Asiat äitini opetti minulle, että ovat auttaneet minua menestymään

Äidit ovat erityisiä. Kun olet nuori, hän pitää sinua, rakastaa sinua ja opettaa sinulle tapoja maailmassa. Kun vanhenet, hän katsoo ulos edes silloin, kun olet liian tyhmä tai itsepäinen varoa itse. Hän kävelee takana voit varmistaa, että olet turvassa, koska sillä ei ole väliä, jos olet viisitoista tai viisikymmentä, tulet aina olemaan pikku tyttö.

Asiat äitini opetti minulle, että ovat auttaneet minua menestymään

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän ymmärrän kuinka onnekas olen olla äiti kuin minun, koska siellä on paljon ihmisiä ole yhtä onnekkaita. Jotkut äidit kävelymatkan päässä, jotkut viedään pois ja jotkut ovat siellä, mutta vain fyysisesti. Ei ole väliä mitä seikka vie lapsen äiti, se varmasti vaikuttaa, että lapsi ikuisesti.

Yksi tärkeimmistä rooleista äiti soittaa on, että opettaja. Ei ainoastaan ​​hän varmista, että saat hyvän koulutuksen niin, että sinulla on loistava ura, mutta hän myös opettaa sinulle, miten menestyä elämässä yleensä. Mitä olen oppinut äitini?

Live with passion

Äitini asuu elämää. Hän ei vain mennä päivästä toiseen yrittää selviytyä. Hän pyrkii menestymään jatkaa asioita, jotka ovat nautittavaa hänelle; asioita, jotka tuovat hänelle onnea. Itse asiassa hän on niin mukana muiden toimintojen, kuten sosiaalisen ryhmän kokouksiin ja illallinen ystävien kanssa, että hän varmasti out-socializes minua.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa elämässä. Istua sivussa elämän tai pelata peliä. Etsi intohimosi, mikä tekee sinut onnelliseksi, ja ulos kentälle. Et voi olla MVP penkistä.

Töitä

Siitä lähtien, kun olin lapsi, äitini on toiminut häntänsä pois. Hän laittaa pitkiä päiviä jalassa kuin tarjoilijan olisi kulumista hymyn, vaikka hänen jalat ja selkä särki niin paljon, että hän tiesi hänen töiden jälkeen ajatus hauskaa koostuisi lämpötyynyt ja ylentävä ruumiinosia.

Tämä opetti minulle, että joskus sinun täytyy työntää ohi kipua, henkistä tai fyysistä, minne haluat olla. Vaikka se voi olla vaikeaa aikaa, kovaa työtä ja vaivaa maksaa pois. Vaikeampi taistelu, makeampi voitto.

Ole valmis askel ja auttaa muita, ne pyytävät sitä tai ei

Vannon äitini on tämä kuudes aisti, joka kertoo hänelle, että tarvitset jotain. Sinun ei tarvitse sanoa sanaakaan, mutta ennen kuin huomaatkaan, hän on oikeassa teidän puolellanne auttaa sinua tehdä mitä pitää tehdä.

Usein ihmiset eivät uskalla pyytää apua. Joko he hämmentynyt, että he tarvitsevat sitä tai ylpeys on tavalla. Miksi ne kysy kun voi vain hypätä ja auttaa? He hyötyvät teidän apua ja tuntuu hyvältä, koska teit jotain epäitsekästä. Te molemmat voittaa.

Oppia tuntemaan ihmisiä kaikilta elämänaloilta

Laita äitini huone täynnä vieraita, ja se ei vie häntä kauan tietää kaikkien nimet ja elämäntarinan. Sillä ei ole väliä, jos hän on musta solmio tapahtuma tai paikallinen hole-in-the-Wall pubi, hän voi tehdä ystävänsä ketään.

Suurempi tuttavapiiriäsi, enemmän monipuolinen olet. Osallistu ihmisten kanssa eri taustoista. Koe maailma heidän silmistään. Vähintäänkin opit jotain uutta. Parhaassa tapauksessa voit tehdä uuden ystävän.

Perhe on enemmän kuin vain verta

Vaikka monet ihmiset ovat siunattu suuri perhe, minä mukaan lukien, Opin nuorena, että rajat perhe voi ulottuvat laajalle, jotka on annettu meille, että ne, jotka ovat valinneet meille. Vain siksi, että joku ei ole syntynyt perheeseen, ei tarkoita, että ne eivät voi olla osa sitä.

Äitini on ollut ystäviä, jotka tuli kuin toinen äiti. Olen tuonut ihmisiä äitini maailmalle, että hän on tehnyt ja käsitellään ikään kuin ne ovat hänen omia. Perhe on mitä päätät se on, joten älä raja itsesi.

Älä pelkää ottaa riskejä

Lähes viidenkymmenen vuoden iässä, äitini muutti puoli tavalla kaikkialla maailmassa, jolloin hänen elämänsä, kun hän tiesi sen takana onnen miehen kanssa hän rakastui, joka on nyt minun askel-isä.

Kun se tulee löytää onnesi, joskus siihen liittyy riskinottoa. Mutta, jos olet valmis uskoa ja rohkeutta voit laajentaa elämää tavoilla, joita et koskaan haaveillut mahdollista.

Outo juttu? Kahdeksan vuoden kuluttua hän muutti ulkomaille, muutin eri puolilla maata jatkamaan omaa rakkautta ja onnea. Arvaa hedelmiä ei kuulu kauas puusta, vai?

Tekemään oikein, ei väliä kuinka vaikeaa on

Kun yrittää asettaa meidän leluja tuleen kellarissa, siskoni ja olen oppinut, että on tärkeää kertoa totuus, vaikka se on vaikeaa. Meidän puute totuuden kertomista aikaan aiheutti äitini suuri huoli, koska hän tiesi jotain paloi ja oli huolissaan siitä, että talo oli vaarallinen. Olisimme juuri rehellinen, se olisi säästänyt hänelle paljon stressiä ja ahdistusta.

Lopussa päivän, olet yksi, joka on kyettävä katsomaan itseäsi peilistä. Joskus on vaikea tehdä oikein, mutta jos et niin voit nauttia elämästä luonnetta ja eheyttä.

Kyllä, äitini on melko suuri. Jos äitisi on yhtä erityinen sinulle, anna hänen tietää arvostat häntä tekemällä oman listan asioita, joita hän opetti. Lähetä se häntä lukemaan yksityisesti tai julkaista sen kaikille maailman nähtäväksi. Ei ole väliä miten voit toimittaa sen, hän ihastut sitä riippumatta, koska sitähän hyviä äitejä tehdä.

Tutustu näihin