Miten tehdä ystäväsi tuntuu paremmalta, kun polkumyynnillä

Me kaikki saavat polkumyynnillä silloin tällöin, mutta suurin ero on se, miten suhtaudumme siihen, ja miten saamme takaisin jalkamme jälkeen hajottaa. On aina helpompaa ystävä pitämällä kättä, mutta mitä tehdä, kun olet ystävä, joka on tarkoitus olla tukea? Seuraavassa on muutamia ideoita, jotka voivat auttaa sinua tekemään ystäväsi tuntemaan paremmin sen jälkeen saada polkumyynnillä.

Miten tehdä ystäväsi tuntuu paremmalta, kun polkumyynnillä

Se ei ole helppoa olla hyötyä näissä hankalissa olosuhteissa, koska me kaikki toimivat eri kun olemme loukkaantunut. Jotkut meistä piilottaa meidän tiloissamme, kun taas toiset toimivat kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ei ole sääntöjä käsiteltäessä ex-poikaystävän, tai repeämiä, ja kysymyksiä ilman vastauksia. Silti, tässä on muutamia asioita, jotka voivat muistuttaa siitä, miten pitää ystäväsi keskittynyt tulevaisuuteen.

1.. Anna hänelle aikaa olla surullinen siitä

Jos hän todella välitti hänestä ex, hän tarvitsee aikaa olla surullinen, itkeä, tai jopa olla todella vihainen hänelle. Ongelmana on, että se ei aina etusijalla. Sinun pitäisi odottaa hetki, tai kaksi, heikkouden ja siellä itkeä hänen kanssaan, tai vain pitää häntä. Sinun täytyy kertoa hänelle, että kaikki tulee olemaan ok, ja kun sanot sen, sinun täytyy uskoa siihen. Ja se on kunnossa, koska hän on ystävä - olet.

Joten, mennä virran mukana, kuunnella häntä ja olla valmis lohduttaa häntä, kun aallot murskaus kyyneleet tulevat. Voisi olla, että dramaattinen, mutta jos se ei tule pian, sinun kannattaa harkita, että hän ehkä pitänyt hänestä niin paljon.

2. Anna hänen pitää yksi tärkeä muistutus suhteen

Olen lukenut paljon artikkeleita breakups ja ne kaikki kertovat päästä eroon hänen omaisuutensa. Kerran tein sen, minä katunut sitä niin paljon, että pyysin häntä, ja kysyi jotain hänen pitää niin muistin. Hän sulki puhelimen, ja varmaan ajatteli menin täysin sekaisin. Nauroin itselleni ja siitä lähtien olen aina pitää yksi rakas asia muistuttaa minua suhteen. Sillä vaikka hän satuttaa minua huono, petetty tai mitä tahansa, että oli aika elämässäni, että tarkoitti jotain.

Joten on tärkeää antaa ystäväsi pitää jotain muistuttaa häntä osa elämää, että hän oli ja on valmis. Jos työnnät hänet unohtaa sen, hän saattaa myös unohtaa oppitunteja hän oppi.

3. Anna hänelle motivaatiota ja miehittää hänen uusia asioita

Tämä on viimeinen vaihe liikkuu. Se vie aikaa itkeä, se vie aikaa siivoamaan ja järjestää talon tai litteä, ja tämä kesto vaihtelee henkilöittäin. Jotkut meistä tarvitsevat päivää, jotkut tarvitsevat kuukautta, ja siksi se on tärkeää saada kaverin hajottaa. Joku, joka voi antaa sinulle tarpeeksi aikaa parantua ja käsitellä sitä, mutta ei anna sinun tulla sienellä tai kasvi. Se on tärkein asia tehdä, ja myös vaikein.

Voitteko kertoa, jos ystäväsi on tulossa eloton kasvi? Älä anna hänen pudota liian kauan, et ehkä pysty tuomaan hänet oikealla tiellä sen jälkeen.

Kohta on tietää ystäväsi ja antaa hänelle mitä hän tarvitsee, mutta varmista, että hän näkee tulevaisuuden valoisana kuin sinä. On tärkeää kuunnella häntä, mutta jotta hän kuule sinua. On tärkeää olla vahva ja pitää uskoa. Ole todellinen ystävä ja täysin epäitsekäs.

Tutustu näihin