Merkitys unta, että olet raskaana

Tulkkaus unet ei ole eksaktia tiedettä, joten jos unelmasi raskauden ovat toistuvia, katsomaan mitä tapahtuu elämässäsi yrittää selvittää, miksi sinulla on niitä. Tässä pari tavallista merkityksiä.

Merkitys unta että youand # 8217; uudelleen raskaana

Raskaus on melko usein symboli unissa, ja kuten monet muut, se voidaan tulkita monella tavalla, laukaisee usein ristiriitaisia ​​tunteita. Unelmat voivat vaihdella myös. Oletko juuri selville, että olet raskaana, vai oletko "valmiina pop?" Oletko onnellinen tai ahdistunut? Hassua kyllä, kaverit ovat nämä unelmat, too.

Stressi ja ennakointi

Stressi ja ennakointi (via weeklysauce.com)

Joskus unelma on raskaana tulee esiintyä symboli että olet stressaantunut, ja viimeinen asia mitä tarvitset on toinen iso sitoumus - kuten uusi vauva elämässäsi. Doing aivan liian paljon työsi, saada liian mukana jonkun vaikeina aikoina, tai menossa läpi vaikeita aikoja teidän suhteeseen?

Mielesi yrittää kertoa teille, että ehkä sinulla on liikaa kädet, laittamalla olet unessa tilanteessa, jossa tiedät, että pian ei vielä murehtia.

Jos unelma, että sinulla on synnytyksen pian, ehkä olet myös pelkäävät joitakin muutoksia elämässäsi, että tiedät on pakko tapahtua. Näissä unia, et yleensä ole tyytyväinen raskaana.

Haluavat vauva

Olitpa parisuhteessa, naimisissa tai yhden, riippuen iästä, joskus tämä on mielen tajuton tai tajuissaan, halu todella on vauva. Jos unelma on onnellinen ja et voi lopettaa hymyillen vilkaisu kasvava vatsa, ehkä salaa halua ottaa sitä seuraavalle tasolle ja tulla raskaaksi.

Haluavat muutos

Haluavat Change (via herättämistä-world.com)

Ehkä henkilökohtaisia ​​tai työelämä tarvitsee muuttaa. Oletko kyllästynyt kumppani, tai on salainen halu vaihtaa uraa? Symboliikka pian-to-be äitiyden unelma voi myös tarkoittaa, että olet valmis elämän muuttuvassa päätöksen, joka vain sinä, tai sinun ja kumppanisi voi tehdä.

Jälleen tulkitsevat tämän mukaan mielentilaan unessa. On onnellinen yleensä sitä, että asia olet haaveillut on mitä todella haluavat, tässä tapauksessa radikaali muutos.

Oletko tällä hetkellä koetuksella?

Dreaming, että luulet, että olet raskaana, mutta et ole varma ja otat raskaustesti, voidaan helposti "kääntää". Sinusta tuntuu, että jotain elämässäsi aiotaan koetukselle - sijaintisi oman ammatillisen tai henkilökohtaisen elämän, ja pelkäät tulokset kyseisen testin.

Ehkä sinulla on tunne epävarma kykyjäsi ja menestystä? Onko kukaan ympärilläsi teki sinusta tuntuu riittämätön, tai kuten sinulla jotain, mitä ei ansaitse?

Haluavat ilmaista itseäsi

Onko tunne, että olet ollut salaa vaaliminen, tai olet halunnut ilmaista itseäsi abstraktimmassa (kuten aloittamisesta jotain taidetta)? Vatsa symboliikka unessa käsittelee jonkinlaista tietoa, kuten ruoansulatuskanavan, ja nähdä raskaana tai kasvava vatsa tarkoittaa sitä, että tunteet pian "sulavaa", ja ilmaisi. Älä piilota sitä.

Tutustu näihin