus, erilaisia ​​ihosairauksia, diabetes, peräpukamat, neuralgias, lapsettomuus ja niin edelleen.

Esim. olet päättänyt kokeilla akupunktiota, koska sinulla on kamala migreeni. Acupuncturist tutkii ensin kasvot, ihon väri, ryhti ja kielen. Sitten hän kuunnella hengitys. Vuoden kolmannen vaiheen tutkinnan hän tiedustella elämäntapa, tavat, historia sairauden perheen jne.

Viimeinen vaihe koostuu tutkii sinua vatsan, tunne sykettä ja Qi pistettä pitkin meridiaanit. Tämän jälkeen hän alkaa hoito.

Kun paranemista alkaa se on mahdollista, että sinun tuntuu teidän sairaus paheni.

Tämä on normaalia ja se tapahtuu, koska Qi virtaus vapautetaan ja on tulossa takaisin tasapainoon. Kuitenkin muutaman päivän kuluttua huomaat, että paitsi että migreeni oli pysähtynyt, mutta voit nukkua paremmin, ja ongelmia poskiontelotulehdus ja ummetus ovat kaukana takana. Vaikka migreenin syy muiden puissa ongelmat on poistettu myös.

Tämä on vain pieni osa tarinaa eduista kiinalainen akupunktio. Sinun ei tarvitse odottaa saada sairas, jos haluat kokeilla sitä. Muistathan, että akupunktio voidaan käyttää estoon. Kysy jotkut ystäväsi, jotka ovat jo kokeillut akupunktiota, he kertovat lisää heidän henkilökohtaisia ​​kokemuksia.

Tutustu näihin