15 suurta lyhyt kihara kampaus

Ottaa kaunis tukka on siunaus, vaikka se ei aina tunnu se! Toki se saa vähän kova korkea kosteus ja huono hiustyyli ei lennä, mutta on niin monia hienoja kampauksia, jotka näyttävät upeilta tukka! Tarkista nämä lyhyet kiharat kampaus!

15 suurta lyhyt kihara kampaus

On tavallista, että tytöt, jotka ovat suorat hiukset haluavat he olivat kiharat ja tyttöjä, jotka ovat tukka vihaa sitä ja haluat sen olevan suora. Mutta kaikki hiusten muotoilutuotteita saatavilla tänään se on helppo ottaa se suoraan kihara muutamassa minuutissa! Jos sinulla on luonnostaan ​​kiharat hiukset, tai jos haluat vain curling se sinun pitäisi tietää, että on olemassa monia etuja, joiden kiharat!

Kaunis kiharat anna hiustenleikkuun, että tyylikkyys ja pehmeys, että suorat hiukset vain voi! Tukka näyttää aika, naisellinen ja huoleton! Ja jos se on luonnostaan ​​kiharat, sitä parempi! Plus luonnostaan ​​kiharat hiukset eivät saa öljyinen niin nopeasti kuin suorat hiukset tekee!
Joten nyt, että olet päättänyt rakastaa tukka (toivottavasti) voimme näyttää sinulle kaikki hienoja tapoja voit muotoilla sitä!

1.. Bob

Bob (via bobhairstyles.biz)

Bob aliarvostus ovat olleet valtavat parin viime vuoden aikana! Medium, lyhyet, suorat, kiharat, you name it... Bob on ikuinen, ja kihara bob - hyvin kihara bob on vain kiva juttu! Siellä on paljon kuuluisuuksia, jotka ovat rokkasi lyhyt kihara bob - Eva Longoria, Charlize Theron, Rihanna, Meg Ryan, Katy Perry... Joten, voit jopa löytää hyvä kuva ja ota se mukaasi salon!

Olitpa valitsi linjan tai suora, se tulee olemaan helppo hallita ja itsensä muotoilu! Hienoa tämä kampauksen on, että se voi näyttää niin rento ja tyylikäs juurikaan ole vaivaa! Kunhan et unohda katsoa kasvojen muoto päättäessään minkä tyyppinen bob haluat, koska se on erittäin tärkeää.

2. Tasot, kerroksia ja kerroksia

On tärkeää saada kampaaja kerros teidän kaunis kihara lukot koska kiharat - se tekee kaikki ero maailmassa! Kerrospukeutuminen antaa tukka että pomppia, keveys, raikkaus ja rakenne! Tämä on tärkeää, varsinkin jos hiukset on lyhyt! Haluat olla, että terve liikettä ja virtausta ja katsoa kuivuneet ja kuolleet. Niin lyhyt kerroksittain aliarvostusta hyvin tukka!

3. Kasvaneet ulos pixie cut

Grown Out Pixie Cut

Pixie leikkaukset ovat muotia viime aikoina. Emma Watson oli yksi jo jonkin aikaa, Halle Berry samoin, ja viime aikoina Rihanna aloitti urheilun yksi liikaa! Mikä on niin hienoa saada Pixie leikkaus on, että olet aika paljon tallentanut itsesi kaikki hiukset liittyviä kysymyksiä siitä hetkestä alkaen. Pixies pidetään edelleen kovaa ja sellainen ärtyisä, mutta myös he voivat katsoa niin naisellinen.

Jos sinulla on luonnostaan ​​kiharat hiukset, Pixie leikkaus, joka on vain tarpeeksi kauan, että näet curl hiukset on luultavasti yksi kuumimmista hiustenleikkuu saat! Toki se vie jonkin rohkeutta katkaista niin paljon, mutta jos olet avoin menossa, lyhyt - Pixie leikkaus saattaa vain olla tapa mennä!

4. Kihara mohawk

Tyypillisesti Mohawks pidetään vähän "siellä". Tiedäthän, ne eivät ole todella tyttömäinen. No, ei aivan! Just tarkistaa kuvia Rihanna ajalta hän rokkasi kihara Mohawk ja näet - se todella näyttää erittäin naisellinen! Kaikki eivät ole valmiita Buzz kaiken puolin ja kiertämiseen kaikki kiharat aivan alkuun, mutta jos olet jopa jotain erilaista, joka tulee kiinnittää huomiota - tämä on etsimään sinua!

