Onko mittakaavassa tekee sinusta rasvaa?

Älä astut mittakaavassa joka aamu täysin alasti, kun olet käyttänyt kylpyhuone ja poistanut kaikki korut, että lisäisi unssi paino selvittää, jos päivä tulee olemaan hyvä vai huono? Ja on se yleensä jälkimmäinen?

Onko mittakaavassa tekee sinusta rasvaa?

Kun sanon "mittakaavassa", pidät eloton neliön objekti, joka istuu lattialla oman kylpyhuoneen, vai onko se tasainen pikku hirviö, joka sanoo kauheita asioita sinulle, kun edes lähellä sitä? Jos kuvaat sitä minkäänlaista tunteita, haluat ehkä miettiä uudelleen oman suhteemme siihen. Miksi?

Miten voit tarkastella koko saattaa olla osasyynä siitä tai et onnistuneesti laihtua.

Vaikka se on laajimmin hyväksytty mittaus terveyden, et voi tehdä itse mitään suosii jos käytät sitä vain väline sen määrittämiseksi olet terve.

Painosi koostuu monia asioita. Vaikka me yleensä ajatella sitä ensisijaiseksi rasvaa mittauslaite, se todellisuudessa on paljon enemmän. Luita, verta, elimiä ja lihaksia kaikki osaltaan numerosarja välillä isovarpaitten joka aamu. Niin, se ei vain kertoa, kuinka paljon rasvaa olet. Se kertoo myös, kuinka paljon kaikkea muuta sinulla on liikaa.

Miksi tämä on tärkeää tietoa? Koska jos sinulla on liikaa suolaa, esimerkiksi kehon säilyttää vettä. Joten, kun astut mittakaavassa ja se kertoo, että olet saanut neljä kiloa, olet pelaajan itsesi saada rasvaa, kun se on vain vettä. Mutta, ei ole tapa mittakaavassa kertoa teille, että koska se vain antaa sinulle kokonaispainosta.

Sama ongelma, jos aloitat harjoitusohjelman ja alkaa saada lihas. Lihas painaa enemmän kuin rasva. Joten, voit astua mittakaavassa ja on paino pysyä samana tai jopa kasvaa hieman, mutta todella menettää rasvaa. Onko jotka motivoivat sinua kiinni teidän myönteisiä muutoksia?

Asteikko ei ole lainkaan huono. Se on hyvä työkalu, joka antaa sinulle yleinen käsitys siitä, onko paino altistaa tiettyjen terveyttä. Ja jotkut asteikot jopa laskea kehon rasvaprosentti sinulle, mikä helpottaa, jos yrität seurata edistymistä.

Niin, ongelma ei ole mittakaavassa itse. Ongelmana on, miten voit katsella sitä. Mikä on suhteesi kanssa?

Onko sinulla loukkaava suhde mittakaavassa? Joka kerta kun edes mennä lähelle sitä, sinä kuvitella mittakaavassa alkaa tehdä huomautuksia, jotka voit rauhassa kuulla päähäsi? Ehkä se on, "Tässä sitä taas ollaan," tai "Miksi vaivautua? Tiedät se ei tule olemaan hyvä."?

Ja vaikka et pysty taistelemaan ikäviä kommentteja mittakaavassa spews tiesi, ne vain pahenevat, kun astut sen ja numerot ovat vihdoin näkyvissä. "Oh my, olet lihava!" "Et koskaan menettää painoa, jos pitää syödä, sika."

Jos tämä on teidän mittakaavassa "puhuu sinulle," ajan mittaan voit sisäistää kommentteja. Otat ajatuksia ja usko heitä. Ja mitä te teette tuloksena tuskaa?

Jos olet keskimääräinen emotionaalinen syöjä, löydät lohtua keksipurkin tai jäätelöä amme. Syöt rauhoittaa satuttaa tunteita ja lohduttamaan haavoittuneen sielun. Kerrot itse, että voit tehdä paremmin huomenna. Lupaatko. Ja sinä tarkoitat sitä. Kunnes astut mittakaavassa seuraavana aamuna ja aloittaa syklin uudelleen.

Miten se auttaa laihtuminen? Se ei voi.

Joten, jos huomaat, että olet väärin suhde mittakaavassa, avioero. Heittää se ulos ikkunasta, heittää se alas portaita, mitä sinun täytyy tehdä, mutta anna sen mennä. Jos näin se puhuu sinulle, se ei auta sinua saavuttamaan laihtuminen tavoitteita lainkaan.

Onko ajatus, että pelottaa sinua? Ehkä et pidä siitä, miten se puhuu sinulle, mutta sinä pelkäät, että ilman sitä sinun ilmapallo ja lähteä käsistä? Et. Tuon juuri mittakaavassa haluaa sinun uskovan.

Avain takana onnistuneesti laihdutus on oltava kannustava ympäristö.

Sinun täytyy ympäröidä itsesi positiivisuus ja kannustusta. Jos asteikko ei sovi, niin sitten on aika potkia sen hillitsemiseksi.

Älä unohda, se on vain yksi tapa arvioida yleistä terveydentilaa. Jos todella haluat tietää, onko olet tiettyjen sairauksien riskiä ja edellytyksiä, sinulla on muita vaihtoehtoja. Voit mennä lääkäriin ja saada verta työtä ja testeissä.

Ja jos se on vain rasvan määrää, että voit tehdä, että olet huolestunut, tavata henkilökohtainen valmentaja. He voivat tehdä Kuntoarvio joka sisältää perustoiminnot määrittää oman kuntotason ja skinfold paksuus testi laskea kehon rasvaprosentti. Jos he ovat high tech, voit tehdä muita asioita, kuinka tehokkaasti kehosi käsittelee happea ja kuinka paljon kaloreita polttaa, kun teet tiettyjä harjoituksia.

Lähtökohtana on, että on olemassa muita erityisiä testejä voit tehdä, jos haluat joitakin todellisia vastauksia. Arjen perustarvikkeet asteikko ei voi rikkoa sen alas niin.

Jos et huvita mennä läpi kaikki testit, tiedät kun laittaa muutaman kilon, eikö? Housuissa sopii tiukempi, voit alkaa saada hieman pullistuu paikoissa, jotka käytetään olla tasainen ja toimintaa, jotka käytetään olla helppoa, nyt vaativat enemmän työtä. Sinun ei tarvitse mittakaavassa ymmärtää kaikkea.

Mitä jos luet tätä ja ajatella, "Entä minä? Minulla on hyvä suhde minun mittakaavassa ja minulla on edelleen paino-ongelmia?" Olet harvinainen rotu, niin omaksua, että se on yksi vähemmän este sinun on voitettava matkallasi laihtua.

Ei ole helppoa ratkaisua laihtuminen. Ja ei ole yksi koko sopii kaikille-lähestymistapa joko.

Jokaisella on erilaisia ​​syitä, miksi he lihoa, niin se vain menee seisomaan, että jokainen henkilö on menossa menettää eri tavoin.

Joten jos asteikko ei ole hyödyllistä matkalle, älä pelkää antaa sen mennä. Pärjäät hyvin. Vain luota itseesi. Saatat yllättyä, kuinka paljon voimaa sinulla on, kun et anna sen kaiken, että pienellä aukiolla eloton esine, joka sijaitsee nurkassa kylpyhuoneen lattialle.

Tutustu näihin