5 tapoja nopeasti lopettaa facebook riippuvuus

Heroiini, kahvia, tupakkaa, uhkapeli... Nyt voimme lisätä Facebook luetteloon tunnettu riippuvuudet. Olet huomannut, että tarkistat ilmoitukset kylpyhuone, oja ystäviäsi keskustelemaan ihmisten kanssa tuskin tietää tai saada vihainen jos niitä on vain muutama tykkää oman valokuvan tai tilapäivitykseen.

5 tapoja nopeasti lopettaa facebook riippuvuus

Facebook ohjaa elämääsi ja olet todellinen addikti "sosiaalisessa mediassa". Mutta, miten nopeasti lopettaa Facebook riippuvuus? Ei ole nopeita ratkaisu - mutta nämä toimet voivat auttaa ratkaisemaan ongelman.

1.. Ajattele sitä

Ensinnäkin, olla rehellinen ja laskea, kuinka monta tuntia vietät Facebookista. Kirjoita se alas. On seuraavat rivit, kirjoittaa ylös kaikki haitallisia vaikutuksia Facebook. Carry että luettelon ympäri - ja lue se aina ennen kirjaudu sisään

Sitten, jos silti valita kirjautua sisään, vietettyään jonkin aikaa Facebookissa, kirjoittaa asioita näit, halunnut tai inhosivat.

2. Seuraava päivä

Luvata itsellesi, päivä ilman FB. Muista kirjoittaa ylös aikaa vietät kirjautunut sisään? Vietä se tekee jotain muuta - maalaus, katsella elokuvia tai seksiä. Vertaa kahta päivää - kumpi oli parempi? Päivä seksiä 3 tuntia tai päivän pidit jonkun virkaa 3 tuntia?

Päätä, olet sitä mieltä, olet riippuvainen Facebook, tai se vaikuttaa elämääsi korkea ja haluat lopettaa. Poistaa tilisi nyt.

3. Going kylmä kalkkuna

Irrota Internet 7 päivää, jos mahdollista. Lue pikku lista aina laski tarvetta käyttää FB. Päättää, onko se sen arvoista. Varmista, että näitä 7 päivää ovat täynnä suunnitelmia ja toimia. Varmista, että sinulla on hauskaa.

4. Perusongelmana

Ajattele syy oman riippuvuuden. Pidätkö hyväksynnän leima persoonallisuuttasi nimeltään "LIKE"? Haluatko näyttää muille, miten upea elämä on, tai kuinka kaunis olet? Tiedäthän, Guy Richie sanoi kerran:

On jotain itsestäsi, että et tiedä. Jotain sanot ei ole edes olemassa, kunnes on liian myöhäistä tehdä asialle mitään. Ainoa syy nousta ylös aamulla, ainoa syy sinulla paskamainen pomo, verta, hikeä ja kyyneleitä, on koska haluat kaikkien tietävän kuinka hyvä, houkutteleva, antelias, hauska, villi, ja taitava todella ovat.

Pelko tai rakastaa minua, mutta kiitos taidan erityistä. Jaamme riippuvuus. Olemme hyväksyntää Junkies. Olemme kaikki sitä isku takaisin ja kultainen katsella, koska olemme vain apinoita kääritty puvut kerjäämässä hyväksyntää muille. Jos tietäisimme tämän, emme tekisi sitä, ja jos saat toisen mahdollisuuden voisitte kysyä: miksi?''

Onko sinulla itsetunto ongelma, että olet todella tuuletus Facebookin kautta? Tarve hyväksyntä on yhteinen asia, mutta yritä löytää terveellisempi, palkitsevaa tapoja purkaa se. Kokeile kilpaurheilu tai yrittää saada arviointi työssä. Facebook ei ole todellista - se nousee surrealistinen kuva sinulle ja ystävillesi. On nimeltään "FaKebook".

5. Toivomme, et kirjautua uudelleen

Seitsemän päivän kuluttua kylmä kalkkuna, ajattele todellinen merkitys FB. Oletteko todella sitä tarvitsevat niin paha? Millä tavoin se vaikuttaa elämääsi? Mitä hyvää käyttöä se on? Oletko edelleen nähdä itsesi FB addikti?

Kirjaudu sisään? Tai kirjaudu ulos hyvä?

Tutustu näihin