Miten kouluttaa pentu pissalle ulkona 6 helppoa vaihetta

Getting uusi pentu tuo paljon mahdollisia ongelmia ja suurin yksi on kouluttaa pentu pissalle ulkopuolella. Sinun täytyy ymmärtää, että tämä on prosessi, se vie aikaa, ja et voi odottaa sen tapahtua pari päivää. Arm itseäsi kärsivällisyyttä ja noudata näitä 6 helppoa vaihetta.

Miten kouluttaa pentu pissalle ulkona 6 helppoa vaihetta

1.. Sanomalehdet ovat ystäviäsi

Sanomalehdet ovat asia, joka sinun on oltava kotona, kun saat uuden pennun. Ne tulee olemaan valtava auttaa kouluttaa pentu pissalle ulkopuolella.

Ota paljon sanomalehtiä ja periaatteessa pad lattia missä pentu on. Älä laita vain yksi kerros vaan 3-4. Se on hyvä idea poistaa mattoja kaikki muut huoneet kunnes pentu tulee taloon koulutettu. Koiranpentu todennäköisesti valita tietty paikka talossa, jossa pissalle. Tietenkin, et halua tätä paikka talossa ollenkaan, ja se jos sanomalehdet tulevat sisään

Varmista nähdä, missä pentu pissasi ensimmäisen kerran ja ottaa viimeinen kerros niitä sanomalehtiä. Hävitä kaikki muut. Nyt tulee toinen vaihe.

2. Siirrä sanomalehtien lähemmäs ovea

Nyt sinulla on viimeinen maksaja sanomalehtien olet pentu pissi, laita se lähempänä ulos ovesta oman talon ja peitä se puhtaalla sanomalehtiä. Et voi heti laittaa ne oven, varsinkin jos ovi on liian kaukana. Sinun täytyy vähitellen siirtyä lähemmäksi.

Mikä saalis kysyt? Pennun nenä. Koirat haistaa omaa virtsaa, tiedät he käyttävät sitä merkitä niiden alueella. No, koska pentu on liian pieni todella olla alueellinen, se seuraa haju omaa virtsaa pissalle samassa paikassa uudestaan. Vaikka nämä sanomalehdet eivät märkä lainkaan, koirien hajuaisti on paljon parempi kuin meidän.

Tällä menetelmällä, voit vähitellen siirtyä koiranpennun "wc" lähempänä ulos ovesta, ja yhdessä hetkessä, voit tehdä sen.

3. Seurata pentu


Voit alkaa tehdä tätä alusta alkaen, mutta se voi osoittautua tuoda enemmän haittaa kuin hyötyä alussa. Tarkoituksena on seurata pentu tarkasti, kun se valmistautuu pissalle. Heti kun näet sen nostamalla jalka tai Hiipivä (pennut todellakin oppia nostaa jalalla, kun he ovat hieman vanhempia) varovasti taputtamalla sitä Butt, sanoa "ei" ja ota se pois tehdä liiketoimintaa.

Nyt voit nähdä virhe tätä suunnitelmaa, jos alkaa liian aikaisin. Jos pentu sijaitsee kaukana uloskäynnin ovesta, olet vaarassa pari huonetta ja oman housut koira pissalle. Mutta tämä voi toimia varsin hyvin, kun saat pennun "wc" lähemmäs ovea.

Extra neuvoja: Jos pentu onnistuu pissalle matolle tai muuallakaan talossa, Muista puhdistaa heti. On parasta käyttää etikkaa tai sitruunamehua puhdistukseen, koska ne voivat tehokkaasti peittää haju pissalle, niin koira ei tule takaisin samaan paikkaan.

4. Laita ovessa olevaa kelloa

Olen itse oppinut tämän tempun ammatillinen koiran kouluttaja. Osta pieni kello myymälässä ja ripustaa sen ulos ovesta. Sen on oltava pienempi, jotta pentu voi saavuttaa sitä sen kuono.

Aina kun ottaa pennun ulos pissalle, kelloa. Hetken pentu alkaa liittämällä soittoäänen kanssa menossa ulos. Tämä tarkoittaa sitä oppii soittamaan kelloa kun se on mentävä ulos.

5. Anna rohkaisevia cheer

Koirat vastata kehuu, joten jos haluat kouluttaa pentu pissalle ulkopuolella, se on melko hyvä idea myöntää sitä kiitosta joka kerta se onnistuu.

Ota pentu ulos ja heti, kun se on tehnyt sen liiketoimintaa, sano "hyvä koira" ja lemmikki se. Pentu tarvitsee liittää pissaa ulkopuolella olevan hyvää taas pissaa sisätiloissa tarkoittaa huonoa.

6. Älä anna pennun liikaa vettä

Tämä ei tietenkään tarkoita, että sinun pitäisi jättää pentu janoinen, mutta älä anna liikaa vettä. Pennut itse ei tarvitse valvoa niiden sulkijalihaksen, he eivät voi pitää pissalle sisään Tämä toiminto kehittyy, kun he kasvavat hieman.

Tämä on myös syy, miksi sinun ei pitäisi huutaa kun koiranpentu se ei pissata talon, se on vain, koska se ei pidä sitä enää. Se ei tee sitä tarkoituksella ärsyttää sinua.

Koulutan sinua pentu pissalle ulkopuolella tulee alas kaksi sanaa - kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä. Se ei ole raketti tiedettä, mutta sinun täytyy antaa sille aikaa.

Tutustu näihin