Miten käsitellä vaikeita pomo

Jos kohdella ihmisiä mukavasti, he kohtelevat sinua samalla tavalla. Niin se olisi täydellisessä maailmassa. Mutta että maailma ja nämä ihmiset eivät ole olemassa.

Miten käsitellä vaikeita pomo

On ihmisiä, jotka rakastavat pelata pelejä, mutta ei ole aavistustakaan, mitä reilun pelin on. On ihmisiä, jotka häikäilemättä käyttävät mitään taktiikka vain sabotoida toisten. Ikään kuin he saavat onnellisempi tekemällä joku onneton. No, älä anna heille, että ilo!

Kun tapaat vaikeita ihmisiä parasta mitä voi tehdä on - välttää niitä. Paras ratkaisu olisi jättää ne elämääsi. Joskus ei ole oikeita menetelmiä päin niille ihmisille. Joidenkin ihmisten on parempi olla puhumatta lainkaan. Kuitenkin, kun se tulee teidän pomo, ellet halua vaihtaa työpaikkaa, että menetelmä on väistämätön. Sinun pitäisi vain tehdä vähemmän tuskallista.

Tee työsi

Keskity työhösi. Tee työsi parhaiten voit. Älä tee vain riitä pitämään työtä. Anna paras ja siirtyä mahdollisimman saavutuksia. Se ei ole helppoa tietysti laskea motivaatiota. Olet tarpeeksi vanha tietää, etteivät kaikki elämässä perustuu ansioihin. Kovaa työtä ja hyvää työtä ei aina saa arvostaa.

Ehkä sinä tai yllä olet saavuttanut aseman ansiosta yhteydet. Se ei ole ongelma niin kauan kuin henkilö tietää työtä hän pitäisi tehdä. Paremmin toimivat paremmin tunnet olosi sijaintisi.

Jos olet ahkera ja pystyy, voit saada, jos sinun pitäisi olla, vaikka jonkun toisen aikeita sabotoida suunnitelmia. Ei edes henkilö, joka on korkeampi sijoitettu kuin voit pysäyttää sinut jos osaat liikkua oikeaan suuntaan. Ja joskus se tarkoittaa, että reitin muuttaminen.

Ehkä se olet sinä

Ehkä pomosi hymyilee ja viehättävä. Ehkä hän on erittäin pätevä. Silti hän tekee elämän vaikeaksi. Ainakin työelämä.

Ennen mainittava asia ja nimetä pomo vaikea, kysy itseltäsi, jos voisi olla vaikea työntekijä.

Jotkut ihmiset ovat ongelmia tottelevaisuuden ja heillä on kova, kun kerrotaan, mitä tehdä. Lähes jokainen työpaikka on olemassa tietty hierarkia ja se on omaksi parhaaksesi oppia mahdollisimman pian noudattamaan näitä ennen sinua sekä kollegansa. Jos et voi hyväksyä jonkun viranomaisen mahdollisuudet ovat vähäisiä, että sinun hyväksyä. Kaikki voit saada cockiness on suhteessa, joka kääntyy olla vastakkaisia ​​kilpailussa "minun tahtoni vastaan ​​sinun."

Kun he tuntevat liian turvallinen niiden korkea asema jotkut ihmiset tulevat ankara. Toiset, harmitti olemalla epämiellyttävä asema, huolimatta viranomainen. Ylpeys ja turhamaisuus ovat kaksi kuolemaan johtanutta syntejä, ei väliä, jos ne tulevat yhdeltä suurempi tai pienempi hierarkiassa.

Jos sinusta tuntuu, että henkilö ennen sinua ei ole taipuvainen, yritä ymmärtää syy hänen käytöstään. Onko se, että lisätään jotain miten hän kohtelee sinua? Yritä luoda ongelmanratkaisuun tunnelmaa. Sinun pitäisi puhua, mutta ei ole kuin vihollisia. Sen sijaan pyytää selitystä, huolellisesti valita sanoja estääkseen vahingoittaa jo haavoittunut suhteessa.

Tavallaan se on teidän tavalla, joka luo henkilö. Jos sinulla on ystävällinen lähestymistapa on olemassa suuri mahdollisuus saat saman vastauksen. Miten meitä kohdellaan riippuu aina osittain meille. Joten, yritä ensin luoda pomo sinulla on ilo työskennellä. Kaikki mitä tarvitset, että on vähän muutettu asenne.

Kysymys, jos siellä on jotain, että voit tehdä tilanteen parantamiseksi. Yritä jättää mitään haitallista toimintaa. Tee vain työsi ja hymyilevät.

Kritiikkiä

Se ei ole helppo hyväksyä kritiikkiä, varsinkin kun se tulee jonkun asema riippuu. Mikä on paras vastaus valituksiin pomosi? Yritä nähdä negatiivista palautetta, koska ehdotus miten parantaa itseäsi. Tee toimintasuunnitelma, yhdessä teidän pomo. Jätä ego syrjään, kun puhut ja hallita emotionaalisia reaktioita. Yritä rakentaa parisuhteen, eikä tunne kuin uhri valtapeliin.

