Laser tatuoinnin poisto hoito

Miten se tehdään, se satuttaa ja se toimii kuin taikaiskusta? Selvitä kaikki mitä tarvitsee tietää laser tatuoinnin poisto hoito.

Laser tatuoinnin poisto hoito

Tilastot julkaistaan ​​"New York Times" vuonna 2007 sanoa, että noin 20 prosenttia tatuoitu eurooppalaisista pahoitteli saada, että mustetta. Jos sinulla on tatuointi, että et enää halua, sinun on parasta laserhoitoa poistaa sen.

Sinun täytyy tietää, että laser poistaminen on kallista, kivulias ja usein aikaa vievää, koska tatuointi voidaan harvoin poistaa vain yhdellä kertaa. Kustannus on noin 30-50 dollaria per neliö tuumaa.

Miten se toimii

Yhdessä erässä, laser energia kulkee ihon läpi, kohdistaminen tietty väri mustetta kerrosten alla. Se aiheuttaa pigmentti hajota pienempiä hiukkasia jotka myöhemmin hävittää kehon immuunijärjestelmää. Koska se on suunnattu yksi erityinen värisävy, malleja väri vaatii useita hoitoja murtaa jokaisen pigmentti erikseen.

Sattuuko?

Sattuuko? (Via nationallaserinstitute.com)

Hyvä uutinen on, se luultavasti ei satuttaa enemmän kuin saada tatuoinnin. Huono uutinen on, riippuen kipukynnys, ehkä saada se tapahtuu satuttaa helvetisti. Useimmat ihmiset, jotka saavat laser tatuoinnin poisto sanoa, että se ei ole todellista tuskaa, mutta enemmän polttava tunne, kuin saada sirotellaan kuumaan öljyyn tai kiehuvaa vettä. Koon ja sijainnin, voit pyytää puudutus muodossa kermaa tai ruiskutus.

Tuleeko tatuointi edelleen näkyvissä?

Tämä riippuu myös designiin, värit ja miten syvä neula meni sisään Toisin kuin yleisesti luullaan, tummempi tatuoinnit todella on helpompi poistaa. Prosessi on vaiheittain, poistamalla yksi tai kaksi väriä kerrallaan, kunnes jäljellä on vain "haamu" aikaisemman suunnittelun.

Mitä voin tehdä poistaa se kokonaan?

Mitä voin tehdä poistaa se kokonaan? (Via www.drtattoff.com)

Oma tatuoija, joka on ollut jonkin verran mustetta poistettu, sanoo se on parasta poistaa ilmeisin osat ja sitten laittaa toinen tatuointi yli. Jos sinulla on vain joitakin muotoiluun jäljellä, mieti toinen muotoilu voi mennä päälle eräänlaisena optinen harha, joten se kattaa se ja kiinnittää huomiota eri osa sitä. Useimmat ihmiset, jotka olen saanut tekstiä heitä poistamaan sen kokonaan ja sitten peitä se värikäs kuva. Näin näet vain osia alkuperäisestä, jos tarkastellaan todella, todella tarkasti.

Juuri siksi kaikki kertoo tarkkaan harkita suunnittelu ja sijoittaminen tulevaisuuden tatuointi. Toki että sarjakuvahahmo näyttää mahtava, kun olet 18, viileä lause voi merkitä tunteita tietyssä vaiheessa elämää, ja se on todella söpö, että poikaystäväsi haluaa sinun saada matching tatuointeja teidän kaksi kuukautta vuotta. Mutta ajattele vuotta myöhemmin, kun on selitettävä, miksi sinulla on Tehotytöt selässä tai "YOLO" ranteeseen. Puhumattakaan selittää tulevaisuuden kumppani kuka helvetti James on tai miksi hänen nimensä tatuoituna selkään. Joten ajatella ennen kuin muste.

Tutustu näihin