Top 6 eniten hyötyä kielistä oppia

Oletko ajatellut uuden kielen? Jos vastaus on kyllä ​​- ensin minun täytyy sanoa bravo! Rakastan kieliä, ja voimakkaasti tukea oppimista uuden. Jos sinulla on toinen ajatuksia siitä, mitä kieltä haluat oppia - tässä on minun top 6.

Top 6 eniten hyötyä kielistä oppia

Ennen kuin osallistua itse uuden kielen oppimista, muista, että et voi tehdä mitään pari kuukautta. Uuden kielen oppiminen vie aikaa, mutta se on kaunis ja erittäin palkitseva prosessi.

1.. Ranskalainen

Se on toiseksi suosituin vieras kieli oppia planeetalla - heti Englanti. Se on kieli romantiikkaa ja rakkautta. Jos olet romanttinen sielu, Ranskan on oikea kieli opetella.

Ranskan puhutaan noin 110 miljoonaa äidinkielenään ja noin 190 miljoonaa toisena kielenä puhujia. Se on virallinen kieli Ranskan ja se on myös puhuttu Kanada, Sveitsi, Belgia, Monaco jne. - 29 maata.

Sinun täytyy vääntää kielesi vähän prosessin aikana, mutta Ranskan ei ole kovin vaikea kieli. Paras tapa oppia se tietysti olla matkustaa Ranskaan. Se voisi antaa sinulle täydellinen tekosyy lopulta mennä ja nähdä Pariisissa. Voisit myös yrittää tehdä ensimmäinen Ranskan vaiheet Bonjour.

2. Saksa

He kutsuvat sitä kieltä väittäen ihmisiä, mutta olen aina ollut tykätä Saksan. Se kuulostaa joku huutaa sinulle - mutta minulle se on kaunis. Kanssa arviolta 100 miljoonaa kaiuttimet, saksa on puhutuin kieli Euroopan unionissa.

Saksan kantaa paljon enemmän yhtäläisyyksiä Englanti kuin uskotkaan. Molemmat kielet kuuluvat germaaniset kieliryhmän, joten kun tottuu pari kummallisia asioita, opit melko nopeasti. Ja nyt olet todennäköisesti kysyä itseltäsi "miksi helvetissä opin saksaa?" No, se on hyvä - niin yksinkertaista.

Learning German kestää todennäköisesti jonkin aikaa, lähinnä ääntäminen ja kielioppi. Haluaisin ehdottaa teille, vakavasti harjoittaa luokassa, jos haluat todella oppia saksaa. Ota se henkilö, joka on ollut 5 CD oppimiseen Saksan kotona 5 vuotta ja ei vieläkään puhu saksaa.

3. Espanjalainen

Uskon todella, että jokainen kansalainen Euroopan pitäisi oppia espanjaa. Se on toiseksi puhutuin kieli maassa, lähes koko Etelä-Euroopassa (lukuun ottamatta Brasilia) puhuu sen, ja tietäen, että se voi olla vain hyötyä.

Espanjan on melko helppo kieli oppia, uskon. En ole koskaan itse oppinut sen, mutta ymmärrän melko vähän ja voin olla yksinkertaista keskustelua. Voit ehkä löytää joku latinalaisamerikkalainen alkuperää auttaa sinua sen kanssa. Lisäksi katsella Etelä-Euroopan osoittaa. Vuoksi järki, kokeilla jotain muuta kuin telenovela, mutta nekin ovat hyödyllisiä, kun se tulee oppia kieltä.

Se todennäköisesti vie vähemmän aikaa oppia espanjaa, kuin se olisi oppia ranskaa tai saksaa. Suuri etu on, että voit kuulla Espanjan ympärilläsi - joka auttaa paljon. Joten, jos etsit uuden kielen nopeasti - ehkä Espanja on paras ratkaisu.

4. Kiinalainen

Olipa haluaisimme myöntää sitä tai ei, Kiinan voisi hyvin olla kieli tulevaisuudessa. Nytkin pidetään valtava etu puhua kiinaa, ja asiantuntijat sanovat, että se vain lisää tarvetta tulevaisuudessa. Se on kieli, jota puhuu eniten ihmisiä maailmassa arviolta 1,2 miljardia äidinkielenään.

