Top 3 puuhailun tehdä pieniä lapsia

Lapset voivat joskus olla todella vaativa. Ensisijainen työpaikka aikana kehitys on pitää ne viihdyttivät. Tässä ovat top 3 puuhailun tehdä pieniä lapsia, jotka takaavat pitämään lapsen mieli käytössä.

Top 3 puuhailun tehdä pieniä lapsia

1.. Pelaa lapsesi kanssa

Kyllä, tämä ei ole mitään uutta, me kaikki pelata lastemme kanssa niin paljon kuin voimme. Ne yleensä rakastavat sitä, mutta joskus tuntuu siltä, ​​ei ole mitään uutta mitä voi ajatella pitää ne viihdyttivät. No, tässä on temppu - älä anna lasten kaikkia leluja heillä on.

Vanhemmat yleensä tehdä tämän, he vain levittää kaikki lelut ja anna lasten valita, mihin he haluavat pelata. Ongelmana on, että lapset saavat helposti kyllästy leluja. Hyvä asia on, että ne myös unohtaa helposti. Joten, jos piilottaa joitakin leluja voi olla niitä varmuuskopio, kun lapset kyllästyvät leluja ne ovat jo leikkii.

Se on myös hyvä idea itse ostaa uusia leluja silloin tällöin, mutta jos et voi kattaa tämän taloudellisesti, voit olla fiksu ja tehdä vanhoja leluja olla uusia.

2. Lue lapsellesi

Lukeminen voisi helposti olla viisainta pienten lasten kanssa, koska se vie niitä niin monella tavalla. Ne keskittyvät sinulle ja mitä sanot, mutta samalla he oppivat jotain uutta.

Sinun ei tarvitse edes lukea lastenkirjoja. Mitä haluat lukea toimii hienosti. Pienet lapset melko paljon eivät ymmärrä, mitä sanot ja ne reagoivat sävy äänesi, ei sanat tulevat suusta.

Niin kauan kuin voit toimia ja teeskennellä, että luet Grimmin veljesten satuja, voit myös lukea lapselle kaikkia niitä uusia hiustyylejä, jotka ovat "in" tänä keväänä.

3. Laula lapselle

Me kaikki tiedämme, että lullabies ovat paras tapa rauhoittaa lapset alas ja auttaa heitä nukahtamaan. Mitä emme tiedä, on, että laulaminen ei tarvitse olla vain väline, jolla pannaan lapsesi nukkumaan ja sinun ei tarvitse laulaa vain lullabies. Lapset todella reagoi hyvin eloisia tyyppistä musiikkia. Ystäväni poika ehdottomasti rakastaa Irlannin kappaleen "Johnny Tuskin tiesin sinua", ja laulu on melko paljon marssia.

Jos lapsesi on kiukkuinen ja haluaa huomiota - laulaa jotain "Olen niin innoissani" The Pointer Sisters, tai "Tarvitsen Hero" Bonnie Tyler, tai jokin muu laulu voit ajatella. Ja älä huoli, jos et todellakaan voi laulaa, lapsesi haluavat vain huomiota muutenkin ja eivät välitä liikaa, miten he saavat sen. Niin kauan kuin etsit niitä laulaessaan, tai ehkä jopa tanssia. miksi ei, he tuntuu keskellä maailmaasi. Se ei yksin riitä heille siirtyä olemasta äkäinen olemaan onnellinen.

Tutustu näihin