Tyttö kameran takana: naiset - Masters of Photography

Kun näet kaunis hetki kiinni ajoissa ja tallentaa tuleville sukupolville nähdä, kuinka usein sinä kysyt-kuka otti tämän kuvan? Todennäköisesti ei tarpeeksi usein. Tämä on lyhyt tarina hyvät kameran takana, jotka onnistuivat menestyä hyvin miesvaltainen ammatti. Tämä on ominaisuus noin naisia, jotka kutsumme mestarit valokuvauksen.

Tyttö kameran takana: naisten ja # 8211; mestareita valokuvaus

Berenice Abbott

Berenice Abbott oli Euroopan valokuvaaja tunnetaan parhaiten hänen kaupunkien valokuvaus. Hänen merkittävin työ on, että New Yorkin arkkitehtuuri. Hän kuvasi useita Manhattan lähiöissä ja rakennuksia, jotka ovat nyt tuhotaan joka osaltaan suuren arvon hänen työstään. Vuoden alussa alussa, hänen ensimmäinen suurempi New Yorkissa hanke ei ole taloudellista tukea, ja hän tukee itsensä opettaen ja tehden kaupallinen valokuvaus. Tämä myöhemmin kehittyi hänen suurin hanke "Changing New York", kun hän oli palkannut liittovaltion Art Project.

Margaret Bourke-White

Kuva Margaret Bourke-White (via fansinaflashbulb.wordpress.com)

Bourke-White oli dokumentti valokuvaaja, joka sai maailmanlaajuista mainetta olemalla ensimmäinen ulkomainen valokuvaaja saa ottaa kuvia Neuvostoliiton teollisuus. Hän tunnetaan myös ensimmäinen naispuolinen sotakirjeenvaihtaja ja ensimmäinen naispuolinen saa työskennellä taistelualueella toisen maailmansodan aikana. Bourke-White kuvattiin kahdesti populaarikulttuurin, jonka Candice Bergen elokuva Gandhi ja Farrah Fawcett elokuvassa, Double Exposure: Story of Margaret Bourke-White. Suurin osa hänen valokuvat ovat nyt sijoitettu Cleveland Museum of Art, Museum of Modern Art New York, Library of Congress ja Brooklyn Museum.

Julia Margaret Cameron

Kuva: Julia Margaret Cameron (via en.wikipedia.org)

Julia Margaret Cameron oli brittiläinen valokuvaaja tunnetaan parhaiten hänen muotokuvia kuuluisuuksia. Hän oli lyhyen uransa valokuvaajana ja hän alkoi ottaa valokuvia iässä 48, kun hän sai kameran syntymäpäivälahjaksi. Hänen työnsä ei arvosteta hänen päivä, mutta myöhemmin hänestä tuli laajalti tunnustettu hänen tarkasti rajattu muotokuvia. Hänen suuri-veljentytär Virginia Wolf kuvaillut häntä rouva Talent keskuudessa hänen sisarensa, jossa oli Beauty, toinen oli Dash, koska Cameron pidettiin ruma ankanpoikanen sisko trio.

Dorothea Lange

Kuva Dorothea Lange (via en.wikipedia.org)

Lange pidetään yhtenä vaikutusvaltaisimmista dokumentti valokuvaajat ja kuva toimittajat kaiken aikaa. Hän on kuuluisa hänen vakavin valokuvia, jotka ilmentävät suuren laman aikakaudella. Lange sai koulutuksensa valokuvauksen Columbian yliopistossa. Kun hyökkäys Pearl Harbor hän luopui hänen Guggenheim Fellowship ja päätti ottaa valokuvia Japani-eurooppalaiset, jotka olivat forcedly evakuoitiin siirtäminen leireillä. Vuonna 2008 Lange otettiin jäseneksi Kalifornian Hall of Fame.

Helen Levitt

Kuva Helen Levitt (via www.jacksonfineart.com)

Tämä on toinen valokuvaaja, jonka työ on merkittävä, koska hänen New Yorkin katuvalokuvauksesta. Hän on itseoppinut valokuvaaja, joka lopetti lukion jatkaa hänen intohimonsa. Hän aloitti ensin kaupallinen valokuvaaja. Hän oli hyvin pitkä aktiivinen uran, joka kesti yli 70 vuotta.

Cindy Sherman

Kuva: Cindy Sherman (via www.masters-of-photography.com)

Cindy Sherman on Euroopan valokuvaaja ja elokuvaohjaaja. Hän on kuuluisa hänen käsitteellinen muotokuvia ja haastava tiettyjä kysymyksiä naisten asemaa yhteiskunnassa. Toukokuussa 2011 yksi hänen valokuvia myytiin Christi New Yorkissa yli 3 miljoonaa dollaria, joka oli toiseksi korkein hinta koskaan maksettu valokuvan huutokaupassa. Hän yleensä ottaa kuvia itsestään yllään erilaisia ​​pukuja. Hän tekee hänen meikkiä ja vaatekaappi valokuva ampua aivan yksin. Sherman on usein viitattu populaarikulttuurin eri taiteilijoita.

Tutustu näihin