Viisi tapaa selvittää mikä saa sinut henkiin

Tiellä kohti paljastamiseksi täyttää elinikäinen ura, joskus vaikein este ei ole lähtöisin tiesulkuja tai kiertoteitä matkan varrella. Se tulee yksinkertaisesti yrittää päästä alkuun. Ääretön mahdollista tiet levittää ennen, miten valita?

Viisi tapaa selvittää mikä saa sinut henkiin

Olemme kaikki kuulleet sen. Itse asiassa jotkut meistä saattavat jopa olla se roikkuu kuin inspiroiva majakka meidän seinät. "Älä kysy itseltäsi, mitä maailma tarvitsee, kysy itseltäsi, mitä tekee sinut henkiin, koska mitä maailma tarvitsee enemmän ihmisiä, jotka ovat henkiin." Lainaus on peräisin suuri filosofi, opettaja, kirjailija, teologi ja kansalaisoikeudet johtaja Mr. Howard Thurman. Toisin sanoen, kaveri, joka oli paljon intohimoja.

Se on ihan hyvä. Mutta mistä tämä sykähdyttävä käsite jättää kulkijoita? Kadotettuja sieluja, jotka haluavat henkiin, mutta eivät yksinkertaisesti tiedä, miten... Ne jotka ovat kysyi uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja uudestaan, mutta ei näytä tuottaa hedelmällistä vastaus...

Mitä ihmettä tässä pitäisi tehdä, kun et tiedä mitä se on sinun pitäisi tehdä tässä maailmassa?

Ota askel taaksepäin - kuvaannollisesti mutta ehkä kirjaimellisesti samoin - ja aloittaa pieni

Kuvittele maailma, jossa kaikki oli valaistunut kuin heidän elämänsä käyvät innoittamana ja energinen nuori 21 vuotta. Opiskelijat ympäri olisi valmistu ja lähti välittömästi tehdä loistavia panos yhteiskunnan, muuttaa elämän kautta taidetta tai kirjallisesti tai nerokas tekninen kyvykkyys... kuulostaa melko suuri oikeus?

Valitettavasti se ei ole maailmaa, jossa elämme Ja elämä calling ei aina saapuvat kynnyksellä mielemme, paistaa ja selkeä. Kuvauksen, mitä haluat tehdä usein raskas annos huolellisuutta. Se on käytäntö kärsivällisyyttä ja sinnikkyyttä ja se lähtee yrittämällä yksi pieni uusi asia kerrallaan.

Älä keskittyä iso kuva. Kokeilemalla avokätisesti yksittäisten maali aivohalvauksia, raikkaat värit ja eri medioissa. Lopulta kuva alkaa syntyä.

Toisin sanoen, altistaa itsesi uusia ideoita, paikkoja ja toimintaa vauhdilla, joka toimii hyvin sinulle. Tee matka Italiaan ja opiskella Rooman arkkitehtuuri. Liian grand of ele tässä kiireistä aikaa elämässäsi? Ajattele pienempi. Yksinkertaisesti rekisteröidy itsesi kuvanveistoa luokan paikallisessa studiossa. Vielä liian raskas sitoutuminen oman aikataulun tehdä? Kävele taidegalleria iltapäivällä ja katso jos jotain inspiroi sinua.

Lähtökohtana on, että sinun ei tarvitse allekirjoittaa elämääsi - ja todennäköisesti taloudellinen tulevaisuus - pois grad koulussa pyritään paljastamaan rakkautta taidehistorian ja sinun ei tarvitse viettää vuoden ulkomailla selvittää intohimo kulttuuria ja ihmisiä. Toki nämä asiat tulisivat ruodussa kuin sivutuotteena ymmärtämättä kutsumus. Mutta nyt, juuri nyt, purra paljon pienempi pala elämää. Kumoaa muutaman tunnin tai muutaman minuutin päivässä vain kastaa varpaat uusiin vesillä missä tahansa muodossa, joka voi viedä. Lopulta sinun törmännyt allas olet valmis ja halukas sukeltaa.

Rehellisyys maan perii

Meille kaikille on niin määrännyt sillä ensimmäisellä luokalla. Silti jotenkin, jossain ruodussa unohdamme, miten olla rehellisiä itsellemme.

Mieti sitä. Kun olit lapsi ja vanhemmat / opettajat / ventovieraita kysyi mitä halusit olla isona, et vastata, "Oh minä alkajaisiksi kuin lähtötason hallinnollinen avustaja ja ahkerasti työtä tieni jopa Talousjohtaja, koska se on kaikkein käytännöllisin urapolku enkä taatusti ole epäonnistua. " Ei helvetissä. Olet marssivat asti huoneen etuosaan ja ylpeänä julisti oman tulevaisuuden astronautti. Miksi? Koska olit täysin jazzed noin tähdet ja kuut ja tekemään niitä siisti pieni aurinkokunnan asioita hedelmien ja styrox, siksi. Tavallinen ja yksinkertainen.

