10 henkilökohtaista kehitystä blogeja, jotka auttavat sinua menestymään

Personal Development blogeja voidaan käyttää suuri motivoiva työkaluja, joiden avulla voimme saavuttaa tavoitteemme ja auttaa tuomaan unelmat elämään. Jotkut meistä etsimään tällaisia ​​blogeja, koska etsimme inspiraatiota, tai joskus haluamme vain hilpeä hyvä lukea. Mikä tahansa syy on lukea näitä blogeja, yksi asia on varma, tuloksia voi muuttaa koko elämän.

10 henkilökohtaista kehitystä blogeja, jotka auttavat sinua menestymään

Onko se Antony Robbins, Peter Cohen tai Eckhart Tolle, jotka kiviä veneen, seuraava on lyhyt lista tappaja blogeja, ei missään erityisessä järjestyksessä, joka auttaa sinua saavuttamaan menestystä.

Joitakin nimiä ehkä jo tietää, toiset ehkä ei. Nauti.

1.. Dragos Roua http://www.dragosroua.com/

Olen ensimmäinen törmännyt Dragos Roua pari vuotta sitten Facebookissa ja rakastin hänen viestit heti. Sittemmin tämä Romanian yrittäjä on tulla harppauksin. Viesti, että koukussa minulle oli '100 tapaa tyriä Your Life ", luulen voinut rasti muutamia virheitä pois luettelosta itseäni. Olen varma, että hän oli hänen ensimmäinen bloggaaja käyttää luetteloita harjoittaa lukija. Tai jos hän ei, hän varmasti sai minut ajattelemaan hän oli. Juttu Dragos on, halusimmepa häntä tai ei, saat tuntuu et tiedä häntä heti. Hän ei pelleillä ja hänen blogimerkinnät ovat aina halkeilua hyvä lukea.

2. Dumb Little Man http://www.dumblittleman.com/

Tämä blogi Jay White on kokoelma hämmästyttävän hyvä asiakas viestit maustetaan bloggaajia ja tulokkaita samanlaisia, kaikki tarjoavat hyviä vinkkejä käsittelevät elämää. Se aika paljon kattaa kaiken motivaatiota ruoka ja ruoanlaitto vinkkejä. Miksi se lueteltu tässä? Koska se on informatiivinen sekä hauskaa, se todella on ainoa laatuaan ja ei ole menettänyt kuhina, koska se lanseerattiin. Itse asiassa se on täynnä intohimoa. Ei todellakaan ole jokaiselle jotakin täällä.

3. Celestine Chua http://personalexcellence.co/

Celestine on todellinen enkeli. Hän jopa näyttää toiselta. Hänen tuore vielä suoraan ottaa itsensä kehittämiseen ja tajuissaan elävä todella raikas tuulahdus. Mutta älä sekoita hänen myötätuntoinen lähestymistapa pehmeä, tämä ihana nuori nainen on tahto teräksen ja lahjakkuutta vastaamaan. Hänen blogi ja verkkosivuilla toimittaa tehopakkaus ja on niille, jotka haluavat saavuttaa todellinen huippuosaaminen elämässään. Hänen sivusto sisältää podcasteja, kursseja ja kirjoja, hän on jopa "Kysy Celes kysymys osiossa, ja mikä parasta, neuvontaa ja ohjausta hän tarjoaa on paikalla. Hienoa tavaraa.

4. Irene Conlan http://theselfimprovementblog.com/

Tämä blogi varmasti tekee mitä se sanoo tina. Irene tarjoaa sinulle todellinen työkalupakki herkkuja ja auttaa sinua löytämään onnea ja menestystä etsit. Ja Irene pitäisi tietää kaiken menestyksen. Ei ainoastaan ​​hän pitää maisteri Hoitotyön mutta myös tohtorin tutkinto metafysiikka. Hän on äiti, sertifioitu Hypnotherapist ja vihitty ministeri sekä omatoimisuus guru. Uskon, että melko paljon kattaa spektrin huolehtiva monitoimiasusteen kanssa syvä tuntemus ihmisen psyyke. Hänen blogi on valikoiman mahtavia kirjoittajat jatkuvasti päivittää sivuston kanssa paljon sisältöä. Tämä on todella kooste sinun täytyy onnistua.