5. Bob otsatukka

Bob otsatukka (via www.glamourista.nl)

Oletko hämmentynyt, että puhun lyhyt kihara kampaus ja tuo otsatukka kuvaan? No älä! Yleensä otsatukka ei edes pidetä vaihtoehto, kun sinulla on kiharat hiukset, mutta on olemassa joitakin tyttöjä, jotka voi vetää sen pois! Halle Berry on tehnyt sen, Jada Pinkett Smith liian! Joten, olkaa rohkea? Muutaman säikeitä kauniista tukka kehystys kasvosi voi olla juuri mitä bob haircut tarpeisiin!

6. Afro

Afro aliarvostus tekevät valtavan come-back! He eivät ole olleet näin suosittuja jo 60-luvulta, mutta viime aikoina, niin monet naiset ovat päättäneet mennä luonnollista! Jos olet Afrikkalainen Euroopan nainen on kaunis kiharat voit Rock afro kuin mikään muu! Lose peruukit ja laajennuksia, unohtaa letitys tai relaxers ja vain anna kiharat näyttää kuten niin monet kuuluisat värillinen kaunottaret tehdä! Näet malli Yaya DaCosta rocking kaunis afro, sekä laulaja Erykah Badu!

7. Curly fohawk

Curly Fohawk (via www.thestyleandbeautydoctor.com)

"Fohawk" on slangia fake Mohawk! Ja miksi se on väärennös? Koska tämän kanssa, toisin kuin todellinen Mohawk, et ajella pois puolin! Joten tämä on erinomainen vaihtoehto niille, jotka eivät ole valmiita kohtaamaan summeri! Sinun ei tarvitse muutenkaan! Tämä kampauksen voi katsoa vain ovat kauniita ja upeita punottu up - aivan kuten räppäri ja tanssija Teyana Taylor tekee omaansa!

8. Nielu tyttö kampaus

Nielun tytöt olivat "se" tyttöjen 20: n, ja hyvästä syystä myös! He olivat rohkeita niitä, jotka bobbed hiukset, yllään lyhyempi hameet, juhli ja teki omia sääntöjä! Tänään nielu tyttö kampaus on niin tyylikäs ja trendikäs se jatkuva punaisella matolla - Madonna on tehnyt sen, Nicole Richie on tehnyt sen, Greyn anatomia tähti Ellen Pompeo on tehnyt sen ja niin monet muut julkkikset! Toki tämä ei ole tyyppi kampauksen voit kiertämiseen joka päivä, mutta se on yksinkertaisesti täydellinen juhliin ja lumoava tapahtumia!

9. Loose kiharat

Loose kiharat (via donna.tuttogratis.it)

Et kiharat ei tarvitse olla täysin määritelty ja pirteä ja kihara lyhyt kampaus! Jos yleensä on suorat hiukset, mutta haluavat käyttää sitä kihara tämä on aika vaikea vetää pois muutenkin... Hieman sotkuinen ja löysät kiharat toimivat hyvin lyhyt kampaus myös! Niin saat työskennellä oman curling rauta ja ravista, ravista, ravista, kun olet valmis! Se tulee osoittautua suuri, vain tarkistaa kuvia Maria Menounos ajalta hän rokkasi lyhyt bob löysä kiharat, tai kuvia Kelly Clarkson ja Jessica Simpson!

10. Ringlets

Ovatko hiukset osa putoa kaunis kierre kiharat! Tällainen kampauksen on ollut voimassa vuodesta Roman ikäisille - ja se on edelleen muodissa tähän päivään asti! Jos olet yksi onnekas naiset, jotka ovat luonnollisia kiharat, jotka menevät ringlet muoti se on aika paljon kaikki styling sinun - se tutustumme glammed mitä tahansa. Jos ei, voit joutua turvautumaan joitakin huijaukseen saada näitä upeita kierre lukot, mutta se olisi sen arvoista! Katsokaapa joitakin kuuluisuuksia, jotka ovat valinneet tämän look - sinulla Selena Gomez, Taylor Swift, Eva Longoria, Nicole Kidman ja monet muut! Ringlets ovat tulleet jäädäkseen ja ne näyttävät hyvältä lyhyet hiukset!

