5 vaiheet parantaa viestintätaitoja

Hyvät viestintätaidot ovat avainasemassa minkäänlaista suhdetta - mukaan lukien romanttinen yksi. Jos et pysty kommunikoimaan, kaikki muu vain sammuu. Lue seuraavat vinkit miten kehittää hyviä viestintätaitoja.

5 vaiheet parantaa viestintätaitoja

1.. Ole selkeä

Et voi odottaa häntä, tai itse asiassa kuka tahansa puhua, lukea ajatuksesi puolet ajasta. On tärkeää aina sanoa, mitä haluat heidän kuulla, eikä kierrellä ja kaarrella ja odottaa niiden saada viestisi ja ymmärtää mitä tarkoitat.

Näin väärinkäsityksiä tuodaan alas minimiin, ja henkilö puhut aina tietää tarkalleen, mitä sivulla olet.

2. Tunne kiehumispiste

Ja sitten, jos tulee tunne saatat saada liian lähelle sitä, mitä on otettava askel taaksepäin tilanteeseen, ja lopettaa keskustelun muuttumassa lämmitetty argumentti.

Hengitä syvään, mene saada lasin vettä, ja jäähtyä ennen saa häiritä tulee tielle teistä kuulla, mitä toinen on sanottavaa. Sano mitä haluat ilman vaikuttanut se, että olet alkanut menettää malttinsa.

3. Sanattoman viestinnän

Kehon kieli puhuu enemmän kuin tuhat sanaa, ja ihmiset eivät huomaa miten seisot, missä näytät, olet hermostunut jne., kun he puhuvat sinulle, enemmän niin edelleen alitajuntaan vipua.

Joten, koska tapa esität mitä sinun tarvitsee sanoa on tärkeää, yrittää olla tietoinen kaikista näistä asioista ja hallita mitä olet välittää nonverbally. Lisäksi, koska viestintä on kaksisuuntainen katu, varmista, että olet kiinnittää huomiota kehon kieli henkilö puhut.

4. Kiinni siitä, mitä sanoitte

Viestintä on enemmän kuin vain puhua. Sanomalla sanat parhain tapa, merkitse mitään, jos et varmuuskopioida kanssa tekosi liikaa. Koska itse asiassa, sanat menettävät arvonsa, kun paljastuu, että ne olivat juuri sitä - Selkokielellä.

Joten, käytännössä mitä saarnata, kävellä puhua, ja aina toimia sen mukaan, mitä olet sanonut. Kun joku saa vaikutelman olet kaikki puhe-ja ei paljon muuta, siellä ei ole paljon voit tehdä parantaa että kuva. Tämä koskee jokaista elämäntilanne - vanhemmuuden, ystävyyssuhteita, suhteita...

5. Ole aktiivinen kuuntelija

Koska hyvä kuuntelija on tarpeen laatu on hyvä kommunikaattori. Reagoiminen, mitä kuulet, ainakin nyökkää silloin tällöin, ylläpitää silmiin ja vastaa sen mukaisesti, on selvä merkki olet kiinnittänyt huomiota.

Näin annat henkilö puhut niille kuuluvaa kunnioitusta. Kukaan ei tykkää tuntuu kuin he puhuvat seinään, ja saada siitä palautetta Juuri tämä tekee joku sitä tunnetta.

Tutustu näihin