Kanavoida sellainen koskematon, nuorekas rehellisyys. Mahdollisuudet ovat ehkä jo tietää, mitä tekee tulet elossa, se on vain vähitellen haudattu vuosien varrella, jokainen uusi pelko tai epäonnistumisen työntämällä se alas yhä kauemmaksi tietoisuutta.

Poimia palasia ja laittaa ne yhteen

Se näyttää olevan, että urapolkuja ja intohimot ajatellut kannalta siistinä ammatteja, jotka eivät sekoita rajoja. Sinun lähti olla lääkäri tai opettaja tai juristi, mutta ei koskaan kaikki kolme kerralla.

Nyt, totta, se voisi olla, että lakia käyttäytyviin, lääketieteellisesti koulutettu kouluttaja lasten ei ole aivan yleisimpiä miehityksen kirjoja. Mutta kohta on ajatella ulkopuolella tiukat ammatillisen siimoja yhteiskunnan. Ihminen on tehty useita etuja ja joskus kaikkein mielekkääseen työuraan kuuluu tilkkutäkki erilaisia ​​taitoja.

Ehkä sinulla on useita pienempiä alueita juonittelua, että et ole koskaan edes viihdyttivät kuin mahdollista elämän tehtävissä. Omasta nämä harrastukset ehkä anna kaikkein hedelmällistä polkua. Piece ne yhteen ja kuka tietää, millaista uraa voisi keksiä.

Kääntyä takaisin aikaa

Okei, et voi kirjaimellisesti kelata taaksepäin kellot päivänä valmistunut college tai lukion tai viidennellä luokalla. Mutta ajattele takaisin päivinä kun maksamattomia lainoja ja kuukausivuokraa ei pysyt sidottu turruttavaa työtä vihaat. Henkisesti uudelleen aikoja elämässäsi, kun olit eniten kannustanut älyllisesti tai jopa emotionaalisesti.

Ei jokainen osallistuu college (eivätkä tarvitse), mutta niille, jotka ovat todennäköisesti muistaa luokka, joka todella sai heidät käynnissä. Luokassa jolloin ei ollut mitään merkitystä. Sinun vedä krapulassa maalialue ja sängystä klo 7 kuulla kahdeksan luennon. Itse asiassa, olet todennäköisesti saapui juuri 07:52 vain saada hyvän paikan ja ehkä livahtaa muutaman minuutin kiinteä ruskea-nuuskia oman valaistunut professori. Tämä luokka voidaan tai ei ole edes ollut pääaineen.

Mikä oli se, joka piti niin kiehtoi? Onko se ollut kaksi vuotta tai kymmenen, yrittää ottaa yhteyttä, että professori. Tutustu aihe hieman pidemmälle.

Ei mennä yliopistoon? Ehkä siellä on matka, loma tapaisena, joka todella jumissa kanssasi vuosien varrella. Ajatuksena on märkä paletti maistaa jotain, että tiedät jo osoittautunut lähde stimulaation jossain vaiheessa elämääsi tai toisella.

Älä koskaan, koskaan anna periksi

Ilmeisesti. Useimmat joku on tarttunut matkan mietitään hänen kutsuvan elämässä tietää voimaa pysyvyys. Loppujen lopuksi et astua uran, voit vähitellen kasvanut sen. Mutta pitää jotain, eli mietitään, mikä tekee sinut henkiin, ei ilmetä ainoastaan ​​pituussuunnassa kannalta, sitä voi harrastaa sivusuunnassa samoin. Eli jos etsit elämäsi soittamalla vain kokeilemalla uusia työn jälkeen uusi työpaikka pitkän aikaa, voit olla vaille paljon inspiraatiota puolella.

Tervetuloa tehtävä paljastamiseksi intohimoja kuin joka kevyesti läpäisee kaikilla osa elämääsi. Etsi asioita pidät kaikkein näennäisesti-arkipäiväinen, päivittäiset tehtävänsä. Sinun on yllättynyt määrä ravitsemusterapeutit, että löysi rakkauden suunnitteluun ulos terveellisiä, herkullisia aterioita viikoittain sunnuntaista iltapäivällä retkiä paikalliseen ruokakauppaan. Tai osa vastanneista, että tajusi halu auttaa toisia huolehtimalla omasta flunssan ratsastetaan lapsia.

Lähtökohtana on, että liian monet ihmiset yrittävät selvittää, mitä he haluavat tehdä elämässä ajattelemalla työpaikkojen ja palkkojen ja kantoja. Tosiasia on, että kaikki, missä iässä tahansa, on jotain, todennäköisesti monia asioita, he nauttivat tekevät. Ota kiinni näistä asioista, ei väliä kuinka palkollinen ne vaikuttavatkin, ja työnnä niitä, vedä ne, tutkia niitä, ja venyttää niitä. Jatkaa työskentelyä heidän puolella tai sukeltaa niitä täysimääräisesti, jolloin epäonnistumisen pelko takana.

Tutustu näihin