5 vinkkiä kirjoittaa nopeammin ja tehdä vähemmän virheitä

Kun aikaa ei ole hukattavaksi joka toinen tallennetaan merkitsee paljon. Jos viettää tuntikausia näppäimistön ja näytön, haluat ehkä harkita näitä vinkkejä, miten kirjoittaa nopeammin vähemmän virheitä.

5 vinkkiä kirjoittaa nopeammin ja tehdä vähemmän virheitä

Yleisin näppäimistö on QWERTY, mutta on olemassa muita näppäimistöt kannattaa harkita. Kuitenkin, kun se tulee seuraavia vinkkejä, sillä ei ole väliä, jolla näppäimistön käytät. Tämä säästää aikaa ja tehdä sinusta todella ylpeä edistymistä.

1.. Tutustu näppäimistön

Voit löytää erilaisia ​​malleja näppäimistöt, joten se on todella tärkeää ottaa hyvä tarkastella yhden käytät. Tutustu kirjeitä ensimmäinen, mutta älä unohda numerot ja symbolit. Lisäksi on yleensä joitakin oikoteitä ja avulias avaimet kuten sähköpostinäppäin äänenvoimakkuuden ylös ja alas, koti, delete, end, page up, page down. Nämä ovat vain muutamia pikanäppäimiä. Tulet huomaamaan lisää harjoitellessaan kirjoittamista. Siksi on tärkeää tarkistaa kaikki avaimet ja niiden mahdollisuuksia.

2. Istua suorassa

Paitsi että se on terveellistä ja tärkeää hyvä olo, istuu kunnolla vaikuttaa myös kirjoittamista. Tuntia istuu samassa asennossa voi olla epämiellyttäviä, mutta jos kirjoitat nopeammin, voit viettää vähemmän aikaa istuu ja on enemmän aikaa rentoutua. Niin, pitää jalat tasaisesti lattialla ja selkä suorana ylös. Muistatko, kuinka meillä oli tapana istua koulussa? Olisi vain.

Myös ranteet pitäisi olla samalla tasolla kuin näppäimistö - voit käyttää jotain tasolle niitä. Ja kyynärpäät tulisi olla pöydällä, jos kirjoitat yhdessä. Jos olet sohvalla kannettavan tietokoneen, niin sinun täytyy välttää makaa vatsa, koska laitat liikaa paineita hartiat ja kyynärpäät. Se aiheuttaa hitaammin kirjoittamalla, enemmän virheitä ja todennäköisesti joitakin epämukavuutta, liian.

3. Käytä lepoasennossa sormien

Eri näppäimistöt tuoda eri kotiin kantoja. Sillä QWERTY tyyppi, etusormea ​​pitäisi olla F ja J avaimet, ja muut sormet luonnollisesti seuraa. Joten, jos laitat vasen etusormi F, vasemmalla keskisormi pitäisi olla D jne.

Se kestää jonkin aikaa löytää oma tiensä läpi avaimet. On joitakin sääntöjä löydät noin joka sormen pitäisi painaa mitä näppäimiä. Totuus on, jos kirjoitat paljon, aivot ja sormet löytävät oikoteitä ja säästää vaivaa etsiä avaimia.

4. Älkää katsoko näppäimistön

Täältä tulee hankala osa. Älä katso näppäimistöä! Olet vain huijata itseäsi. Jos todella haluat kirjoittaa nopeasti, sinun täytyy harjoitella "sokea kirjoittamalla" koko ajan. Se on kova, varsinkin kun katsot sitä tulee teille refleksi. Mutta yrittää kovasti olla katsomatta, koska se on oikeastaan ​​tärkeintä. Kun aivot eivät saa kuvan avaimet, se löytää oman tavan etsiä nopeammin ja löytää avaimia katsomatta.

5. Harjoitella joka päivä

Harjoitus tekee mestarin. Tiedät, että tiedän, että kaikki tietävät, että. Joten löytää vanhoja juttuja kirjoitit papereita, tai mitä lukuhetkiä ja uudelleen kirjoittaa sitä. Älä anna sen olla vain työtä, koska silloin näkee sen stressiä. Kirjoittamalla on omat nautinnot, uskokaa minua. Voit käyttää sitä päiväkirjaa, ja sitten näet, kuinka hauskaa se on. Kaiken kaikkiaan, harjoittele, harjoittele ja käytäntö. Mikään näistä vinkkejä on riittävä vaikutus ilman sen.

Tutustu näihin