11. Curly lyhyt sato

Curly Lyhyt Crop (via www.hair.becomegorgeous.com)

Älä ajattele, että sato on vain turvallinen vaihtoehto, jos sinulla on suorat hiukset! Tämä on itse asiassa yksi monipuolisimmista tyylejä siellä - voit muotoilla sitä ja omistaa sen ei väliä, jos hiukset on aaltoileva, suora tai kihara!

Asia sato kampauksen on, että se usein saa sekoittaa pixie cut, sekä kampaajat ja niiden asiakkaille. Niin, se voi joskus käydä niin, että pyydät yksi asia ja saada jotain hieman erilaista. Jotta selkeä sekaannusta ja estää mahdollinen katastrofi matka Salon, saat faktoja näistä kahdesta kampaus suoraan ennen kuin valitset joko yksi! Pixie leikkaukset ovat lyhyemmät kerrokset koko (pituus hiukset on noin 1,5-2 tuumaa) ja kasvuston leikkaukset on enää kerroksia tai vain otsatukka (nämä kerrokset voivat olla jopa 4 tuumaa pitkä).

12. Pinottu bob

Stacked Bob antaa sinulle enemmän täyteläisyyttä ja kauniisti leikattu kiharat myös antaa sinulle enemmän täyteläisyyttä, niin, kihara pinottu bob on kuin hyvin, hyvin, onnistunut avioliitto kahden! Jos et tiedä mitä Stacked Bob on - ajatelkaa Victoria Beckham, kun kaikki, hän on se, joka teki sen kuuma! Hän käytti sitä suoraan tietenkin, mutta saat kuvan. Lisäämällä kiharat että yhtälö periaatteessa ei voi mennä pieleen. Vain kuvitella, miten söpö se näyttää! Oikeastaan ​​sinun ei tarvitse kuvitella - vain tarkistaa kuvia Rihanna tai Mad Men tähti January Jones! He ovat tunnettuja rock punainen matto urheilu upea kihara Stacked Bob!

13. Kiharat villiintyneet

On tämä outo olettamus mielessämme, että tukka on todella määriteltävä ja kaikki prepped ylös, varsinkin kun se on lyhyt. Tämä on väärin! Lyhyt ja sekava tukka näyttää yhtä mainio kuin pitkä ja sotkuinen tukka! Tiedät, että juuri rullattu-out-of-bed-didn't-vaivaudu-to-kampa-my-hiukset näyttävät, joka on ollut muotia viime aikoina? Voit vetää, että pois kuin ammattilainen! Vain sotkea ne kiharat!

14. Alkaen liukas kihara

Okei, tämä ei voi olla tunnettu kampauksen per sanoa, kuten Bob tai Mohawk, mutta se tyyli kuitenkin! Ja rohkea sellainen! Yritä kesyttää yläosassa luonnostaan ​​kiharat hiukset ja pin sen takaisin tai molemmin puolin, jolloin massiivinen curling ja frizzing (se vain lisää look) tapahtuu alle puristuksiin ylös osa. Tämä kampaus toimii vielä parempi, jos sinulla on suorat hiukset ja käyttää curling rauta kippurassa sitä, niin voit tehdä yläosa todella liukas ja kiillotettu ja pohja Super kihara ja villi! Mietitkö jotka saimme idean? Jessie J, Brit Awards! Hän ylistetyn jotain tällaista ja hän näytti mahtava!

15. Side pyyhkäisi kiharat

Vedä kaikki kiharat sivuun ja tehdä todella 60s ja lumoava! Se on erittäin helppo tehdä joitakin nastat ja hieman hiuslakkaa, mutta näyttää punainen matto arvoinen - kuten niin monet julkkikset ovat osoittaneet meille! Yleensä näemme tämän tehdä niitä mehevä pitkä harja, mutta älä mene halpaan lyhytkarvainen tytöt voi vetää tämä pois liian! Ja niin monet heistä ovat tehneet sen todella hienosti yli vuoden - Rachel McAdams, Carrie Preston, Shannon Kane, Emma Stone ja monet muut Hollywoodin naiset!

Tutustu näihin