Kuinka laittaa lapsensa nukkumaan 3 helppoa vaihetta

Jokainen uusi äiti kamppailee pisti vauvan nukkumaan. Vauvat voivat olla todella kiukkuinen ja joskus tarvitse niin paljon aikaa niiden nukkumaan. Tässä muutamia temppuja, jotka voivat auttaa sinua - opetella laittaa vauva nukkumaan 3 helppoa vaihetta.

Kuinka laittaa lapsensa nukkumaan 3 helppoa vaihetta

1.. Pidä vauva aktiivinen

Jotta helpompaa työtä laittamalla vauva nukkumaan, sinun täytyy pitää vauvaa aktiivinen välillä nukkuu. Älä anna vauva vain istua tekemättä mitään. Majoittumaan sekä fyysisesti että psyykkisesti ja siellä on enää univaikeuksia.

Riippuen lapsen iästä on olemassa paljon erilaisia ​​asioita voit tehdä. Voit aina pelata vauvan kanssa, tai anna sen ryömiä lattialla. Mitä haluat tehdä, kohta on antaa vauva rengas hieman, jotta nukkua hyvin.

Jos sinua saavuttamaan tämän, et yleensä ei edes tarvitse tehdä mitään erityistä laittaa vauva nukkumaan - se nukahtaa omasta todella nopeasti.

2. Älä tee mitään erityistä

Paljon vanhemmat tekevät saman virheen, kun se tulee asettaa lapsensa nukkumaan - he liioittele kaiken. Jotta opettaa vauva nukkumaan omasta välttää näin.

Älä heiluta vauva, älä aja sitä ympäri taloa rattaissa, älä tee mitään pois järjestyksessä. Mummoni sanoo aina kuinka siskoni oli todella kova vauva, koska hän rokkaavan häntä kuin puoli tuntia ja heti kun hän pisti nukkumaan, hän heti herätä. Toisaalta, olin yksinkertaisesti laittaa keinuun ja haluaisin kääntää päätäni ja nukahtaa.

Kun rock vauva, saat sen nukkua tietyn liikkeen. Heti kun tämä liike loppuu, vauva herää. Se on sama kuin silloin, kun nukahtaa autoon. Heti kun auto pysähtyy, heräät, koska ei ole enää liike, joka sai sinut nukkua ensin.

3. Lullabies ja musiikki

Jos sinulla on todella kova vauva, joka ei todellakaan halua mennä nukkumaan, jos teet jotain, valitse laulaa kehtolaulu tai pelaa joitakin rauhoittavaa musiikkia.

Musiikki on jopa parempi kuin laulamista, koska voit jättää sen, kun vauva nukkuu ja vähentää mahdollisuuksia vauva herää kerran musiikki lakkaa. On olemassa paljon musiikkia leluja, jotka voi ripustaa yläpuolella kehto ja auttaa vauvaa nukahtamaan.

Parhaat ovat ne, jotka yhdistävät musiikin jonkinlainen valoshow - kuin tähdet ja kuu, jotka näkyvät kattoon. Pelaa tätä vauvaa ja katsella kuinka silmät pikku enkeli suljetaan ja vauva on ajautumassa pois unien.

Kumpi näistä toimii parhaiten vauvalle?

Tutustu näihin