Kun se tulee aika sinun, ja vaikeus kieltä, tilanne on seuraava - tarvitset paljon enemmän aikaa oppia kirjoitettu kuin puhekieli. Mandariinikiinaa on yleisin murre Kiinan ja se on yllättäen ole niin vaikeaa kuin luulisi. Se ei ole aihe / verbin, ei sanat, ei conjugations eikä jännittää, muutamia mainitakseni.

Toisaalta, oppia kirjoittamaan kiinalaista saattaa kestää vuosia. On tuhansia symboleja sinun täytyy oppia vain pystyä kirjoittamaan perusasioita. On kuitenkin syytä aikaa, ainakin kolmesta syystä:

  1. Liikemiehille, jotka puhuvat Mandarin ovat suuremmat mahdollisuudet löytää asiakaskunta Kiinan valtavat markkinat.
  2. Kiina on maa suurta historiaa ja kulttuuria ja oppimisen Mandarin auttaa sinua ymmärtämään sitä lisää.
  3. Kiina ja Taiwan tarjoavat uskomattomia matkustaa mahdollisuuksia, ja tietäen kieli maassa olet matkoilla on koskaan haittaa.

Voisit kokeilla oppimista mandariinikiinaa läpi kurssin tarjotaan Rosettan kivi. Kuitenkin, olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että paras tapa oppia kieltä on viettää aikaa maassa, joka puhuu sitä. Joten pakata laukut ja viettää pari kuukautta Kiinassa.

5. Arabialainen

Oletko huomannut, että parin viime vuoden aikana ihmiset, jotka puhuvat arabiaa arvostetaan ja halutuimmista? Ilmeinen syy on merkittävä kasvu arabiaa puhuvissa maissa - joista 26 - ja heidän asemansa maailmanmarkkinoilla.

Arabia puhuu yli 422 miljoonaa ihmistä, lähinnä Afrikassa ja Lähi-idässä. Ne, jotka ovat oppineet sen väittävät, että se on erittäin vaikea kieli oppia. Opiskelijat yleensä viettävät koko ensimmäisen opintovuoden vain opetella kirjoittamaan arabian ja ääntämys ole pala kakkua joko.

Kuitenkin pystyi puhumaan arabiaa voi tuoda sinulle paljon hyviä liiketoimintamahdollisuuksia. On suuri kysyntä ja tarjonta vähäistä ihmisiä, jotka puhuvat arabiaa länsimaissa. Se on myös kieli, joka kuljettaa paljon historiaa ja kulttuuria. Koraani on kirjoitettu arabiaksi, mikä tarkoittaa, että muslimit kaikkialla maailmassa ymmärrä sitä. Missä olet, on olemassa mahdollisuus, löydät jonkun, joka puhuu arabiaa.

6. Viittomakieli

Learning viittomakieli on ollut minun "to do" lista jonkin aikaa. Toivottavasti lähitulevaisuudessa, aion hoitaa tätä tehtävää. Sinun pitäisi tehdä sitä.

Viittomakieli on lähinnä asia, että universaali kieli maailmassa on. Vähäisiä lajikkeiden sitä kaikissa maissa, mutta yleiset säännöt ovat samat. Tarvitset todennäköisesti vähemmän kuin yksi päivä oppia allekirjoittamaan aakkosten, mutta ei huijata itseäsi, että se riittää. On tuhansia merkkejä sinun täytyy oppia. Haluaisin ehdottaa, voit aloittaa ensimmäisen 100 merkkejä, esillä verkkosivuilla Life tulosta.

Learning viittomakieli on yksinkertaisesti hyvin inhimillinen ja hyvin täyttää teko. On niin paljon ihmisiä, jotka eivät voi kuulla ja ymmärtää, mitä me muut sanovat. Älä odota tavata yksi heistä alkaa opetella. Hemmottele itseäsi tekee uskomattoman mukava asia ja alkaa opetella viittomakieltä ASAP.

Uuden kielen oppiminen on aina hyvä idea ja hyvin rikastuttava kokemus. Aikaa sinun täytyy oppia se, suuresti riippuu taitoja ja miten päätät opetella. Valitse yksi näistä kuudesta, tai muulla kielellä haluat oppia, ja ilmoittautua kurssin tänään. Elät uuden elämän jokainen uusi kieltä puhut. Anna itsellesi mahdollisuus elää enemmän kuin yksi elämä.

Tutustu näihin