Pikaopas kävely kuin malli korkokengät

Kun katsot Fashion TV tai muotinäytös, voit nähdä nuoria, itsevarma naiset käveleminen taivas korkokengät, kuten he syntyneet niitä. Mutta ne kaikki opetettiin aiheuttaa, miten näyttää he saivat vallan, miten etsiä tyylikäs esitellessään uusimmat kokoelmat.

Pikaopas kävely kuin malli korkokengät

Kuten joku, joka käytetään olla malli, aion yrittää selittää muutamia asioita ja auttaa sinua saamaan että supermalli kävellä joka pysäyttää liikenteen.

Harjoitus tekee mestarin

Ensinnäkin, sinun täytyy tietää, että saavuttaa catwalk luottamusta tarvitset paljon harjoittelua. Se on kuin oppiminen soveltaa eyeliner. Sait sen väärin, kuten tusinaa kertaa, kunnes sai täydellisen kampauksen. Älä harjoitella kävely uusia korkokenkiä, mutta aloittaa 2-3 tuumaa. Seiso suorassa, kautta hartiat hieman eteenpäin, älä nojata taaksepäin. Voit käyttää vanhin temppu: kokeile käveleminen talo kirja päähäsi. Se tekee sinua saavuttamaan tasapainon ja voit tehdä sen paljain jaloin, ainakin alussa.

Miten Walk Like Malli (via hautegarb.com)

Valinta kengät on tärkein opetus. Vaikka mallit osata kävellä pienempiä kokoja, tiukka tai liian leveä kengät, sinun ei tarvitse käydä läpi kaiken tuskan. Kun kokeilet kenkiä, laita toinen jalka eteen muut ja kokeilla kävelyä niin. Jos sinusta tuntuu, viihtyisä ja sinulla ei ole tunne, että saatat pudota, olet oikealla tiellä.

Jos sinulla on laaja jalat, älä vaivaudu kokeilemaan teräväkärkiset kengät.

Vaikka kengät on tarkoitus olla kaunis ja viettelevä, sinun täytyy laittaa terveyden eteen kaikki muu. Jos olet koko 7, et vain voi käyttää pari 6 ½. Jos et löydä oikean kokoinen, älä välitä, se ei ollut tarkoitus olla. Ei tietenkään kaikki koot ovat samat, joten jos olet myymälässä, voit kokeilla niitä. Ostokset verkossa voi olla hankalaa, joten löydä suosikkisi verkkokaupat ja pitää niistä kiinni.

Älä liian kunnianhimoisia tavoitteita.

Vaikka Super korkokengät ovat trendikkäitä, se ei tarkoita, sinun täytyy rikkoa lonkan kun yrittää sovittaa keskuudessa suunnannäyttäjiä. Ei kaikki meistä ovat Victoria Beckhamin jalat, joten jos haluat korkokenkiä, löytää ne alustoilla. Kymmenen tuumaa ovat yksinkertaisesti liian paljon, he voivat katsoa surkea ja emme halua. Jälleen kerran, vain koska kengät ovat melko se ei tarkoita, että he ovat niitä. Samaa sääntöä voidaan soveltaa muihin asioihin elämässä, alkaen miehet.

Nyt olet löytänyt mikä kenkä tyylejä sopii sinulle, on aika kävellä. Kuvittele, että olohuoneessa on kiitotien, niin keskittyä yhteen paikkaan ja varmista, että pää pysyy paikallaan. Kätesi on rento, kuten muun kehon. Se kaikki tulee alas luonnollisen näköinen, joten älä marssia tai tehdä outoja liikkeitä kuin olet pilaa jonkun. Laita musiikkia ja seuraa beat. Vaiheet voi olla liian lyhyt tai liian iso. Seuraa vain musiikkia ja teeskennellä, että esitätte uuden kokoelman Donna Karan tai Marc Jacobs. Nämä suunnittelijat aina valita paras kävelijöiden joukossa malleja, niiden mallit ovat puettavat, joten se on helpompi tunnistaa heidän kanssaan.

Työ näiden lonkat!

Älä yli tehdä sen, mutta varmista ilmoittaa kaikille noin, että olet ylpeä olla käyriä ja että olet onnekas nainen. Hitaasti liikkuvat lonkat, osoitatte seksikäs puolella, jopa asuntoja. Kyse on etsii itsevarma ja luonnollinen, on tietoinen itsestäsi ja seuraava oma rytmi. Kun olet tyytyväinen sinun kävellä, se on aika ottaa se ulos kaduille.

Toki kävely kuin malli on hauskaa, mutta sinun on myös harjoitella kasvojen ilmaisuja. Se on kokonaan eri juttu, mutta on syy, miksi jotkut ihmiset aina näytä hyvältä kuvia, kun taas toiset näyttävät pilakuvia. Vaikka en usko, että jotkut ovat valokuvauksellinen sitten toiset, on olemassa joitakin asioita, joita voit oppia, kuten miten hymyillä ja mitä tahansa teetkin, älä pout. Se ei ole luonnollista, se ei ole houkutteleva, se on vain typerä. Mutta se on kokonaan eri juttu.

Tutustu näihin