Miten kierrättää kotona

Monet ihmiset puhuvat kierrätys näinä päivinä, mutta valitettavasti vain pieni osa heistä todella tehdä jotain aiheesta. Kierrätys alkaa kotona ja tässä mitä sinun tarvitsee tietää siitä.

Miten kierrättää kotona

Lähes kaikki kotona on kierrätettävää. Saatat ajatella, että se vaatii paljon työtä ja aikaa, mutta se ei todellakaan ole niin. Sinun tarvitsee vain oppia pari asiaa ja soveltaa pari uusia sääntöjä. Tarkistaa ne pois.

1.. Kierrätys paperi

Jokainen paperia voidaan kierrättää, mutta kaikki eivät sovi yhteen. Sinun täytyy tehdä pari erillistä jäteastioita, jos olet todella haluavat kierrättää kaikki paperit kotiin.

Laita sanomalehtiä erillinen kasaan. He menevät suoraan takaisin sanomalehdet tuottavat prosessi, joten sitä ei saa sekoittaa muita paperia. Lehdet ja kaikki kiiltävä paperi-pitäisi mennä toiseen kasaan. Tämä kasa on myös paikka tietokone paperia.

Kolmas kasa on tarkoitettu pahvi. Voit kierrättää tasainen ja aaltopahvi. Aaltopahvia pidetään erittäin arvokas kierrätysmateriaali, mutta kysy jos paikalliseen kierrätyskeskukseen hyväksyy sen.

Tärkeintä kierrätys paperi on pitää se kuivana. Se on yleensä tarpeeksi kasata se ja sitoa narulla. Laminoitu paperi ja pahvi sekä vahalla tai muovi-päällystetty paperi ja pahvi ei voida kierrättää.

2. Kierrätys muovi

Ei kaikki muovit ovat kierrätettäviä. On parasta välttää käyttämällä muovituotteet niin paljon kuin voit. Still, on olemassa niin monia asioita ympärillämme muovia - emme voi välttää sitä kokonaan. Mitä me voimme ja meidän pitäisi tehdä, on kierrättää kaikki muovi, joka voidaan kierrättää.

Muovi on merkitty numerot ja kaikki eivät sitä on kierrätettävää. Kuitenkin lähes jokainen kierrätyskeskukseen hyväksyy tyypit # 1 ja # 2 - PET ja PE-HD. Sinun täytyy kysyä paikalliseen kierrätyskeskukseen noin muovityypit he hyväksyvät. Tällä välin selville muovityyppien ja mahdollisuus kierrättää ne tätä linkkiä.

3. Kierrätys lasi

Lasi on erittäin kierrätettävissä ja kierrätyskeskusten hyväksyä se. Ja, tietenkin, sinun pitäisi kysyä mitään erityisiä sääntöjä, mutta lasi on yleensä erotettu väri - kirkas, vihreä ja ruskea. Se ei ole kaikki kierrätetään yhdessä, joten erottaa lasin värin lyhentää kierrätystapahtumaa paljon.

Kysy jos paikalliseen kierrätyskeskukseen hyväksyy lamput, peilit ja lasilevy. Ei kaikki keskukset hyväksyä nämä tyypit lasi, koska niillä on korkeampi sulamispiste kuin pulloihin, ja näin ollen ei voi kierrättää yhdessä.

4. Kierrätys alumiini, teräs ja kupari

Kaikki säilyketölkit voi ja tulee kierrättää. Kysy jos paikalliseen kierrätyskeskukseen suosii niitä koko tai litteä ja tarrat poistettu. Alumiinitölkit ovat erityisen arvokas kierrätysmateriaali ja kierrätyskeskusten yleensä mieluummin saada nämä koko. Alumiinifolioita ovat kierrätettäviä.

Aerosoli-ja maalipurkit voidaan myös kierrättää, mutta ne on annettava alkuperäiset tarrat. Nämä tölkit pidetään mahdollisesti vaarallisen materiaalin, koska ne ovat paineistettu. Ne pitäisi erottaa muista tölkit ja antanut merkein mitä oli heille.

Kupari on 100% kierrätettävä ja se pidetään erittäin arvokas kierrätysmateriaali. Kierrätys se vaatii vain 15% energiasta, jota käytetään tuottamaan sitä, joten jos sinulla on jotain valmistettu kuparista haluat päästä eroon - vie se kierrätyskeskukseen.

5. Elektroniset laitteet

Kun se tulee kierrättää elektronisia laitteita, paras idea on antaa ne pois jonkun. Tämä on tietenkin mahdollista vain, jos ne ovat vielä kesken. On joku, joka löytää vanhan tietokoneen hyödyllistä.

Kuitenkin, jos sinulla on elektroninen laite, joka ei toimi, voit todennäköisesti soittaa paikallinen organisaatio keräämään ja kierrättämään sitä. Sama koskee vanhoja matkapuhelimia ja paristot. Akut voivat myös jättää erityistä akkujen kierrätys tölkit osoitteessa kauppakeskuksissa - sinun täytyy tarkistaa, jos Mall on yksi näistä. Voit soittaa 1-800-8-AKKU saada nämä tiedot.

Joten, voit kierrättää? Nyt sinulla on näitä vinkkejä kierrätys kotona ei ole enää tekosyitä. Aloita kierrätys tänään ja auttaa pitämään pois planeetan vihreä.

Tutustu näihin