Miksi sinun pitäisi venyttää harjoituksen jälkeen

Luominen käyttää rutiininomaisesti ja kiinni se on äärimmäisen hyödyllistä yleistä terveyttä. Tämä rutiini, ei kuitenkaan pitää täydellisenä tai riittävän tehokas, jos se ei ole rajattu pois oikein tehty venyttely istunto. Tässä muutamia tärkeimpiä etuja takana ja muutama ylimääräinen bittiä, jotka tekevät haluat tehdä sen uudestaan ​​ja uudestaan.

Miksi sinun pitäisi venyttää harjoituksen jälkeen

Miksi venyttää?

Ensinnäkin, se tuntuu hyvältä. Kun tehdään oikein, venyttely eniten toimintaan perustuva vahinko altis ruumiinosia ei vain pienentää riskiä itsesi, mutta sinusta tuntuu varsin miellyttävä kuin olet venyttely sitä, mukava ja helppo.

Venyttely auttaa parantamaan joustavuutta.

Parempi joustavuus, parempi suorituskyky liikuntaa, valinnan ja loukkaantumisriski pienenee, koska se, että liitokset ovat hyvin öljytty.

Joustavuus parantaa myös lihasten tasapaino liitoksen ympärille, joka tekee ihmeitä meidän ryhti ja yleinen ulkoasu.

Saatat myös tuntea lasku ärsyttävää lihasten arkuus koulutuksen jälkeen, kuten venyttely lisää veren ja ravinteiden saanti sekä lihasten ja rustoa.

Venyttely 101 - tee sitä oikein

Aikana käyttää rutiininomaisesti, lihakset kiristä ja lyhentää. Venyttämällä niitä jälkeen workout on tosi herkkua meidän väsyneitä lihaksia, koska se auttaa palauttamaan ja pidentää niitä.

Toinen ihana asia venyttely on, että se voidaan tehdä lähes missä tahansa, ei vaadi mitään erityisiä laitteita ja yleisen uskomuksen vastaisesti, ei vie liikaa aikaa lainkaan.

Voit tehdä Super nopea staattinen venyttely istunnon noin viisi minuuttia. Se liittyy venyttely ruumiinosa omaan stretch-out raja ja pitämällä tässä asennossa 30 sekunnin ajan. Vaikka tässä asennossa, hieman kivuton vetämällä pitäisi tapahtua ilman nopeita liikkeitä tai terhakka.

Lääkärin kuuleminen on oltava

Sinun ehdottomasti ei pitäisi venyttää näissä olosuhteissa:

  • Sen jälkeen lihasten kantoja tai nivelside nyrjähdys
  • Kun nivelet tai lihakset ovat sairastuneet, tulehtunut tai loukkaantunut
  • Sen jälkeen viime luunmurtuma
  • Jos sinusta tuntuu, teräviä kipuja nivelissä tai lihaksissa.

Tarkista lääkäriltä ennen kuin aloitat harjoitusohjelman, kuten venyttely rutiini.

Jos kaikki järjestelmät ovat liikkeellä, tämä olisi hyvä paikka aloittaa.

Ja nyt bonus...

Kuvittele tämä kohtaus: olet suorittanut toinen loistava harjoitus, tunne suurta itsestäsi, tietäen, että olette tehneet kehon ja sielun hyviä.

Valitset mukava paikka tehdä venyttely. Tämä kaveri olet katsekontaktia ja vaihtaa flirttaileva hymyilee jonkin aikaa on lähelläsi.

Hidas, aistillinen osa venyttely yhdistettynä ilo täytetty ilme naamasi... no, sanotaan nyt vaikka että se voi pisteet sinulle päivä.

Ehkä jopa venyttely kumppani.

Tutustu näihin