Lävistyksiä ideoita

Jos rakastat taidetta, mutta eivät voi tehdä jopa mieltäsi seuraava yo, tässä on pari lävistyksiä ideoita.

Lävistyksiä ideoita

Olitpa tehdä ensimmäinen tuttavuus neula, tai on jo pari lävistykset, kokeilla näitä trendikkäitä, viileä lävistykset.

Huuli

Jos et ole osaksi saada nenääsi tai kulmakarvojen tehnyt, miten söpö huuli lävistyksiä? Tässä muutamia, joita voit kokeilla. Ne parantua todella nopeasti, neljä-vuodessa viikon ja sinä aikana sinun pitäisi huuhtele suolaliuoksella, käytä suuvesi ja välttää juominen ja tupakointi.

Koska sisäosassa korujen menee sisällä suussa, on olemassa vaara, purkkaa ja hampaiden vaurioita, joten varmista, että osa on valmistettu pehmeästä materiaalista eikä metallia. Bioplast tai silikonia pitäisi tepsiä.

Labret on yleisin, yo menee ontto alla alahuuli. Se voidaan sijoittaa suurempi tai pienempi, vaikka alempi on yleensä tyyppejä, joten nastan osoittaa kautta parta.

Monroe / madonna

Nimetty kuuluisan myyrien blondi Bombshells kasvot, tämä menee puolella ylähuuli. Se näyttää awesome rohkea värinen huulipuna tai kiilto, ja trendikäs pin-up ulkoasua Fifties ja Sixties.

Puolella huuli

Tämäkin menee puolelle, mutta teidän alareuna. Näyttää supercute kanssa yo, ja jos olet kiinnostunut enemmän äärimmäisiä katsoa, ​​suljinrengas toimii myös.

Medusa

Stud ylittää ylähuuli, aivan keskellä ura nenästä ja huulet. Varmista, että lävistyksiä taiteilija kiinnittää huomiota symmetria, et halua vino katso!

Napa

Standardi bananabell, joka menee läpi yläosaan napa ei ole ainoa tapa puhkaista bellybutton! Se kestää kauemmin parantua, noin 12-18 viikko, standardin jälkihoito - puhdistus vähintään kaksi kertaa päivässä suolaliuoksella. Vältä korkeita waisted pohjat joten ne eivät kisko sormus!

Käänteinen

Koruja on sijoitettu kautta alapinnan oman navan. Pienempi rengas on alaspäin, kun taas ylempi on sisällä napa. Omituinen, söpö versio standardin lävistyksiä.

Vaakasuora

Koru menee vaakasuoraan, ihon läpi joko maan päälle tai alle navan. Valitse bananabell joka on sama kokoinen palloja täydellinen symmetria.

Pinta lävistyksiä

Nämä voidaan tehdä monella eri paikoissa elimistössä, koska kaikki ne vaativat on tasainen pala ihoa. Asiallinen menee alle, ihon suuntaisesti, ja molemmat sisäänkäynti ja poistu reikien läpi saman osan ihoa.

Varmista, että valitset sijainnin, että voit suojata hyvin aina saamasta sotkeutunut vaatteita tai saada hierotaan usein kovaa pintaa vasten, puhumattakaan saada osuma! Jos se on tehty hyvin, ne näyttävät viileä ja parantua hyvin, mutta jos he saavat loukkaantui, kehosi voi alkaa hylätä lävistyksiä kirjaimellisesti pakottaa sen ulos kehosta lyhintä reittiä - työntämällä sen ulos ihon pinnalle.

Tämä voi satuttaa ja jättää arven, joten ole erityisen varovainen! Pinta lävistykset yleensä parantua noin kuusi-kuusitoistaviikkoa, riippuen sijainnista.

Ihmiset selviytyä niistä niskaan (vampyyri lävistyksiä), rintalastan, niskassa, ja jopa ranteissa tai vyöt välillä peukalot ja etusormea. Toinen suosittu paikka on hip, mutta miten saat vaatteet päälle ja pois päältä? Auts!

Implantti

Yo on näkyvissä ihon pintaan, on yhdistetty tanko on "tulppa", joka on sijoitettu ihon alla. Vaatii erityistä huolellisuutta paranemista, jotta se ei putoa. Poistamaan nämä on hankala, varmista, että olet todella haluat yhden ennen kuin menet salon! Olen nähnyt joitakin tyttöjä timantti implantit heidän nimetön, tavallaan kuin sitoutuminen lävistyksiä. Näyttää ihana, mutta ehkä se on vähän liikaa? Korvan taakse näyttää mahtava, vaikka.

Tutustu näihin