Miten siirtyä aikaisemmin kamppailuistanne - suoraan onnellisuus

On väistämätöntä, että jossain vaiheessa elämääsi, olet menossa taistelu jotain: urasi, perheesi tai vain omia henkilökohtaisia ​​ajatuksia itsensä tunnustava puutteita. Vaikka tämä on aivan normaali aika ajoin, mitä tapahtuu, kun kamppailut alkavat kuluttaa sinua? Miten eteenpäin niistä ja saada takaisin elämään, jossa todella elää vs. vain hengissä?

Miten siirtyä ohi kamppailut ja # 8211; suoraan onnellisuus

Ei ole epäilystäkään siitä, että jotkut asiat vain vie aikaa. Jos olet menettänyt rakkaasi tai juuri päättynyt pitkäaikainen suhde esimerkiksi se odotettavissa, että sinulla voi olla surua ja tuskaa. Elämäsi on juuri muuttunut valtavasti ja olet vasemmalle polkua ei pyytänyt ja hyvin mahdollisesti ei odottanut.

Kuitenkin, se ei tarkoita, että polku olet nyt olla tumma, täynnä pot-reikiä ja ylittynyt tauteja kantavien otuksiin. Se voi olla polkua, joka on puiden silmut, jotka tarjoavat merkkejä uuden elämän, kuten itse näet keväällä. Se voi olla kaistaa, joka johtaa sinut määränpäähän suurempi ja kauniimpi kuin sinulla voisi koskaan kuvitella. Miten saat pois polulta olet nyt ja päälle yksi niistä, jotka tarjoavat lupaus ja toivo? Kokeile näitä:

Tiedä, että missä olet on vain väliaikaista

Vaikka saatat tuntea täysin kulutettu mikä tahansa taistelu on ja ei näe loppua näkyvissä, se ei tarkoita, että ei ole olemassa. Se voi olla aivan nurkan takana tai ehkä kävellä hieman kauemmin löytää sen, mutta se on siellä jossain.

Muistelen ensimmäinen todellinen ja totta "poikaystävä". Muista, että olet ajatellut hän oli hämmästyttävä, söpö, hauska ja täysin korvaamaton kaveri, että et voisi elää ilman? No, se on, kunnes hän hajotti sinut mennessä joku muu ja murskata sydämesi tulee miljoona pikku sirpaleiksi.

Se satuttaa niin paljon luulit maailmanloppu lopettaa, eikö? Sinä vain tiesi, että ilma oli menossa imeä ulos keuhkoista ja voit lakkaisi olemasta, koska sydämesi oli romahtanut kaikissa paineen. Ja teki sen?

No lopulta (toivottavasti), sait yli häntä ja tajusi, että oli elämä hänen jälkeensä. Tuntui suuri tragedia oli itse asiassa hyvin siedettävä lopulta ja todennäköisesti osoittautui paremmaksi.

[Lue: 5 toimiin suremisen ]

Missä olet nyt on myös hyvin siedettävä, vaikka se ei aivan tunnu tällä hetkellä. Jotain muuttuu, onko se todellinen tilanne tai ajatuksia ja tunteita siitä. Se Morph osaksi jotain muuta kuin se on juuri nyt niin ei huvita aiot olla jumissa täällä ikuisesti, koska et.

Ymmärtää, että jos syöttää taistelu, se kasvaa

Tässä on paljon meitä mennä pieleen, kun meillä ollut vaikea kanssa jotain. Me vatvoa sitä ja katsella sitä kasvaa isompi ja isompi, kunnes se ehdottomasti kuluttaa meitä, tajuamatta, että olemme itse tehdä niin. Olemme syöttää energia-ja pelkoja, jotta se voi tulla jotain elämää suurempaa.

Se on kuin kun olet makaa sohvalla, koska et tunne hyvin. Päätäsi sattuu, kehon kivut ja olet vain tavallinen vanha onneton. Mitä enemmän miettiä, miten kurja sinusta tuntuu huonompi vointisi.

Sitten, yllättäen, puhelin soi ja olet chattailuun hyvä ystävä. Ennen kuin huomaatkaan, istut, nauraa ja puhua ja alatte tuntea hieman paremmin. Oliko se ihme elpyminen? Ei todennäköisesti.

Se, että lopetat keskittyen negatiivinen omassa maailmassa (miltä sinusta tuntui) ja sen sijaan keskittyi jotain miellyttävämpää (jutteleminen ystävän kanssa). Lopputuloksena on, että olet kyllästynyt hyvä, joten se isompi ja nälkään huono, joten se pienempi.

Joten, jos haluat vapauttaa ketjut, että taistelu on sinut, täytyy lopettaa ruokinta sitä. Älä anna sitä kaiken aikaa ja huomiota. Sen sijaan, ohjaa keskittyä hyviä asioita niin, että voit vaalia niitä ja antaa heille mahdollisuuden ohittaa elämääsi ja antaa sinulle onnea.

[Lue: Miten saada kaikki ajatukset ja tunteet myönteisiä ]

Auttaa joku muu, joka kamppailee

Sinulla voi olla miettimättä, mitä voit tehdä auttaa muita, jos sinulla on kova aika itse, mutta näin on yksi helpoimmista tavoista muuttaa polku yhdestä epätoivon ja synkkyyden yksi toivo ja lupaus. Kun annat inspiraatiota ja motivaatiota muille, se tulee takaisin sinulle kaksi. Miksi?

Osa on luultavasti karmaa. Tehdä hyvää toisille ja elämä on hyvä sinulle. Se ajatus, että saat mitä annat.

Kuitenkin se on myös tehdä ymmärtämättä, että et ole ainoa, joka on sattuu ja kivut. On toisia siellä tässä iso maailma, joka tuntuu hukkua liikaa. Ja paljon kertaa, heidän kamppailunsa ovat pahempia kuin omamme.

Se on kuin kun saat eri mieltä miehesi ja valittavat sen kaverille. Olet selittää, miten hän on niin ääliö ja et tiedä miksi sietää häntä. Et enintään lopeta lauseen ja ystäväsi kertoo niiden ystävä, joka juuri menettäneet miehensä kummajainen onnettomuus. Auts.

Se ikään kuin tuo teidän typerä pikku taistella näkökulmasta, eikö? Yhtäkkiä ymmärtää, että vaikka sinulla on eripuraa ajoittain, todella olet rakastunut ja haluavat olla yhdessä. Nyt olet kiitollinen kaveri, koska sinusta tuntuu onnekas vielä hänet elämässäsi.

Lähti auttaa joku muu, joka kamppailee joitakin demoni heidän maailmansa ja luoda, että muutos näkökulmasta itse. Ehkä sinulla on ystävä tai perheenjäsen, joka voisi käyttää kuunnellaan tai naapuri, joka juuri menettänyt lemmikki ja haluaisin jonkun lohduttamaan.

Tai ehkä voisi lahjoittaa jonkin aikaa hyväntekeväisyysjärjestö, joka auttaa hädässä olevia. Valitse syy, joka on lähellä ja rakas sydämesi ja huomaat, että auttaa toisia auttaa sinua valtavasti vastineeksi.

Elämässä kipu on väistämätöntä, mutta kamppailee on vapaaehtoista. Se on sinun mitä teet, kun elämä iskee curveball. Voit joko istua kenttäpelaajaa ja itkeä siitä, että pallo ei tullut juuri teidän käsine tai voit ajaa sitä, noutaa sen ja vielä pelastaa pelata.

Valinta on sinun. Toivottavasti mennä toinen vaihtoehto.

Tutustu näihin