5. Jack Canfield http://jackcanfield.com/blog/

Kaikille, jotka eivät raahata Jack Canfield n yhdessä luomien muhkea teos Success Principles kuin minä, niin sinun täytyy tarkistaa tämä kaveri ulos. Minulle hän todella on isoisä Self parantaminen. Kauan ennen kuin sytyttää keksittiin tämä doorstop kirjoissa on minun kuljettaa ympäri Raamattua, ja blogissaan edelleen innostaa. Itsenäistä visio aluksella ketään? Kanakeitto varten Soul? Jep, tämä on, jos se kaikki alkoi. Todella mahtava ja silti yksi parhaista.

6. Tom Ewer http://www.leavingworkbehind.com/

Vähän asteriskia tämä, koska se on ennen kaikkea siitä, miten oja työtä, mutta kyse on myös seuraavat unelmiesi ja löytää onnellisuutta ja Totta puhuen, etsivät ja löytää täyttäminen on mitä itsensä kehittämiseen on kyse. On onnistunut sinun täytyy olla päättäväisyyttä, visio, intohimo ja ajaa ensiksi. Tämä blogi näyttää tietä. Täynnä käteviä vinkkejä ja opastusta saada siellä ja tee sitä, mielestäni tämä blogi on hyvin ansaittu paikka tähän luetteloon.

7. Steve Aitchinson http://www.stevenaitchison.co.uk/blog/

Otsikko Steve blogi 'Vaihda Ajatuksia, Change Your Life "ei voisi olla osuvampi. Tässä on kaveri, joka on ollut siellä, tehnyt niin ja kuluneet tee paita, kun hän oli nuorempi, Steve vakavasti harkita ottaen oman elämänsä, se oli silloin, että hän kohtasi Napoleon Hill klassikko "Ajattele ja Grow Rich" toisessa kädessä kirjakauppa, ja loput, kuten sanotaan, on historiaa. Steve on yhä edelleen matkaa, ja blogissaan hän jakaa meille oppitunteja hän on oppinut yhdessä inspiroiva kuva joka päivä. Myös maksut asiakkaiden bloggaajia.

8. T / K Coleman http://toughmindedoptimism.wordpress.com/

Tämä on toinen blogi, joka ensimmäisen kerran törmäsin Facebookissa, ja pidän siitä, koska se on erilainen. Tämä kaveri vie sinut häntä matkallaan niin opit hänen kanssaan. Virat ovat innostavia, elämän vahvistavat ja motivoiva mutta viestin liikaa. Tough Minded Optimismi on yksi niistä blogeja, jotka on pakko kasvaa jotain muuta. Tag linja "rakentaa kova mielensä vaikeina aikoina" tämä blogi on varmasti yksi katsella.

9. Karen Salmansohn http://notsalmon.com/blog/

Twitter oli auto, joka toi tämän mitään aiheita, "sanottava niin kuin se on", ärtyisä omatoimisuus kirjailija tietooni. Ei varmasti ole pelaajan ympärillä bush Karen. Hän avoimesti flaunts että hänen blogi on "self-help ihmisille, jotka eivät kuolisi tekemässä omatoimisuus" millaisia ​​avulla tiedät, missä hän on heti. Hänen blogikirjoituksia ovat kohottavia ja todellisia. Yksi hänen lainauksia pidän eniten on "Huomio tyttöjen kaikenikäisille: Sinun ei tarvitse saada itse ohuempi ja ohuempi. Sinun täytyy saada itse isompi ja isompi tunne sinun täytyy tarjota ". Et voi väittää vastaan.

10. Paulo Coelho http://paulocoelhoblog.com/

Paulo Coelho tarjoaa joitakin vakavia inspiraatiota ja ajatus ruokaa sielulle. Koska hänen klassinen ja ajaton paras myyjä Alchemist julkaistiin vuonna 1988, Coelho on jatkanut alkuun paras myyjä listaykköseksi hänen sielun etsiminen ja kauniita tarinoita. Blogissaan ole yllättävää tarjoaa saman annoksen päivittäin meditatiivinen inspiraation, joka todella saa sinut pysähtymään ja miettimään hetkeksi.

Kun se tulee henkilökohtainen kehitys, Paulo Coelho on mies kirjoitettu sana.

Siinäkö kaikki?

Koska Personal Development blogin addikti itseäni, voisin olla täällä koko päivän luetellaan useita poikkeuksellisia blogeja siellä, ja olen varma, että löydät blogin tai blogeja, että "tee se" sinulle.

Mutta ennen kuin mennä, älä unohda tarkistaa Seth Godin, Fiona Harrold, Robert Holden ja Steve Pavlina.

Anteeksi, en voinut vastustaa.

Tutustu näihin