Miten aina ajoissa 5 helppoa vaihetta

Kun olet liiketoiminnan nainen, myöhästyminen ei pidetä hyvälaatuisia. Loppujen lopuksi aika on rahaa. Opettele aina ajoissa näitä 5 yksinkertaisia ​​ohjeita.

Miten aina ajoissa 5 helppoa vaihetta

1.. Unohda torkkukytkin

Tiedän liian monia ihmisiä, jotka heräävät aamulla torkkukytkin. Kuten ehkä olettaa, tiedän myös aivan liian paljon ihmisiä, jotka ovat aina myöhässä. Jos et halua olla yksi heistä, unohtaa torkkukytkin.

Saatat kysyä itseltäsi, mitä on niin iso juttu lisäaika. Asetat hälytyksen soimaan useita minuutteja aikaisin ja torkkua, kunnes on aika nousta ylös. No, ongelma on, että voit alkaa käyttäytyä laiskiainen alusta alkaen, ja venyttää itsesi ja työsi koko päivän. Tämä tietysti tarkoittaa, että sinulla on myöhässä koko päivän.

2. Herää 15 minuuttia aikaisemmin

Vielä 15 minuuttia unta eivät merkitse paljon, vielä 15 minuuttia lähdössä voi merkitä paljon. Herää 15 minuuttia aikaisemmin.

Katsotaanpa - viisitoista minuuttia on tarpeeksi nopea suihku ja kahvia. Se on myös tarpeeksi laittaa meikkiä ja tehdä hiukset. Voit normaalin aamiaisen vartissa. Nähdä ero se tekee? Kannattaa uhrata ne viisitoista minuuttia unta.

3. Varaudu iltana

Älä koskaan anna itsesi edessä on kaapissa aamulla mietin, mitä aiot pukeutua töihin tänään. Valmista vaatteet iltana.

Etsi asu yhdessä ja miettiä, mitä haluat ja hiukset ja täytetään. Silittää vaatteita tarvittaessa ja ripustaa niitä niin ne eivät ryppy vasta seuraavana päivänä. Jos hiukset on syytä pestä, älä jätä sitä aamulla. Yrittää lähteä niin vähän työtä kuin mahdollista seuraavana päivänä. Olisi hyvä, jos voisi vain pukeutua, syödä, laittaa meikkiä, tee hiukset ja on valmis menemään.

4. Käyttämään julkisia liikennevälineitä

Jos sinun ei tarvitse mennä töihin omalla autolla, julkisilla kulkuneuvoilla. Paitsi että se on halvempaa ja että sinun ei tarvitse ajaa, voit myös saada toimimaan nopeammin.

Aamu liikenne on sekaisin, luultavasti jumiin jonnekin tien auton tai taksin. Going metro vähenevät mahdollisuutesi olla myöhäistä minimiin. Valitse joukkoliikenne, jolla on oma polku ja ei ole samassa väkeä kuin autoja. Joten, metro ja raitiovaunut ovat parhaita valintoja.

5. Poistua talosta 15 minuuttia aiemmin

En tiedä jos olet huomannut, mutta ihmiset, jotka elävät lähinnä työhön ovat yleensä niitä, jotka ovat myöhässä. Tämä johtuu siitä, että he ajattelevat ne ovat lähellä ja tarvitsevat vain vähän aikaa päästä sinne. No, väärässä!

Kyllä, saatat olla 15 minuutin ajomatkan päässä työsi, mutta älä unohda, että ne viisitoista minuuttia ovat eniten tungosta viidentoista minuutin aamulla ruuhka-aikaan. Tämän välttämiseksi poistua talosta 15 minuuttia aikaisemmin antaa itsellesi tarpeeksi aikaa. On aina parempi olla 10 minuuttia etuajassa kuin olla 10 minuuttia myöhässä.

Oleminen aika ei ole kovinkaan vaikeaa. Niin kauan kuin olet tehnyt nämä 5 yksinkertaisia ​​ohjeita, et koskaan myöhässä töistä uudelleen. Tämän vuoksi sinun tulee olla ammattitaitoinen ja vähemmän stressaantunut. Arvoista, eikö?

Tutustu näihin