Real pomoja, mentoreita, jotka luottaa itseensä ja työtä he tekevät, pyrimme parantamaan niiden alla. Ehkä pomo on tyytyväinen hankkeessa, mutta ei ihmissuhde viestintää. Ehkä olet ylimielinen. Ehkä et ole ystävällisesti. Ja ehkä olet vain nuori, kunnianhimoinen, energinen ja "valoisa tulevaisuus" joten pomo voi ottaa sitä. Hän on yksinkertaisesti murtaa sinut, laittaa sinut Maahan ainakin silloin, kun hän ei voi laittaa sinut mullan alle.

Koskematon

Jotkut ihmiset vain kestä muita ihmisiä tunne hyvä tai parempi kuin he tuntevat. Näyttää siltä, ​​he ruokkivat itseään kaatuu jonkun. Ne ihmiset ovat jo onneton ja ei tarvitse rangaista heitä millään tavalla. Se on enemmän energiaa vievää olla vihainen ja kostaa, kuin olla ystävällinen.

Suurin kosto ei ole kostaa, tiedät sen. Ole yläpuolella.

Ohita kaikki merkityksetön ja vielä enemmän pahaa pomosi. Kun hänen julmuutta saavuttaa oman koskematon kilpi se kaikki palaa häntä bumerangi.

Kyllä, se voi ärsyttää häntä vielä enemmän. Hänen tavoitteenaan on tuhota sinua ja sinulla on vielä hymy. Mutta älä pelkää. Hymyilevät.

Pidä hyvät suhteet muiden kanssa

Se on paljon parempi, kun yksi suurempi sijoitettu voit kommentoida kaikkia hyviä ja huonoja puolia työsi kuin olla levisi huhuja selän taakse.

Kun joku puhuu pahasti sinusta, estää sinua tekemästä työtäsi, yrittää tuoda sinut alas ja luo minkäänlaisia ​​ongelmia, on luonnollista, että sinusta tuntuu, alakuloinen. Kuitenkin kosto ei ole koskaan hyvä idea. Jos yrität kilpailla millään tavalla, et voita. Jos yrität torjua niitä käyttää samaa taktiikkaa, menetät koska pomo on paljon kokemusta siitä.

Sen sijaan varmuuskopioida, kun löydät itsesi epämiellyttävä tilanne, pitää kaikki muut kytkennät. Kommunikoida muiden kollegoiden yrittämättä todistaa mitään. Ole vain oma itsesi. Että se riittää poistamaan kaikki perättömiä huhuja.

Pidä hyvät suhteet muiden kanssa ja olla hyvä itsellesi. Jos teet tämän, voit minimoida epämiellyttäviä tilanteita, jotka tulevat henkilö, joka luo ongelmia.

Silti se ei ole mahdollista kokonaan välttää jokaisen vaikeuksia. Joskus ongelmia tulee kuin rajuilma, mutta voit olla kova ja jäädä horjumaton, vaikka tuulet ovat hurrikaanin voima.

Suojaa itsesi

Ei jokainen työpaikka on olemassa yhtä pomo ohjaus ja hänen häiriöitä työsi. Jos luulet olevasi uhri olosuhteissa pois sinun hallinnassasi, sinun täytyy tehdä kaikki voit pienempi vaikutus kyseisen henkilön työhösi ja elämääsi. Vaikka kyseinen henkilö voi pilata tehtävänimike, se ei ole niin iso juttu niin kauan kuin pidät hermoja.

Jos selvittää, että mitään vaivaa teidän puolelta ei toimi ratkaista asioita, mutta se vain tuhlaa energiaa, sinun täytyy tehdä päätös. Pelasta itsesi tai tallentaa työsi? Se ei voi olla helppoa, mutta työ - löydät uudelleen. Hermot eivät saa palauttaa.

Mitä tuo yksi henkilö ulos radan jättää toisen henkilön koskemattomana. Tutustu kehon ja merkkejä siitä, että se lähettää, kun stressi on lähellä. Mikä asia, joka tekee sinulle ylimääräistä herkkä?

Jos et löydä oikea strategia taistella, että jos paine tuntuu toimistossa on enemmän kuin voit käsitellä, olla rohkea ja lopettaa. Monet uraa ja ammatillista kehitystä rakennettiin jälkeen henkilö sai potkut. Se ei ole harvinaista, että ihmiset jäävät jumiin turvallisen liiketoimintaympäristön pesä, joten ne voi jättää vaikka kuinka tyytymättömiä he ovat.

Kaikki eivät ole astumassa ruumiita päästä tiettyyn asentoon. Ei ole kaikkien, joilla pyritään poistamaan yhden he tuntevat uhkaa. Mutta jotkut kantoja ei mahdu kahta ihmistä. Joskus on mentävä.

Ehkä olet endurable tarpeeksi saada vaihtaa pomo. Mutta kun saat hänen paikkansa, yritä unohtaa kaikki mitä pitänyt hänestä. Älä mahdotonta pomo, joka valittaa mahdotonta työntekijää. Ja jos nyt, kun et ole pomo voi olla ylimielinen ja määräilevä, mitä tapahtuisi, jos hyppäsi, että nahka istuin?

Tutustu näihin