Miten saada lapsesi kuunnella sinua - johdonmukaisuus

Yhdessä edellisen artikkeleita olen yrittänyt selittää, kuinka tärkeää on saada viranomaiselle, kun haluat lapsesi kuunnella. Nyt käsiteltävä toinen tärkeä tekijä vanhempien ja lasten välillä - johdonmukaisuus.

Miten saada lapsesi kuunnella sinua - johdonmukaisuus

Consisteny on erittäin tärkeä, kun se tulee luoda ja pitää viranomaisen, varsinkin kun puhutaan kahdesta olennainen osa lasten kasvatuksesta: rangaistuksia ja palkintoja.

Kielto on osa vanhemmuutta, joka edeltää rangaistus.

Jotain on kielletty, koska se on vaarallista ja voi vaarantaa lapsen terveyden, turvallisuuden tai jopa elämän ja lapsesi ei ole tarpeeksi vanha ymmärtämään, miten jotain nautittavaa voi olla haitallista. Kiellät taapero laittaa sormensa pistorasiaan, teidän viiden-vuotias ylittää kadun omasta ja teini-ikäinen tytär myöhään ulkona. Jos lapsesi kuuntelematta, mitä olet ehdottomasti kielletty, sinun täytyy rangaista heitä.

Rangaistus on niin epäsuosittu vanhempien keskuudessa, koska se on lasten keskuudessa.

Se ei ole helppoa rangaista rakkaimman lapsia, vaikka tiedät, että olet tekemässä sitä omaa hyvää. Vanhemmat uhkaavat lapsilleen rangaistusta siten, että ne otetaan vakavasti, mutta usein käy niin, että ne eivät noudata läpi, mitä he sanoivat. Jos lapsi näyttää jälkeäkään katumusta tai kyynelsilmin lupaa "ei koskaan tee niin", syyllisyys hiipii ylös ja alkaa kyseenalaistaa päätöksen ja ihmetellä, jos olet liian tiukat.

Voit vähentää rangaistus ja perustella se kertoo itse, että se on "vain tämän kerran", mutta teet vakavan virheen. Kuitenkin, se ei yleensä toimi niin. Opastetut pelko, että et voi rakastaa, seuraavan kerran lapsesi tottele - voit tehdä saman.

Tämän seurauksena lapset vähitellen lakata kuuntelemasta, mitä sanot, koska he eivät ota sinua vakavasti. Lisäksi ne ovat tietoisia siitä, miten helposti manipuloitavissa olet.

Miten voit välttää tällaisessa tilanteessa? Ensinnäkin vältetään säätämästä rangaistus, kun olet vihainen. Käytä muutama minuutti rauhoittua ja ajatella asioita läpi. On parempi olla lieviä ja pysykää päätöksen kuin olla kova ja ei voi laittaa sanat teoiksi.

Esimerkiksi: Tyttäresi meni osapuoli ja sinä sovittu, että hän on takaisin kaksikymmentäkolme. Kuitenkin hän saapuu jälkeen keskiyö. Päätät rangaista häntä. On parempi asettaa lievempi rangaistus ja anna hänen mennä ulos seuraavan kahden viikon, kuin olla tiukempia (esim. ei anna hänen mennä ulos neljä viikkoa) ja sitten antaa periksi, koska tunnet syyllisyyttä ja hän on kirjelmän hyvä tapauksessa.

Tilanne on samanlainen, kun se tulee palkintoja. Jos haluat lapsesi kuunnella, älä tee lupauksia ei voi pitää. Paitsi että lapset on pettynyt, mutta menetät luottamuksesta ja siten viranomainen.

Kun olet luvannut ostaa uuden lenkkarit, jos lapsella on suora on, ostaa niitä riippumatta siitä, kuinka kalliita ne voisivat olla.

Pidä lupauksesi, muuten älä odota lapsesi suhtautua vakavasti. Jos ei muuta, opit olla varovainen, kun lupauksia. Älä unohda, että lapset näyttävät sinusta ja että olet heidän roolimalli.

Muista, että et voi odottaa lapsesi kunnioittamaan sopimusta, jos et.

Monet esimerkit osoittavat, kuinka tärkeää on olla johdonmukainen, jos haluat lapsesi kuunnella ja kunnioittaa mitä sanot. On viranomainen, sinun on kunnioitettava ja noudatettava sinun täytyy olla johdonmukainen.

Tutustu näihin