Itsensä hyväksymisen - taidetta rakastava itsesi

Onnellinen, täyttyy elämä on tavoite me kaikki yritämme päästä. Lista asioista, jotka pitäisi tehdä, jotta unelmiamme on uran saavutuksia, taloudellista menestystä, ja onnellinen perhe tappi yläosassa. Kuinka tulla, että vaikka voimme ylpeänä sanoa, että olemme ymmärtäneet kaiken mitä halusimme, tunne jotain puuttuu vaivaamaan meitä? Kun se tulee elää täydellistä elämää, mikä on tärkein ainesosa?

Itsensä hyväksymisen - taidetta rakastava itsesi

Vuoden lukemista suosittu self-help kirja aina täydellinen roskaa muutamia, jotka todella muuttanut elämäni parempaan, kuten tie vähemmän matkusti ja 7 tottumukset erittäin tehokkaita ihmisiä, seurasi lukuisia istuntojen atherapist, osoitti, että mauste, joka tekee Ero on itsensä hyväksymisen.

Taidetta rakastava itseäsi kaikki viat ja virtojen kulmakivi täytetty, onnellinen ja tyydyttävää elämää.

Aikana lapsuuden, vanhemmat tai huoltajat korosti vaatimattomuus, empatiaa, antaa ja hoitaa muita. Jossain prosessissa, he unohtivat mainita, että sama rakkaus ja myötätunto olisi suonut itsellemme, myös.

Useimmat meistä odotettiin kaikkinainen hyvyys, älykkyyttä ja täydellisyyttä ollakseen rakastettu. Tämän seurauksena aikuisina, olemme tietoisesti ja alitajuisesti soveltaa samaa mallia, meillä on tapana tuomita itsemme ankarasti, yrittää elää syvästi juurtunut suuria odotuksia, kun asettaa meille. Näin ollen meidän tulee altis aliarvioi meidän saavutuksia sekä yliarvioi epäonnistumisia. On selvää, tämä aiheuttaa jatkuvaa taistelua, jossa ei ole itsetuntoa, tunne syyllisyyttä andhostility itseämme kohtaan. Tällainen sisäinen ristiriita voi joskus johtaa jopa sairauksia, kuten masennusta, ahdistusta ja erilaisia ​​psykosomaattisia sairauksia.

Edellä mainittu tunne syyllisyyttä ei salli meitä hyväksymään ja rakastamaan itseämme olemme. Monet harkittuja ihmiset vakaasti sitä mieltä, että ollakseen hyvä ihminen, ei saa koskaan olla helpoksi itselleen.

Kuitenkin, rakastava itsesi ei tarkoita, että sinun tulee narsistinen, teennäinen snobi kehtaa viettää aikaa. Päinvastoin, syvä sisäinen rauha saavutetaan myöntää virheesi ja niistä oppimista, antaa sinulle enemmän auki, empaattinen ja iloinen.

Kesti kaksi vuotta hoidon vihdoin ymmärtää, että itseluottamus ei asetu itserakkaus ja itsensä hyväksymisen ja omavaraisuutta ei ole tasa-merkki niiden välillä.

Säästää aikaa (ja rahaa) haluan vain sanoa, että taidetta rakastava itsesi tuo alas 3 suuria asioita:

1.. Korostaminen hyveitä

Itsetutkiskelun on erinomainen tapa oppia niin paljon kuin voit itsestäsi, ja se antaa parhaat tulokset, jos ohjaa terapeutti. Silti, voit tehdä paljon itse kanssa avulla ihmiset luotat. Kirjoita ylös kaikki hyveet. Keskittyä niihin, muistuta itseäsi usein, että olet poikkeuksellinen henkilö monella tavalla, joka ansaitsee kaiken hän on.

2. Kuittaus puutteita

Aivan kuten omaksunut oman hyveitä, sinun pitäisi myös halata vikoja. Carl G. Jung väitti, että joka meistä on "varjo" - pimeä puoli, joka on irrationaalinen, impulsiivinen, ohjaa vaistot, jotka yritämme tukahduttaa. Puhua vertauskuvallisesti, "Shadow" on mikä aiheutti, että purkauksia kun vähiten halusi sen, jonka jälkeen kysynyt itseltäsi "Miten olen sanonut / tehnyt jotain? Tuo ei pidä minusta."

Elää onnellista ja aito elämä meidän on pyrittävä hyväksymään pimeä puoli, mitä se on. Tällä tavoin voimme sisällyttää sen ja jättää sen huono vaikutus.

Miten? Jos olet tietoinen, että esim. sinulla on pahalla päällä ja taipumus huutaa kun stressiä, myönnän sen itse. Älä lankea järkeistää ja selittää miksi, vain myönnä, että on kuka olet.

Toiseksi, löytää tapa antaa mennä pois kertyneiden huonoa energiaa, käytännössä rentoutumista tekniikoita, NLP, liittyy itsesi urheilu, puhua kaverille. Yrittää ennustaa ensi tilanteeseen, jossa voit reagoida ei-toivotulla tavalla, ja kuvittele itsesi reagoivat eri tavalla.

Ihmisenä oleminen, mutta joskus ei voi paeta mainittu viha purkaukseen.

Mitä tehdä sitten? Anteeksi itsellesi heti ja jatkaa etsiä muita tapoja ilmaista negatiivisia tunteita.

Sisäistämistä teidän Shadow ja kääntämällä sen kielteisiä puolia osaksi positiivisia on pitkä, mutta väistämätön tehtävä teidän polku onnellisen elämän. Lisätietoja sen yhteiskunnan analyyttisen psykologian ja psykologia tänään.

3. Anteeksianto

Kun ymmärrät, että sinun ei tarvitse olla täydellinen ansaitsevat onnea ja rakkautta, sinun täytyy lähestyä itseäsi myötätuntoa ja rakkautta. Et voi syyttää itseäsi synnynnäinen luonne, ulkonäkö, älykkyys - kaikki mitä voi tehdä on yrittää parhaansa hyödyntää mitä on annettu.

Tietenkään tämä ei tarkoita, että sinun ei ota vastuuta toiminnot (sen seurauksista ja oppia aikaisemmista virheistä on väistämätöntä), mutta jonka tiedät, olet oppinut, että hyvät ihmiset voivat joskus tehdä pahoja asioita. Kerro itsellesi, että teit parhaasi olosuhteissa, anna itsellesi anteeksi ja siirtyä eteenpäin. Lainatakseni terapeuttini: "Älä syytä itseäsi, mitä teit aiemmin. Nyt tiedät, mitä olisi voinut tehdä toisin, valmistautua seuraavalle kierrokselle. Pian sinulla meikkiä tentti. "

Masterointi taidetta rakastava itsesi tuo onnea ei vain sinulle vaan kaikille, jotka ovat lähellä sinua samoin. Kuinka pitkälle prosessi olet?

Tutustu näihin